Kaya, gençlere güveniyor

9 Ocak 2012

Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un Teknik Direktörü Bahri Kaya, bu maçı kazanarak hem camialarına bir hediye vermek, hemde ligde takımın da bulunduğunu...

Sakaryaspor ile karşılaşacak olan Giresunspor'un Teknik Direktörü Bahri Kaya, bu maçı kazanarak hem camialarına bir hediye vermek, hemde ligde takımın da bulunduğunu göstermek istediklerini söyledi.

Kaya, takımın kulüp tesislerindeki antrenmanı sonrasında AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin ikinci yarısına hazırlanmak için 27 Aralık 2011'de Antalya'da yaptıkları kampın dün sona erdiğini belirtti.

Kamp sürecinin oldukça faydalı geçtiğini ve takımda morallerin üst seviyede olduğunu ifade eden Kaya, ''Antalya'daki devre arası kampında alt yapıdan yetişen oyuncularımızdan Murat Kara, Mustafa Zorlu ve Şükrü Can Yılmaz'ın performansları oldukça iyiydi. Bu oyuncularımızın ön plana çıktığını söyleyebiliriz. Oyuncularımız her an takım kadrosunda yer alabilirler. Bu seviyedeler'' dedi.

Kaya, Giresunspor'un zor bir süreçten geçtiğini ve ligin ikinci yarısında tüm olumsuzlukları geride bırakarak yepyeni bir başlangıç yapmak istediklerini anlatarak, şunları söyledi:
''Ligin ikinci yarısının ilk maçında Sakaryaspor ile karşılaşacağız. Rakibimiz bizimle aynı konumda bu nedenle sahadan galibiyetle ayrılan taraf olmak istiyoruz. Bunu başaracağımıza da inanıyoruz. Sakaryaspor maçını kazanarak hem camiamıza bir hediye vermek, hemde ligde takımımızın da bulunduğunu göstermek istiyoruz. Bu karşılaşmada ne olursa olsun taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Yeni oluşan kulüp yönetimimizin de destekleriyle tüm ekip olarak istediğimiz sonucu almayı düşünüyoruz. Sayın valimiz, milletvekillerimiz ve belediye başkanımızın da büyük desteğini alan Ferat Abidinoğlu başkanlığındaki bir ekip yönetime geldi. Sondan ikinci sıradaki bir ekibin sorumluluğunu almak cesaret isteyen bir görevdir. Yeni yönetim bu cesareti gösterdi., Bunun için kendilerine teşekkür ediyoruz.''

Geçmişe dair alacaklarının ödenmemesi nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'na yaptıkları müracaat sonucu Aydın Çetin, Ramazan Durdu ve Fatih Şen'in başvurularının kabul edilerek takımdan ayrıldıklarını vurgulayarak, ''İç transferde futbolcularımızı takımda tutmak için yoğun çaba harcıyoruz. Aramızdan ayrılan futbolcularımıza yeni kulüplerde başarılar diliyorum. Çok büyük sorumluluk aldılar yolları açık olsun. İç transferdeki kayıplarımızı gidermek için mutlaka transfer tahtasını açtırmalıyız. Bu konuda yeni yönetimin yoğun çabası var. Tahtamız en kısa zamanda açılacağını ve transfer yapma iznini alabileceğimizi umuyoruz. Transfer komitesinin benimle istişare ederek görüştüğü ve takıma katkı verebileceğini düşündüğümüz bazı isimler var. Sakaryaspor maçında genç oyunculardan takviye edilmiş bir takımla sahaya çıkacağız'' diye konuştu.

4740 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058604001998901