Karşıyaka'da yüzler gülüyor

6 Aralık 2011

Bank Asya 1. Lig'de Giresunspor'u 2-1 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik direktörü Mustafa Uğur, ''İlk 10 dakikada belki de sezonun en...

Bank Asya 1. Lig'de Giresunspor'u 2-1 mağlup eden Karşıyaka'nın teknik direktörü Mustafa Uğur, ''İlk 10 dakikada belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık'' dedi.

Uğur, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, bugün önemli olanın 3 puan almak olduğunu ve bunu da başardıklarını belirtti.

Mustafa Uğur, ''Bu üç puana çok ihtiyacımız vardı. Üst üste ikinci galibiyetimizi aldık. İlk 10 dakikada belki de sezonun en iyi futbolunu oynadık. Üst üste maç kazanamama stresi, tedirginliğini yaşadık. Rakip bir kişi eksik kalmasına rağmen bu devam etti. Kötü oynadığımız kalan bölüme rağmen kazandık. Bizim açımızdan iyi veya kötü futboldan ziyade üç puan önemliydi. Oyunu güzelleştiren Giresunspor takımını da kutluyorum'' diye konuştu.

Giresunspor cephesi

Giresunspor Teknik Direktörü Bahri Kaya ise geri düştükleri ilk 10 dakika dışında iyi bir oyun ortaya koyduklarını, taktiksel değişikliklerle müsabakada etkinliği ele geçirdiklerini söyledi.

4-3-3 dizilişine döndükten sonra oyunun hakimi olduklarını ifade eden Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Direkten dönen toplarımız var. 10 kişi kalmamız bizi olumsuz etkiledi. Puan alabilecek bir oyun sergiledik. Oynadığımız oyuna rağmen hiç hak etmediğimiz bir yerdeyiz. Son haftalarda hakem hataları aleyhimize tecelli etti. Tecrübeli kaleci Bülent Ataman bugün sahadaki sevgili Mesut hocamın adeta tecrübesizliğinden faydalanarak, daha ilk yarıda bile aut atışlarında 35-40 saniye çaldı. 10 kişi kaldık ama adam gibi yenildik. Moralimiz yüksek, bu oyunumuzu tekrarlayıp beklenen puanlara ulaşacağız.''

Karşılaşmada ikinci sarı kartını gördükten sonra kırmızı kartla oyun dışı kalan Onur Nasuhoğulları, en son kırmızı kartını geçen sezon 14 Kasım 2010 tarihinde, Alsancak Stadı'nda Altay ile oynanan ve 2-1 İzmir ekibinin kazandığı karşılaşmada görmüştü.

1938 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.071582078933716