Kaybedilen Puanları Geri Alacağız

22 Kasım 2010

Rizespor karşılaşmasında orta sahadaki arkadaşlarından yeterli desteği alamadığı için forvette başarılı olamayan Yaser Yıldız, kaybedilen puanların önümüzdeki maçlarda telefi edileceği...

Rizespor karşılaşmasında orta sahadaki arkadaşlarından yeterli desteği alamadığı için forvette başarılı olamayan Yaser Yıldız, kaybedilen puanların önümüzdeki maçlarda telefi edileceği belirtti. Maç sonu açıklamalarda bulunan Yıldız, 'Öncelikle Çaykur Rizespor'lu futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum. Bugün Boluspor olarak ilk 30 dakika hariç, güzel bir futbol oynamadık. Çok önemli bir avantajı da tepmiş olduk. Boluspor büyük bir marka. Kaybedilen puanları geri kazanacağız. Önümüzdeki maçlara odaklanıp ligin ilk yarısında başka kayıplar vermek istemiyoruz' dedi.

Ferhat Kiraz  "puan için gelmiştik'

 

 

Genç yetenek Ferhat Kiraz, Rizespor mağlubiyetinin ardından açıklamalarda bulundu. Kiraz yaptığı açıklamada, 'Bugün buraya 3 puan için gelmiştik ama olmadı. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada bu fırsatı değerlendiremedik. Boluspor bu yaraları sarabilecek büyüklükte bir takım. Artık önümüzdeki hedefimiz kalan 4 maçı da kazanıp ligin ilk yarısını en iyi şekilde tamamlamak' dedi.

 

  

Alkışlar Erdem'e  

 

 

Boluspor Rize deplasmanında kötü oyunu ile maçın son dakikalarında beklemediği bir mağlubiyet alırken moraller tamamen bozulmuştu. Zorlu müsabakada  sahada mücadele eden alkışı hak eden göze batan oyuncular arasına giren Erdem Özgenç yenilgiye rağmen alkışı hak eden oyuncularımızdandı. Sahada adeta basmadık yer bırakmazken zaman zamanda takım arkadaşlarını atağa çıkarmak için var gücüyle mücadele etti. 

 

 

Cemil Haftalar Sonra Sahada

 

 

Kırmızı beyazlı ekibin genç defans oyuncusu Cemil Vatansever, Rizespor karşılaşmasında haftalar sonra ikinci yarıda görev aldı. Zorlu Rizespor karşılaşmasının ikinci yarısının başlamasıyla akın akın gelen Rizespor ataklarında katkı sağlasın diye oyuna alınan Vatansever, haftalardır süren sakatlığın ardından  tam hazır olmadığı göründü. Oyuna girmesinin ardından ön liborada görev yapan Cemil Vatanseverin maç eksikliği göründü.

 

 

 

Boluspor'da korkutan tablo

 

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, 12 haftada 8 kırmızı kart görerek 4 sezon boyunca görmediği kart sayısına ulaştı.

 

Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan Boluspor'da, bir türlü istenen istikrar yakalanamıyor. Güngören Belediyespor ve Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u yenerek iki hafta üst üste kazanan kırmızı beyazlı takım, Rize'de tökezledi. Öne geçtiği karşılaşmayı 2-1 kaybeden kırmızı beyazlı takımda kart alarmı çalmaya başladı. Geride kalan 12 haftada tam 43 sarı kart gören Boluspor'da futbolcular 8 kez de kırmızı kartla takımlarını yalnız bıraktı. Geçen senelerde en az kırmızı kart gören takım olarak centilmenlik ödülünün sahibi olan Boluspor, ilginç bir istatistiği ortaya çıkardı. 2006-2007 sezonundan 2010 yılına kadar toplam 10 kırmızı kart gören Boluspor, 2010-2011 sezonunda ise geride kalan 12 haftada 8 kırmızı kartla korkunç bir tablo oluşturdu. Kırmızı-beyazlı ekip, 2006-2007 sezonunda 3, 2007-2008 sezonunda 3, 2008-2009 sezonunda 3 ve 2009-2010 sezonunda da 1 kırmızı kart görerek 4 yılda toplam 10 kırmızı kart gördü. Bu sezon ise 12 haftada 4 sezonluk kart limitine ulaştı.

 

 

 

 

 

 

 

3333 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.27418398857117