Kayışoğlu ve Semercioğlu Önemli Açıklamalarda Bulundu

2 Aralık 2010

Bolusporluyuz.com Radyo On4'ün bu haftaki konuğu Boluspor Kulübü 2. Başkanı Osman Kayışoğlu olurken gecede bir diğer konuk ise Boluspor kulübü...

Bolusporluyuz.com Radyo On4'ün bu haftaki konuğu Boluspor Kulübü 2. Başkanı Osman Kayışoğlu olurken gecede bir diğer konuk ise Boluspor kulübü başkanı Emin Semercioğlu oldu. Bolusporluyuz.com üzerinden Haftanın Konuğu adlı programı internet üzerinden yurt dışı ve ülkemizden toplam 11 bölgeden takip edilirken 498 kişi bu yayını takip etti.

 

Radyo On4'ün konukları Semercioğlu ve Kayışoğlu çok önemli açıklamalarda bulunurken yayın sürecinde dostluk mesajları ve birlik beraberlik mesajları verdiler.

Radyo On4 yayına Osman Kayışoğlu ile başlarken Başkan Emin Semercioğlu yayına 10 dakika işleri sebebi ile geç katıldı.

 

Osman Kayışoğlu yayında ligin kısa bir değerlendirmesini yaparak çıkış yakalayağız dedi.

 

Kayışoğlu 'Bizim Yerimi Burası Değil'

 

Osman Kayışoğlu ligin değerlendirmesini yaparken şunları söyledi. ' Bizim yerimiz burası değil. Kaliteli bir kadromuz ve teknik ekibimiz var. İkinci sıradan çıkmayı hedefliyoruz. Neden olmasın bakın Samsunspor bizim altımızdaydı bir çıkış yakaladılar. Ben bizim bir çıkış yakalacağımıza eminim. İkinci yarı fikstürde bizim avantajımıza. Şansları iyi değerlendirsen neden olmasın diyorum'

 

Kayışoğlu 'Ben 16 Yaşından Beri Bolusporluyum'

 

 

Osman Kayışoğlu kendisini taraftarlarımıza tanıtırken 16 yaşından beri Boluspor olduğunu söyledi. Kayışoğlu ' Benim gençliğim burada geçti. 16 yaşında Bolu'ya geldim ve o günden beri Bolusporluyum.  Bolu'ya kendim geldim ve bekardım. Burada bir düzen kurdum ve o günden bugüne kadar hep ticaretin içinde oldum. Çok küçük yaşlarda büyük sorumluluklar aldım. Allah şükürler olsun bugüne kadar'da elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışıyoruz. 1979 yılında Boluspor'un maçlarına gidiyordum.  1990 lı yıllarda sürekli deplasman maçları dahi gitmeye başladım. 2000 yılında Boluspor yönetimine girdim. 10 yıldır belki 2 yada 3 deplasman maçına özel sebeplerimden dolayı gidemedim. Ben Boluspor aşığıyım. Kendi işimden fazla Boluspor için mücadele ediyorum. Buradaki bir çok dostum bana sen bir Boluludan daha fazla bir Bolulusun derler. Yıllardır buradayım . Ben bu memleketin çocuğuyum.. Ben Bir Boluluyum artık. Kayseri'yi Bolu kadar bilmem'.  

 

Kayışoğlu 'Boluspor sevgisi top oynarken aşılandı'

 

Osman Kayışoğlu Boluspor sevgisini yıllar önce top oynarken başladığını söyledi.
Kayışoğlu açıklamasında ' Biz yıllar önce Müfit , Taviş , Ali Beykoz, Erkan Beykoz , Maksut Beykoz , Nedret Yıldız , Mustafa gibi arkadaşlarım ile her akşam maç yapardık. Bu bizim spor'a karşı bir tutkumuzdu. O dönemlerde biz çene Metin'ler geldiği dönemde biz o zaman anıt park önünde toplanır futbolcular gelirdi. O parkın dili olsa da anlatsa. Toplu halde maçlara giderdik. Biz o dönemlerden Bolusporlu olduk.

 

Kayışoğlu 'Beklentilerimiz Karşılanmadı.'

 

Kayışoğlu Boluspor futbol takımının beklentileri karşılamadığını iletti. Osman Kayışoğlu ' Bu sezon büyük hedefler koyduk. Şuandaki sürece bakarsak beklentimizi tabiî ki karşılamıyor. Ancak lig uzun bir maraton. Çok talihsiz goller yedik. Buradaki puanlarımızı kaybetmesek ligin tepesindeydik. Şansız goller yedik. Her zaman söylediğim gibi yine söylüyorum. Takımımız bu ligin en iyi takımı. Bu talihsizlik geçecek ve çıkış yakalayacağız ve farkı kapatacağız. Emin Semercioğlu başkanımız ve yönetici arkadaşlarımız ile kenetlenmiş bir durumdayız. Dışarıdan söylenen söylentilere kimse kulak asmasın. Boluspor kulübü koymuş olduğu hedefe ulaşacaktır.' dedi.

 

Semercioğlu ' Zorlu bir ligdeyiz'

 

 

Boluspor kulübü başkanı Emin Semercioğlu yayın içersinde ligi değerlendirirken aynı zamanda Osman Kayışoğlu'na sorulan solarlar ile ilgili düşüncelerini de paylaştı.

Semercioğlu konuşmasında ' Zorlu bir ligde yer aldığımızı belirtmek isterim. Ligin güçlü takımlarının güçlü kadrolar kurdukları bir sezondayız. Böyle bir sezonda önümüzdeki günlerde takımların birbirleri ile ilgili olan görüntüler değişecektir. Her hafta alına sonuçlara bakarsak kimin güçlü olduğu da pek belli olmuyor. Bu hafta bile 6 tane maç berabere bittiğine göre takımların birbirleri ile yenişemeyecek durumda olduğunu da görüyoruz. Bizim bu zamana kadar gereksiz kayıplarımız var. Ben bu kayıplara çok üzülüyorum. Benim üzüldüğüm kadar taraftarımız da sporcumuz da üzülüyor. Türkiye spor camiası yapmış olduğumuz transferlerin ne kadar bilinçli yaptığımızı her fırsatta söylüyorlar. Bizim kaliteli bir kadromuz var. Ama maalesef maç 3 neticeli bir oyun. Bunlardan şanssız neticeler aldık ve en çok üzülen seyircimizdir.  Onların biz puan kaybettiğimizde bir hafta boyunca morallerinin bozuk olduğunu ve hiç bir şeyden zevk almadıklarını biliyoruz. Ben bu haftaya kadar onların beklentilerini karşılatamadığımız için onlara mutluluk yaşatamadığımız için özür diliyorum. Birinci derecedeki hedefim bizden beklentisi olan insanları mutlu etmektir. Ben artık sporcularımızın daha dikkatli , bilinçli ve istekli olacaklarına inanıyorum. Ben halen sporcularımıza güveniyorum.' Dedi.

 

Semercioğlu 'Benimde hatam varsa özür dilerim'

 

Başkan Semercioğlu son dönemdeki sıkıntılara atıfta bulunarak birlik beraberlik mesajı veridi.

Semercioğlu ' Öncelikle şunu ifade edeyim. Bu oyuncular bizlerin evlatları. Teknik ekibimize güveniyor ve onlar ile hedefe ulaşacağımıza inanıyoruz. Birbirini seven , sayan ve değer veren bir ekip ruhu ile hedefe ulaşmaya çalışıyoruz. Bende bütün yönetim kurulu arkadaşlarımıza bir bütün olarak her şeyi futbolcularımızı sahada moralli bir şekilde oynatacak kararlar alıp başarılı olmaya çalışıyoruz. Tabi haliyle bu Bank Asya ligi diğer liglerden çok farklı. Biz bir çok dikenli yoldan geçeceğiz.  Bizi olumsuz etkileyen tüm konulardan sıyrılıp hedefe ulaşacağız. Önemsiz olan nedenlerle uğraşmayalım ve birbirlerimiz ile uğraşmayalım. Bizlerin birbirine kenetlenmesi gerekir. Bütün olalım ve bizler Bolu'da yaşıyoruz. Biz bu markayı bundan önceki yıllarda emekleri olan değerli başkanlarımız ve yöneticilerimizin yaptığı gibi en iyi şekilde taşıyalım yüceltelim.  Dedikodu yapacağımıza emek verenlere destek verelim. Benim tek isteğim camiamızın destek vermesi ve bizlere inanmasıdır. İnsanlar her zaman hata yapabilir ve hatasız kul olmaz. Eğer benim Emin Semercioğlu olarak bir hatam varsa tüm camiamızdan özür dilerim. Ama bizler bu kulüp için mücadele ediyoruz. Ateşli bir gömlek giydik ve bu ateş sezon sonunda sönecek bunu da hep birlikte söndüreceğiz. Eleştiriler tabiî ki olacak. Bizler her şeyin hesabını veririz ama ben herkes ile iyi olmak istiyorum.  Zamanı geldiğinde ne isteniyorsa yaparız. Bizlerin taraftarı ve basını , yönetici dost olmalı. Gönüllü olmalıyız ve kin nefret içinde olmamalıyız. Ben bu duygularımı her hafta yaşamak istiyor onlarla beraber ağlayıp onlarla birlikte gülmek istiyorum. Taşın altına elini , başını koyan insanlara destek verelim. Lütfen bir anlık hısr  ve öfke ile yanlış beyanatlar vermeyelim. Herkes bizim evladımız. Boluspor için çaba sarf edenlere şunu diyorum. Sevgi ve birlikteliğimiz ile futbolcularımıza destek verelim onarla güvenelim onlarda bizden güç alsınlar. Bizim kulüp içersinde kimse ile sorunumuz yok. Bu kulüpte emek vermiş , bu takımın yapılmasında emeği olan mesaisini vererek hareket eden tüm arkadaşlarımı kutluyorum.'dedi.

 

 

Semercioğlu 'Derneklerimiz üzerine düşeni yapıyor'

 

 

Semercioğlu konuşmasında taraftar derneklerine de değinirken şunları söyledi. Semercioğlu ' Boluspor taraftarı gerçekten çok büyük bir taraftar. Derneklerimiz son derece iyi çalışıyor. Bolusporun bel kemiği diyebilirim. Bu güne kadar göstermiş oldukları tutumda nasıl bir yapıya sahip olduklarını gösteriyor. Yaşamış olduğumuz sıkıntılarda bile üzerlerine düşeni yapıp sadece takıma destek verdiler. Buradan tüm taraftarlarımızı kutluyorum ve onların özlemini bu sezon sonlandırmak için var gücümüz ile çalışacağımızı iletiyorum.' dedi.

 

Semercioğlu ' Boluspor Kulübünün Borcu Yoktur'

 

Bolusporluyuz.com editörü Fahri GÜNDÜZ'ün yapmış olduğu çalışma sonrası Boluspor kulübünün toplu ve yüklü bir miktar borcu kattığının teyit ini almak için yönettiği soruya Semercioğlu şunları söyledi. Emin Semrcioğlu konuşmasına ' Boluspor kulübü sizinde yapmış olduğunu araştırmada dediğiniz gibi yüklü miktarda bir borç ödedi. Bugün futbolcularımıza , eski futbolcularımıza , kulübün diğer borçları gibi bir çok konuda ödemeler yaptığımız doğrudur. Bizler nasıl bu kulübü Necip Çarıkçı yönetimine borçsuz aldıysak aynı politika ile bu yolda ilerliyoruz. Bolu küçük bir kent ve bir çok takımın imkanları ne yazık ki burada yok. Küçük ölçekli sanayicilerimiz bizlere destek vermekte. Bir Rizespor gibi birden fazla holding firmasından reklam gelirimiz olmuyor. Bizler bu kısıtlı imkanlara göre bu hallerdeyiz ve Türkiye'de birçok kulüp bizlere imreniyor. Bolu'da holding firması pek fazla yok. Bir Bolu Çimento olsun Gentaş olsun bu firmalardan yararlanmak isteriz. Biz tavuk sektörü yardımda bulunurken en büyük desteği Bey piliç firması vermekte. Yönetime gelmiş olduğumuz dönemlerde bizlere tebliğ ettikleri meblağı bugün ödediler ve bizde bugün futbolcularımızın transfer taksitlerini yatırdık. Biliyoruz fazla  imkan yok ama elimizdeki imkanlar ile bu Boluspor'u yönetmeye çalışıyoruz. ' sözlerine yer verdi.

 

Kayışoğlu ' Transfer yapacağız.'

 

Osman Kayışoğlu sorulan sorular üzerine teknik ekibin bilgisi ve tercihine göre transfer yapabileceklerini dile getirdi. Kayışoğlu ' Devre arasında teknik ekibimizin raporu doğrultusunda transfer yapabiliriz. Az önce dediğiniz gibi bazı yabancı futbolcuları takip ediyoruz. Ancak Yusuf Şimşek olayı gerçek değildir. En azından ben bir Boluspor yöneticisi olarak bu konuda bir şey duymadım. Gerekli bölgelere ihtiyaç halinde neden olmasın. Transfer yapılabilir.' dedi.

 

Semercioğlu ' İzlemedeyiz'

 

Başkan Emin Semercioğlu Osman Kayışoğlu'nun konuşmasında araya girerek ' Transfer komitesi bir çalışma içersinde değildir. İlerleyen günlerde bir dizi toplantılarımız olacak. Ama izleme komitesi bazı futbolcuları takip ediyor. Yurt dışından Ajax ve Mekadonya'dan dediğiniz gibi bazı futbolcular var. Ama ben almak için değil Boluspor'un geleceğinizde düşünerek genç ve yetenekli Boluspor'a artı katkı sağlayacak bir oyuncunun alınmasından yanayım.' dedi.

 

Kayışoğlu ' 30 Aralıkta İhale Var'

 

Boluspor 2. başkanı Osman Kayışoğlu kulübün projeleri hakkında da bilgi verirken alt yapı binası ile birlikte 5 yıldızlı kulüp tesis binasının ihalesinin 30 Aralıkta yapılacağını söyledi. Kayışoğlu ' Boluspor kulübü tesisleşme konusundaki çalışmalarına devam etmektedir. 30 Aralıkta alt yapı binasını da kapsayan ve yapımı devam eden yeni tesis binasının tamamlanması için ihale yapılacaktır. Bunun garantisini yönetim kurulu olarak valimize ziyarete gittiğimizde özel idareden bu sözü almış bulunuyoruz. Hedeflene tarih 2011 yılının son ayları. Yani gelecek sezonun sonunda Bolspor kulübü yeni binasında yer alacak ve Süper lig'e yakışır bir tesisimiz olacak.  2011'de 800 Milyar gerisi 2012 ödemeli olmak üzere yaklaşık 1.5 Trilyon gibi bir para harcanacak. Işıklandırma konusunu ise Sayın Valimiz millet vekillerimiz ile görüştü. Sayın bakanımız Beden Terbiyesi Daire başkanı ile birlikte Bolu'ya gelecek ve bu konuda o zaman çözülecek. Tahminlerimize göre ikinci devre maçlara yetişecek diyebilirim. Boluspor kulübüne gelir sağlayacak bazı düşüncelerimiz var. Bunlardan birisi Bstore markasını şirketleştirmek bu şirketin üzerinden farklı alanlarda hizmet etmek. İlerleyen yıllarda BSTORE yi bir marka yapmak ve kendi ürününü imal etmek gibi projeler var. Bstore şuan forma veriyor. Bir süper lig takımızın çalışmış olduğu firma ile istişare içersindeyiz. Numuneler geldi ve bu konu ile Murat Gürol arkadaşımız ilgileniyor. Tahminime göre ikinci yarı her türlü ürünün yer aldığı bir storemiz olacak.'dedi.

 

Semercioğlu 'Yeni Stadyum Projesi Var'

 

Kapalı salon tarafına yeni tribün yapılacak mı şeklinde ki soru üzerine Semercioğlu ' Bolu Belediyesinin kentimize yeni bir stadyum yapma projesi vardır. Onun için oraya yapılacak masraf değmez. Eğer süper ligde federasyon bu hali ile kabul etmez ise 1.5 ay gibi kısa bir sürede gerekirse yapılır. Ama benimde isteğim yeni bir stadyum.  Bolu ilimize yeni modern ve güzel bir stadyum yakışacaktır. 'dedi

 

Kredi Kartı Çok Yakında Çıkacak.

 

Osman Kayışoğlu projeler üzerine konuşurken Başkan Semercioğlu ile birlikte Boluspor kredi kartı ile ilgili çalışmaların başladığını ve yakın zamanda devreye sokmak istediklerini söyledi.  Ortak cevaplanan soruda Vakıflar bankası ile görüşmelerin devam ettiğini İsmail Alptekin ile görüştüklerini dile getirdiler. Gelirler konusunda almış olduğumuz reklam paraları gerçekten çok düşük. Geçen sezon DSPOR şifreli kanaldan veriyordu herkesin reklamları görme imkanı yoktu. Ama bu sezon TRT canlı olarak ve birden fazla programlar sürekli maçlarımızı veriyor çok komik ücretlere reklam alıyoruz. İnşallah bu konuda şirketlerimiz daha duyarlı olurlar. Boluspor bu kentin markası ve bu markaya hep birlikte sahip çıkalım.'dedi

 

Kayışoğlu ve Semercioğlu ' Teşekkür ederiz'

 

Boluspor kulübü başkanı Semercioğlu kent olarak birlik beraberlik sevgi ve saygı içinde olmak istediklerini söylerken emeği geçen her kese teşekkür etti.

Boluspor kulübü ikinci başkanı Osman Kayışoğlu ise taraftara seslenirken ' Taraftarımız her şeyimiz. Onlarsız Boluspor kesinlikle olamaz. Onları çok seviyoruz. Desteklerini bizlerden esirgemesinler' dedi.

 

 

 

 

 

3296 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.043355941772461