Kaya İle Önümüz 'AYDIN' lık 1-0

25 Mart 2012

Boluspor  sahasında zorluluk derecesi yüksek olan Tavşanlı maçını son haftaların golcüsü Aydın Çetin ile mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu. Geçtiğimiz hafta...

Boluspor  sahasında zorluluk derecesi yüksek olan Tavşanlı maçını son haftaların golcüsü Aydın Çetin ile mağlup ederek 3 puanı alan taraf oldu.

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Erciyesspor maçı ile başlayan yükseliş Beşiktaş ve Tavşanlı Linyitspor galibiyeti ile devam etti.İlk iki şansını muzicelere bırakan Kırmızı beyazlı ekibimiz aldığı üç puanla ilk 6 şansını kuvvetlendirip alt sıralardaki rakiplerine puan farkı açtı.

Boluspor Tavşanlı Linyit engelini tek golle geçerken ilk 45 dakikada Kenan Özer'in serbest vuruşu direkten dönerken Boluspor bu pozisyondan sonuç almadı.İlk yarıda her iki takımda tutuk bir futbol ortaya koyarken ilk yarı 0-0 berabere sonuçlandı.

Beşiktaş karşılaşmasından sonra zorlu derecesi yüksek olan Boluspor karşılaşma genlinde kontrollü bir oyun ortaya koyarken kırmızı beyazlılar ikinci yarıda son haftaların golcüsü Aydın Çetin'in akıl dolusu vuruşu ile 61. dakikada beklediği gole kavuştu.

Golü bulan Boluspor geride kalan dakikalarda kontrollü futbolunu sürdürüp 90 dakikayı önde bitirmeyi başardı.


Boluspor: 1 - Tavşanlı Linyitspor: 0
Stat: Atatürk
Hakemler: Abdullah Yılmaz , Hakan Atilla Gökbilgin , Samet Çavuş

Boluspor: Atacan , Hakan , Orhan Ak (Dk. 46 Muhammet ), Ferhat (Dk. 65 Omar ), Cemil , Gomis , Veli , Veysel , Alp , Kenan (Dk. 78 Vedat ), Aydın

Tavşanlı Linyitspor: Yavuz , İsmail , Ferhat , Mesut (Dk. 67 Şener ), Emrah Dağ , Abdi , Mehmet (Dk. 78 Semavi ), Serkan , Kıngsley , İbrahim (Dk. 74 Emrah Kaya ), Ahmet

Gol: Dk. 61 Aydın (Boluspor)
Sarı kartlar: Dk. 30 Gomis (Boluspor), Dk. 31 Kıngsley, Dk. 89 İsmail (Tavşanlı Linyitspor)

 

ÖNEMLİ ANLAR

DK01: Karşılaşmaya Boluspor başladı.
Dk02: Boluspor orta alanda kazandığı faul atışını ceza sahasına ortalarken Veli mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi.
Dk04: Boluspor atağında Veysel kafa ile ceza sahasının önünde Kenan'a topu indirdi. Tavşanlı defansı topu kornere atarken korner sonucunda Boluspor'un kafa vuruşunu kaleci kurtardı.
Dk16:Orta sahadan Hakan uzun bir pasla Ferhat'ı topla buluşturdu. Kaleci ile karşı karşıya kalan Ferhat'ın pozisyonunu hakem ofsayt gerekçesi ile durdurdu.
Dk18: Kenan Özer'e yapılan faul sonrası serbest atışta Ferhat'ın topunu Tavşanlı defansı çıkarttı.
Dk31: Hakan orta sahada kazandığı topla kendi giderken ceza sahası çizgisinde düşürüldü. Serbest atışını Kenan Özer Kullanırken top direkten döndü.
Dk35: Kenan Özer'in kullandığı serbest vuruşu Veli kafa vururken top az farkla dışarı çıktı.
Dk38: Boluspor sol açıktan Veysel ile kazandığı topu Kenan'a kazandırdı. Çizgi üzerinden Tavşanlı defansına kadar giren Kenen Arka direkte bekleyen Ferhat'ı göremeyince topu kaptırdı Boluspor mutlak bir gol şansından daha yararlanamadı.
Dk42:Boluspor orta sahada kazandığı topla Tavşanlı sahasında pozisyon araken Veysel'e aktarılan topta Veysel' Gomis'e aktaramayınca top dışarı çıktı.
Dk60: Ceza sahası içersinde Kenan Özer topla buluşunca Aydın Çetin'in önüne aktardı. Aydın topa gelişine sert vurdu ve direkten top içeri girerek Boluspor 1-0 öne geçti.
Dk74: Boluspor uzun Omar Wade ile uzun bir pas atarken Aydın Çetin topu önünde buldu. Vuruşunda top defanstan dışarı  şıktı.
Dk81: Boluspor defanstan çıkan topla Omar Wade pozisyon yarattı sağ açıkta bekleyen Veysel'e topun aktarırken içeri atılan topta hiçbir Boluspor'lu futbolcu bulunmayınca top kalecide kaldı.
Dk89: Boluspor Alp ile kazandığı topta Veysel'e aktardı.çizgi üzerinden iki oyuncuyu geçen Veysel düşürülünce hakem faul verdi.

 

 


2276 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.52468299865723