Karşılaşmada Neler Yaşandı !

18 Kasım 2012

Dk01:Karşılaşmaya Boluspor başladı. Dk03: Derinlemesine atılan topta Alp ceza sahasında keleci ile karşı karşıya kaldı anca Manisa defansı araya girerek topu uzaklaştırdı. Dk05: Orta...

Dk01:Karşılaşmaya Boluspor başladı.
Dk03: Derinlemesine atılan topta Alp ceza sahasında keleci ile karşı karşıya kaldı anca Manisa defansı araya girerek topu uzaklaştırdı.
Dk05: Orta alanda kazandığımız topu sağ açıkta koşu yapan Sergey'e aktaran Boluspor çizgi üzerinde içeri ortaladı ancak Cafercan dan önce kaleci Volkan topu kurtardı.
Dk08: Korner kazanan Boluspor içeri yapılan atışta Mahmut Boz yükseldi ve güzel bir kafa vuruşu yaptı ancak top üst ağlarda kaldı.
Dk27: Eray Atasever takımını öne geçirdi. Sağ açıktan pozisyon bulan Manisaspor ceza sahasına gönderirken topuk pası ile Kahe topu Eray'a aktardı ve yumuşak bir vuruş ile toplu direğin dibinden ağlarla buluşturdu.
Dk28: Boluspor'dan Alp Ergin sarı kart gördü.
Dk41: Boluspor orta alandan kazandığı topu açıkta bekleyen Vedat'a aktardı. Ceza sahasına kadar giren Vedat içeri ortalarken Cafercan Aksu ince bir dokunuş ile topu ağlara gönderdi.
Dk44: Boluspor golden sonra ardı ardına pozisyon bulurken Cafercan kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda fırsattan yararlanamadı. 
Dk46: Boluspor Hakan Aslanla çizgi üzerinden topu süreklerken ceza sahasına yaptığı ortada Sergey'den önce kaleci Volkan topu kurtardı.
Dk61: Alp Ergin sağdan getirdiği topu ceza sahasına ortaladı. Sergey gelişine vurduğu topta topu kaleci volkan ayağı ile çıkartınca Boluspor mutlak bir golden oldu.
DK63: Aynı pozisyonun bir tekrarı olan Boluspor atağında bu sefer Hakan orta yapmak yerine kaleye direk vurunca ardı ardına kaçan gollerden birini daha Boluspor değerlendiremedi.
Dk65: Boluspor orta alanda kazandığı topu Cafercan, Vedat paslaşması ile içeri derinlemesine Sergey'e aktarırken kaleci Volkan ile karşı karşıya kaşan Sergey'in pozisyonu ofsayt gerekçesi ile durduruldu.

Dk70:
Boluspor Cafercan ile pozisyon bulurken içeri derinlemesine koşu yapan Sergey'e topu aktardı. Kaleci ile karşı karlıya kalan Sergey kalecinin üzerinden topu aktarmaya çalışırken top kaleci Volkan'da kaldı.
Dk73: Boluspor bu dakikalarda sık sık Manisaspor kalesine yüklenirken kullandığı korner atışı sonrası dönen topun devamında 5 Boluspor'lu futbolcu ceza sahasında kalırken Kakan topa gelişine sert vurdu top çok az farkla auta çıktı. Arka direkte bekleyen Alp'e aktarsa mutlak bir gol pozisyonu daha elde etmiş olacaktı.
Dk76: Boluspor ikinci yarıda gol pozisyonlarını değerlendiremiyor.  Sağ açıktan Cafercan Aksu içeri Sergey'e ortalarken boş pozisyonda Sergey bir kez daha tapa vuramayınca bir gol pozisyonunu daha değerlendiremedi. 
Dk79: Manisaspor Kahe ile 2. Golü bulurken Manisaspor bir kez daha öne geçti.
Dk80: Golden sonra taraftarlar Serhat Güller ve yönetimi istifaya davet etti.
Dk83: Maraton tribün arkasını dönerek Serhat Güller'i istifaya davet etti. Kapalı tribün taraftarları tribünleri boşalttı.
DK90: Maçın sonucu Boluspor 1 Manisaspor 2


1762 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
1.2667720317841