Kartal'dan Canlı 1-1

15 Nisan 2012

Karşılaşmaya ait tüm ayrıntılar ilerleyen saatlerde sitemzide olacak...  Kartalspor 1 Boluspor 1 Dk90: karşılaşmaya 2 dakika ilave edildi. Dk86: Boluspor...

Karşılaşmaya ait tüm ayrıntılar ilerleyen saatlerde sitemzide olacak...

 

Kartalspor 1 Boluspor 1

Dk90: karşılaşmaya 2 dakika ilave edildi.

Dk86: Boluspor kazanmış olduğu korner atışında Veli ile Orhan aynı topa yükselince Veli rahat bir vuruş yapamayınca top auta çıktı.

Dk84: Ferhat Kiraz sol çaprazdan ceza sahasına kadar girerken vuruşu defanstan döndü.

Dk82: Boluspor aynı dakika içinde iki korner atışı kullandı.

Dk76: Boluspor kontra ataklar ile çıkmaya çalışırken sürekli faul'e maruz kalıyor. Alper'in Kenan Özer'e yapıtığı faul sonrası kısa süreliğine ortam gerilirken Veysel Cihan olaylara müdahale etti.

Dk66: Bahri Kaya Onur Bektaş oyun dışı kalması sonrası Emre Toraman'ı oyuna alırken Aydın çetin çıkan oyuncu oldu.

Dk63: Kartalspor atağında Sezer Sezgin ile ceza sahasına girerken Onur Bektaş rakibine faul yapması sonrası ikinci sarı kartı gördü ve karşılaşmanın hakemi kırmızı Kart gösterirken Onur oyun dışı kaldı.

 

Dk53: Boluspor sağ açıktan geliştirdiği pozisyonda ceza sahasına ortada Veysel'de kalan topu'u Ferhat'a aktarmak isterken Kartalspor topu güçlükle uzaklaştırdı.

Dk:47 Kenan Özer ve Kartalspor'da Burak Akdiş, aynı dakika içinde takımları adına karşılıklı pozisyonlardan yararlanamadılar

Duyuru: Sayın takipçilerimiz. Radyo üzerinden maç anlatımımızı yoğunluk sebebi ile sistemin sürekli kapanması sonucu çok sık bağlanamıyoruz. Bu aksaklık için özür diler önemli anları buradan paylaşacağız.

İkinci Yarı Başladı

Dk45: Boluspor golden sonra yakaladığı fırsatları değerlendiremiyor.Derinlemesine atılan pozisyonda Veysel ceza sahasına kadar girdi kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topa vuramayınca top kalecide kaldı. Bolusp0or bu pozisyon ile mutlak bir golden oldu.
 
Dk41: Kartalspor'dan gökhan sol açıkta bulunan Mehmet Uslu'yu iyi gördü ve pozisyonun devamında içeri yaptıkları ortaya Ferdi kafa vururken Kartalspor adına golü buldu. 1-1

Dk37: Orhan Ak orta alandan kullandığı faul atışı sonrası Kartalspor ceza sahasında topa yükselen Veysel Kenan'a aktardı. Kenan içeri ortalarken top Aydın Çetin'in başının üstünden çıktı. Aydın topa yükselse 2 golün girmesi içten bile değil.

Dk33: Son dakikalarda Kartalspor pozisyon bulmaya çalışırken eski Bolusporlu futbolcular gol bulma adına elinden geleni yapıyor.

Dk:27 Boluspor'da Veli rakibini fark edemeyince bir anlık dalgınlığı Burak'ı pozisyona soktu. Kelecimiz Atacan tehlikeyi sezerek zamanında müdahale ederek kalesini terk eti ve topa sahip oldu.

Dk:26 Boluspor kazanmış olduğu korner atışı sonrası ceza sahasından Hakan ile kaleyi yokladı ancak topu kaleci Kaya güçlükle çıkarttı.


Dk:20 Sol kanattan Kenan'ın Hakan'a attığı pas sonrası Hakan ceza sahasına kadar girdi ve çizgi üzerinden topu aktarmaya çalıştığı anda Kartalspor defansı topu güçlükle çıkarttı.

Dk22: Kartalspor atağını engellemek ve topu uzaklaştırmak isteyen Orhan Ak kısa süreliğine bir sakatlık geçirdi.

Dk10:

Kartalspor golden sonra atak bulmaya başladı ve sağ açıktan gelmeye çalışıyor. Ferhat Kiraz Uğur'a faul yaptığı gerekçesi ile sarı kart görürken Bahri Kaya oyuncusunu yanına çağırdı ve dikkatli olması konusunda uyarıda bulundu.


Dk06: Boluspor Ferhat Kiraz ile kullandığı faul atışı sonucunda 0-1 öne geçti. Ferhat ceza sahasına ortalarken kimse vuramadı ve top direk kaleye gitti.
 

DK02: İlk dakikalarda Kartalspor baskı kurmaya çalışıyor
Dk01:Karşılaşma Kartalspor başladı.

 

KADROLAR BELLİ OLDU...

Boluspor: ATACAN,HAKAN,ORHAN,ONUR,FERHAT,CEMİL,VELİ,VEYSEL,ALP,KENAN,AYDIN onbiri ile sahada yerini alacak.

Kartalspor: Kaya, Olgay, Alper, Ahmet Gökhan, Sezer, Sezgini Ferdi Başoda, Mehmet, Ethem, Uğur, Erman, Burak Akdiş


MÖ: Yaklaşık 450 kadar Boluspor taraftarı desteklemek için yerini almış bulunuyor.

MÖ: Boluspor maç öncesi son hazırlılığını yapmak için şuan sahada taktiksel ısınma hareketlerini yapıyor.

5367 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061795949935913