Kaya süreci değerlendirdi.

6 Mart 2012

Boluspor'un yeni teknik patronu basın mensuplarına son süreci değerlendirdi. Elazığ mağlubiyeti başta olmak üzere bir çok konuda düşüncelerini yansıttı   Maalesef Camiamızı Üzdük Hafta sonu camiamız...

Boluspor'un yeni teknik patronu basın mensuplarına son süreci değerlendirdi. Elazığ mağlubiyeti başta olmak üzere bir çok konuda düşüncelerini yansıttı

 

Maalesef Camiamızı Üzdük

Hafta sonu camiamız için çok üzücü bir sonuçla karşı karşıya kaldık. Teknik analiz yapacak olursak. Aslında oyuna çok kötü başladığımızı söyleyemem ama oyuna iyi başladığımızı söyleyebilirim. Maçın henüz başında çok net bir gol pozisyonu heba ettiğimizi söyleyebilirim. Maçın 12.dakikasında malum ters bir vuruşla kalemizde gördüğümüz golden sonra direncimiz biraz kırılır gibi oldu ve bir bocalama devresi geçirdik. Yine bizim kaybettiğimiz bir topta rüzgarında etkisiyle kalemizde ikinci golü gördük. 2-0'dan sonra direncimiz iyice düştü. İkinci yarıya biraz daha istekli ve arzulu başlayalım diye düşündük. Rüzgarı da arkamıza aldık. İlk yarıya nazaran biraz daha iyiydik. İstediğimiz pozisyonları yaratamadık. Rakip kalede etkili olamadık bu bir gerçek ve maalesef camiamız için üzücü bir sonuçla Bolu'ya döndük.

 

Takımı çok az tanıyabildim

Sadece 2 gün oldu ve takımı ben çok az tanıdım. Çok kısa bir sürede beraber oldum. İki günlük tespitlerimle ilgili iyi şeyle söylemek zorundayım. 1 hafta daha takımımızla birlikte olacağım. Kendi sahamızda bir Kasımpaşa maçı oynayacağız. Bu maç sonrası bugüne nazaran biraz daha belirgin tespitlerim olacak. Bunları da sizlere aktarırım. Ama şunu söylemek isterim ki, oyuncularıma da haksızlık etmek istemiyorum. Birden bire takımın defansif anlamda oyuncuların değişmesi, orta sahadaki o kaburganın değişmesi ve hücum hattında çok eksik kalmamız bu durumda bıraktı bizi. Maç taktiğimizi Ferhat'ın üzerine kurmuştuk ve onun sürpriz bir sakatlığından dolayı planlarımızı alt üst etti. Uzun bir aradan sonra forma giyen oyuncularımıza da haksızlık etmek istemiyorum. Takımın tamamı kötü oyun sergilerken, onlarda onlara ayak uydurdu diyebiliriz.

 

Hava Şartları Takımı Etkilemiş

Takımımızın eksikliği, gerek yaptığım iki antrenmanda ve maç günü çok yakından izlediğim takımımdan çok önemli bir fiziki yorgunluk ve eksiklik hissettim. Kimse yanlış anlamasın, eski antrenör arkadaşlarımı da suçlamak istemiyorum. Hepimiz biliyoruz ki, 2 aydır futbolcu arkadaşlarımız hava şartlarından dolayı sağlıklı idman yapmaları müsait değil. Bu anlamda istedikleri çalışma ortamını bulamayınca biraz fiziki bir düşmenin hatta yavaş yavaş dibe vurmaya müsait durumdayız. Futbolcu arkadaşlarımız burada 2-3 saat idman yapıyorlar. Geri kalan 20 saat istirahat ediyorlar. Ben futbolcu arkadaşlarımızdan, hırslı, mücadeleci, camiamıza yakışan bir oyun bekliyordum açıkçası. Ama şartları biraz irdeledikten sonra, çok fazlada onlara haksızlık yapmak istemiyorum. Onlar Boluspor'un güzide kadrosunun içinde yer alan çok önemli oyunculardır. Bu hafta bize katkı sağlayacaklardır.

 

Bu durumu göz önüne alarak, başkanımızdan bir isteğim oldu. Bugünden sonra yakın ilimiz olan Sakarya'ya gidiyoruz. Yarın sabah 9'da hareket edeceğiz. Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü idman yaptıktan sonra Bolu'ya dönerek kampa gireceğiz.

 

Kazanırsak Bize İlaç Olur

Kasımpaşa maçı için, hepimizin yakından bildiği, bu ligin şuan 2.cisi olan bir takım. Çok iyi etkili bir kadrosu var. Ama onlarda bir düşüş yaşıyorlar. Onlarda bir sıkıntı yaşıyorlar. Bizimde çok sıkıntı yaşadığımız bu dönemde, bize ilaç olabilecek bir 3 puanı getirebilecek bir hafta sonu yaşatmak istiyoruz Bolulara. Şuan itibariyle her ne olursa olsun, şartlar ne olursa olsun. Boluspor sahasında kimle oynarsa oynasın, büyük fovaridir. Bunu herkes böyle bilmeli. Hangi oyuncularla oynarsak oynayalım, hiçbir sıkıntı olmayacaktır. İnşallah bu haftaki birlikteliğimizin daha fazlası olur. Kasımpaşa maçına daha güçlü çıkacağız. Cezalı oyuncularımız dönüyor. Ferhat'ın sürpriz sakatlığının hafta sonuna kadar düzeleceğini ümit ediyorum. Onur Bektaş, Elazığspor maçında sakatlandı. Kendisinden yararlanamayız.

 

Hedefimiz Süper Lige Çıkmak

Ben çok net kendi düşüncelerimi aktarayım. Bu benim şahsi düşüncemdir. Benim düşüncem ne kulübü bağlar, ne camiayı bağlar, ne yönetim kuruluyla paylaştım nede başkanımla paylaştım. Tabiki bu turu atlarsak, son 8'e kalacağız. Yaklaşık 140 bin lira kulübümüz bir gelir elde edecek. Bu çok önemli bir şey. Ama benim için, Boluspor'un oynadığı Gençlerbirliği maçı dahil, bu seneki en önemli hedefi Süper Lige çıkmaktır. Başka hiçbir hedefi olmaz. Diğer tüm hedefler ikinci, üçüncü tali hedeflerdir. Kura çekilir, rakibimiz belli olur. Erciyesspor maçı sonrası kupa maçı oynayacağız. Şartlar neyi gösterir o zaman bilemeyiz. Şuanki ilk düşüncemiz Kasımpaşa maçı. Boluspor'un bu seneki hedefinin Süper Lige çıkmak olduğunu bilinmesi gerekir.

 

Futbolcularıma İnancım Sonsuz

Geldiğimde de söyledim. Bir sıkı yönetim ilan edelim dedim. Ama biz şuanda sıkı yönetimi geçtik. Bizim daha çok daha neye ihtiyacımız var. Biran önce geri dönemliyiz. Son 5 maçta alınması gereken 15 puandan 13'ü alınmış. Burada birileri suçlamak için bunu söylemiyorum. Bende taşın altına elimi koydum. Bende geldim bu sorumluluğu üstlendim. Bu takım son 5 maçını gol atamadan kapamış, alması gereken son 5 maçtaki 15 puandan 13'ünü almış. Gerçekten çok zor durumumuz var. Bu haftaki şansımızda şu, Kasımpaşa'yı yenersek ilk iki şansımızı devam ettireceğiz. Daha oynanacak 10 maç ve alınacak 30 puan var. Eğer farklı bir sonuçla biterse ilk iki şansımızı kaybederiz. Başka bir şey daha var, ligde 12 takım matematiksel olarak Bucaspor dahil ilk 6 için çabalıyor. Şuanda 10 takımın ilk 6'ya kalma şansı var. Boluspor bunlardan bir tanesidir ve bu takımların içersinde en iddialısıdır. Boluspor'un Güngören Belediyespor maçıyla başlayan 2.devrede tam 15 puan kaybetmiş. Puansal anlamda da bir düşüş var. 13'ü son 5 maçta kaybedilmiş. Biz bunu bilerek buralara geldik. Biz bunu aşacağız.  Burada sığınacağımız bir liman var, oda bu takım gerçekten iyi bir takım, basını ile taraftarı ile bir bütün olabilirsek önümüzdeki 10 maçta 30 puan yapabilecek bir takımız var. Sonuçlar ne olursa olsun bunu biz göz ardı etmemeliyiz. Kaliteli bir kadromuz var. Bugün yapılması gereken futbolcu kardeşlerimize destek çıkılmalıdır. Bugün destek zamanıdır. Onlara inancım sonsuz.        

 

 

    

1722 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063768148422241