Kardeşe Boyun Eğdik 0-1

26 Temmuz 2012

Boluspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde üçüncü hazırlık maçını  Azerbaycan ekiplerinden Karabağspor ile oynadı. Gerede Esentepe'de oynanan karşılaşmaya ilk yarı  iyi...

Boluspor, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde üçüncü hazırlık maçını  Azerbaycan ekiplerinden Karabağspor ile oynadı. Gerede Esentepe'de oynanan karşılaşmaya ilk yarı  iyi başlayan kırmızı-beyazlı ekibimiz, ikinci yarıda vasat bir oyun sergilerken sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. 

Yeni sezon hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren Boluspor, üçüncü hazırlık karşılaşmasını dün akşam Gerede Esentepe'de Azerbaycan ekibi Karabağspor ile oynadı. Karşılaşmayı Boluspor Başkan vekili Osman Gürsoy, Metin Kumaş, İsmail Hakkı Öztürk,İsmail Duru  ve çok sayıda  yaklaşık 150 kadar taraftarlar takip etti. 1-0 sona eren maçta kırmızı-beyazlı ekibimiz sahaya kalede Eser, defansta Hakan Arslan, Cenk, Gencer, Sercan orta sahada Vedat Budak, Savaş, Akeem Agbetu, Emre Kılınç ileride Serge Pacome Djıehoua ve Aydın ilk onbiriyle çıktı.

Azerbaycan ekibi Karabağspor karşısına da genç ağırlıklı kadroyla çıkan Boluspor  , maça oldukça iyi başladı. İlk yarıda rakibi Karabağspor'a karşı üstün bir oyun ortaya koyan kırmızı-beyazlı ekibimiz, Aydın, Djıehoua ve Agbetu ile girdiği birçok gol pozisyonundan yararlanamadı ve ilk yarı başladığı gibi bitti.

 

İkinci yarıda tecrübeli teknik adam birçok oyuncuyu değiştirirken, rakibi Karabağspor ikinci yarıya as kadroyla çıktı. İkinci yarıda yeni transferlerden Kingsley sahadaki yerini alırken, çabukluğuyla ve güzel oyun sitili göz doldururken, Genç Emre Kılınç ve Cenk mücadeleleriyle taraftardan büyük alkış aldılar. İlk yarıya nazaran ikinci yarıda tutuk oynayan ve rakip kaleye gitmekte güçlük çeken kırmızı-beyazlı ekibimiz, rakibi karşısında zor anlar yaşadı. Rakibimiz Karabağspor maçın son dakikalarında geliştirdiği kontra atakla kalemize golü buldu ve karşılaşma Karabağspor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz, ikinci etap kampında ikinci hazırlık maçını Pazar günü Eskişehir'de Süper Toto Süper Lig ekiplerinden Eskişehirspor'la oynayacak ve bu karşılaşma saat 18:30'da başlayacak. 

 


2219 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.07449197769165