Karşıyaka - Transfer - Kibong - Kiralık - Urfa

30 Aralık 2014

Elâzığ maçından sonra sahamızda çıktığımız Karşıyaka maçında hocamız ne kadar yetersiz dese de , Mehmet Kuruoğlu dışında haftalardır beraber oynayan bir kadro ile sahaya çıktık.

Kulübesinde sonradan oyuna aldığı katkı yapabileceği Ali Dere, İsmail Haktan, Ahmet Kulabaş gibi hücum oyuncuları vardı elinde.
Hocamız maç başlayınca ne düşünmüş, ne istiyor bu hafta derken Yusuf Şimşek hocanın arkada Cenk ve Ramazan Sal gibi 2 stoperi ve oyuna hücumsal anlamda öne çıkmayan 3 stoper gibi Mahir’in karşısına Kenan’ı koyarak 2’inci santraforu oradan içeriye sokarak ve özellikle Umut’a alan yaratmak isteyerek ve zaman zaman Deniz’in kenarlara giderek oralardan yapılacak ortalarla gol bulmak isteyen bir Boluspor  izleyip sonuç alamadığını gördük.

3 tane aynı tip orta sahaya ile klasikleşmiş bir yapı ( Mücadeleci Kibong bu sene gerek duymuyor ki kendini maçlara vermiyor. Çünkü kiralık ! Kendini de üzmüyor diyebiliriz oda sahadaki performansından her şey ortada ) 2. yarı hamlesi ise her zamanki ( Kenan Alex ) yanlarında da İsmail, Emre onların indirdiği toplarla da sonucu alamadık. Karşıyaka’nın son dakika kaçırdığı 2 karşı karşıya pozisyon sonunda  mağlupta olabilirdik 1 puanla tamamladık.

Transfer  sezonu yavaş yavaş heyecan yaratmaya başladı. Kamu oyunda sıkça konuşulan  ( Yöneticiler) 10 Numara transferi gerçekleşecek mi gerçekleşmeyecek mi bilinmiyor ama hocamızın bir yapısı var ki pek 10 numara bir oyuncu istediğini düşündüğünü zannetmiyoruz .

Ama şunu görmekteyiz ki bu kadar transfer ve kulüp ve kulüp içerisindeki yapılanmaya rağmen özellikle iç sahada artık daha büyük sıkıntı olacak. Çünkü oyuncular ,hoca ,seyirci, yönetici, herkes 19 yaşındaki Emre Kılınç’a sorumluluğu vermiş.

“Emre’ye topu verelim o bir şey yaparsa olur “ bu çocuk bunu kaldıramaz .  Bu takımı oluştururken hoca kendi transferini yönetici kendi transferini yaptıktan sonra  15 haftanın ardından oturup “hey beyler biz sizi sorumluluk alın diye getirdik” demeniz lazım.

Tekrar söylüyor ve yazıyoruz. Bu sene kiralık ve tek yıllık kadromuza kattığımız oyuncu fazla sorumluluk alan oyuncumuz tek Emre. Bu takım geçen seneki durumlara düşerse bu sene kaldıramaz. O yüzden devre arası yapılacak transfer anlamında değerlendiremezsek tabii ki hoca ( Ara transfer risklidir) kendi bildiği inandığı oyuncuları getirecektir.. Gelecek acısından genç ( kiralık olmayan)  oyunculara bulunur inşallah. Çünkü kiralığa verilen para geri gelmiyor.

Lige ara veriyoruz. Vermeden de Şanlıurfaspor deplasmanına gidiyoruz. Giderken de bizim avantajımıza olacak ve 3 puanı almak içinde kaçınılmaz bir maç olacak. Şanlıurfaspor deplasmanında rakibin zorlu maç öncesi çok eksik. Boluspor’a karşı ( Göksu, Tello, Onur, Veli, Youseff)  maçta forma giyemeyecekler. İnşallah bu eksiklik bize puan olarak döner. Takımımıza Şanlıurfaspor deplasmanında başarılar dileriz.

3802 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.079077005386353