Kayalıoğlu Kayınpeder Oldu

15 Temmuz 2012

Boluspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Hüseyin Kayalıoğlu'nun oğlu Yasin Kayalıoğlu hayatını Jale Sarıaltun ile birleştirdi.  Boluspor'un en renkli yöneticilerinden olan Hüseyin...

Boluspor Kulübü yönetim kurulu üyesi Hüseyin Kayalıoğlu'nun oğlu Yasin Kayalıoğlu hayatını Jale Sarıaltun ile birleştirdi. 

Boluspor'un en renkli yöneticilerinden olan Hüseyin Kayalıoğlu'nun oğlu Yasin Kayalıoğlu Jale Sarıaltun ile dillere destan bir düğünle dünya evine girdiler. Bolu protokolünün ve ileri gelenlerinin katıldığı düğünde resmi nikahı Bolu Belediye başkanı sayın Alaattin Yılmaz bizzat kıydı. Tören konuşmasında Alaaddin Yılmaz çiftten en az dört çocuk istedi. Bu isteği davetliler tarafından alkışlanan Yılmaz konuşmasının ardından Evlilik cüzdanını gelin hanıma taktim etti.

 

''Boluspor Kurtlarını Döktü''

Muhteşem düğüne teknik heyeti futbolcuları ile tam kadro katılan Boluspor takımı düğünde adeta kurtlarını döktüler. Kırmızı beyazlı ekibin siyahi oyuncuları Sergie Djiehoua (Ceuva) ve Akem Agbetu dansları ile renkli görüntüler oluşturdular. Onur Bektaş ise transfer komtiesi üyesi Dursun Kayman'dan 100 tl kaptı fakat Akem Agbetu'da bu paraya ortak oldu. Beklenmeyen bir hareket yapan Agbetu 100 Tl'yi alan siyahi oyuncu Onur Bektaş'a 50 tl vererek parayı bölüştüler. Boluspor kulübü oyuncuları ve teknik heyet adına ise Kaptan Serdar Kulbilge damada altın taktı. Boluspor kulübü çalışanları adına ise basın sorumlusu Muharrem Demirel damada altın taktı.

 

''Çarıkcı ve Abat Kurtlarını Döktüler''

Bu mutlu günlerinde çifti yalnız bırakmayan eski başkan Necip Çarıkcı eski yöneticiler Recep-Bayram Ali Aydoğanlı Ercan Albayrak, Hakan Dizman, Mustafa Özkoparan ve Başkan Abdullah Abat yeni yönetim kurulu üyeleri birlikte göbek attılar. Doyasıya eğlenen Boluspor camiasının ileri gelenleri çifti düğün sonuna kadar da yalnız bırakmadılar.

 

''Herkese Çok Teşekkür Ederim''

Damadın babası Hüseyin Kayalıoğlu düğün sonunda yaptığı açıklamada '' Gelen gelemeyen çiçek yollayan arayan herkese çok teşekkür ederim. Dostluklar bugünlerde belli oluyor. Umarım düğüne katılan tüm davetlilerimiz eğlenceli bir akşam bir düğün geçirmişlerdir. Tekrardan herkese hem kızımızın ailesi ile birlikte çok teşekkür ederiz''dedi.

Bizde Bolusporluyuz.com Ailesi olarak Jale  Yasin Kayalıoğlu Çiftine mutluluklar dileriz... 

 

3014 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.39458894729614