Karakuzulu ' Boluspor'u Ligde Görmek İstiyoruz'

30 Eylül 2011

Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu Boluspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması devre arasında sitemize verdiği demeçte Boluspor'un Süper Ligde olması...

Gaziantepspor Taraftarlar Derneği Başkanı İrfan Karakuzulu Boluspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması devre arasında sitemize verdiği demeçte Boluspor'un Süper Ligde olması gerektiğini söyledi.

 

 İrfan Karakuzulu sözlerine ' Boluspor köklü ve mazisi olan bir kulüp. Bu sezon kadroya bakacak olursak iyi bir kadroya sahipler. Artık Boluspor'un ligde olması gerekiyor. Eski yıllardaki günleri hala aklımızda. Gaziantepspor , Boluspor gibi köklü kulüpler ligin renkli takımları olur. Bu sezon iyi başlayamadık ancak bizde en kısa sürede toparlanacağız. Gaziantepspor Taraftarlar Derneği olarak Boluspor taraftarları arkadaşlarımız ile bu güne kadar güzel bir dostluğumuz oldu. Davet ettikleri organizasyonlara elimizden geldiğince katılmaya çalıştık. Bizlerin dostluğu örnek teşkil eder umarım ve diğer kulüp taraftarlarının arasıda bizler gibi olur inşallah. Gaziantep'in kapısı tüm Bolu'ya açık. Her zaman bekleriz' şeklinde devam etti.

 

Gaziantepspor Taraftarlar Derneği müdürü Mustafa Boztaş ise maç sonunda Boluspor'u beğendiğini birkaç hafta sonra tam takım olabileceğini belirtirken ' Artık dostlarımızı ligde görmek istiyoruz.' Dedi.

 

 

Sağlamcam Yakından İlgilendi

 

Lligin 4'üncü karşılaşmasını oynayan Boluspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşması için gittiği Gaziantep ilinde rakip tarafından yakından ilgilenildi.

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor kulübü idari menajeri Orhan Sağlamcam Boluspor kafilesinin kaldığı otele gelerek Başkan Yardımcısı Abdullah Abat, İdari Manajer Kazım Kırcı ve Teknik patron Cihat Aslan'ı ziyaret ederek bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Orhan Sağlamcam'ın nazik yaklaşımından dolayı Abdullah Abat'a teşekkür ederken Manajer Kazım Kırcı kampın iyi geçtiğini iletti. 30 dakika kadar süren sohbette her iki kulübün eski yıllardaki karşılaşmaları konuşulurken her iki kulübün yakınlığı dikkatlerden kaçmadı.

 

 

Uğur Işıkal'dan Selam Var

 

Boluspor'un eski futbolcularından olan ve şuan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da oynayan Işıkal Boluspor camiasına selam söyledi.

 

Boluspor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında 18 kişilik kadroda olan ve devre arasında ısınırken yanımıza gelerek kısa süreli sohbet etme imkanı bulduğumuz Işıkal Boluspor taraftarlarına selam söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor takımında mutlu olduğunu ileten Işıkal geçen senenin başarısını yakalamak için mücadele ettiklerini iletti. Boluspor kadrosunun güçlü olduğunu iletirken tüm camiamızda selam söyledi. 

 

 

  

 

 

 

 

Motorize Alanı

 

Gaziantep Kamil Ocak Stadyumunda özürlü vatandaşlar için ayrılan yerin haricinde ayrıca özürlü vatandaşlar için motorlu araçların girebileceği bir yer tahsis edilmesi objektifimizden kaçmadı.

 

Taraftarlar ile yaptığımız sohbette ' Yürüme güçlüğü çekiyorduk ve bize ayrılan yere ulaşmamız zor oluyordu. Sağ olsunlar bize burayı yaptılar ve direk araçlarımız ile gelip buradan maçı izleyebiliyoruz.' Dediler.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2800 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.089842081069946