Kaya'dan Dobra Açıklamalar..

23 Mart 2012

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Beşiktaş'ı kupa dışına iten Boluspor'un tecrübeli teknik direktörü Bahri Kaya, Giresunspor'u bırakmasından yeni kura çekimine kadar birçok...

Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur karşılaşmasında Beşiktaş'ı kupa dışına iten Boluspor'un tecrübeli teknik direktörü Bahri Kaya, Giresunspor'u bırakmasından yeni kura çekimine kadar birçok konuda çarpıcı açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe'yi İstiyordum  !

Türkiye kupasındaki kura çekiminde en çok Fenerbahçe'yi istediğini söyleyen Bahri Kaya, "Karabükspor, Boluspor'un çok eski dostu. Açıkçası benim şahsi fikrimi sorarsanız Fenerbahçe'yle eşleşmekten yanaydım. Bunun nedenlerini şimdi değil kupa zamanında anlatacağım. Ama Karabükspor çıktı. Karabükspor şuanda Spor Toto Süper Ligi'nin ikinci yarısının en formda takımı. Tamamen yüzde yüz değişim göstermiş bir takım. Başlarında çok değerli teknik adam var. Boluspor'un en zor kurası Fenerbahçe'den sonra Sivas ve Karabük'tü. Maalesef bize Karabük düştü" diye konuştu.

İşime Karışılmasını İstemem !

Türkiye'de en büyük sorunun herkesin işine karışılması olduğunu söyleyen Bahri Kaya, "Ben 40 yıldır futbolun içinde olan bir insanım. Yarısını futbol oynayarak, yarısını da teknik adamlığımda geçirdim. Benim yaşamımda sportif başarım oldukça fazla. Benim için insanlar 'iyi hoca değil, kötü hoca' diyebilirler. Bunlar göreceli bir kavramdır. Geçmişimde 8 takımla yaşadığım şampiyonluk var. Altısı bir üst lige çıktı. Giresunspor'u geçen sezon ligde tuttuk. O da şampiyonluk kadar önemliydi. Bu kadar başarı varken teknik anlamda bu kadar eleştirilmek beni üzdü. Burada asıl olan şudur; insanlar başarı ve başarısızlıklarıyla çok fazla anılmazlar. Ama insanlar için karakterleri çok önemlidir. Doğruluk, dürüstlük, düzgünlük, adamlık çok önemlidir. Herkes kendi işini yapsın. Türkiye'de en büyük sıkıntı zaten bu. Herkes başkasının işine karışıyor. Herkesin kendi işini yapması gerektiğine inanan bir teknik adamım" diye konuştu.

Giresun'dan Beni Vali Ayırmıştır !

Girsunspor'dan ayrıldığı için hala üzgün olduğunu; ancak buna sebep olan kişinin Giresun Valisi olduğunu belirten Kaya, şöyle devam etti:

"Sayın valimizin söylemlerine bakınca yanlış yönlendirildi diye düşünüyorum. Ama Giresun'dan ayrılışıma sebep oldu. Bu sezon da kayyum heyeti yanlış bir strateji çizdi. Kayyum heyeti başkanı koltuk sevdasından vazgeçip bir ay önce erken kongre yapsaydı, devre arasında aldığımız oyuncularla kamp yapma şansımız olacaktı. Aydın, Ramazan ve Fatih gibi oyuncularımız takımda kalacaktı. Ben de Giresun'dan ayrılmayacaktım ve o takımı ligde tutacaktık. Giresun'dan ayrıldığım için çok üzgünüm. O işin başka bir tarafı. Giresun'da olsaydım belki dünkü Beşiktaş başarısını yaşayamamış bir teknik adam olacaktım. Giresunspor'dan ayrılış kararımdaki düzgünlük beni bugünlere getirdi. O artık geçmişte kaldı. Giresunspor inşallah aldığı puanlarla bu ligde kalacaktır. Ama benim için o defter kapandı. Artık gönlümde onlarla ilgili olumlu ve olumsuz düşüncelerim var"

1683 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.079843997955322