KAYSERİ DEPLASMANINDA PUAN YOK!

20 Nisan 2015

PTT 1. ligin 28. haftanın kapanış maçında Boluspor ligin şampiyon adayı Kayserispor'a konuk oldu.  Ev sahibi ekibin baştan sona üstün oynadığı...

PTT 1. ligin 28. haftanın kapanış maçında Boluspor ligin şampiyon adayı Kayserispor'a konuk oldu.  Ev sahibi ekibin baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada rakibine cevap veremeyen Boluspor sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.  Kayserispor’un gollerini Bobo (2) ve Okay kaydetti.  

Boluspor sahaya kalede Erdi savunmada Deniz, Serkan, Mehmet ve Cengiz Umut, orta sahada Kibong, İshak, Serkan Şirin, Emre, İsmail Haktan ve ilerde Kenan on biri ile çıktı. 

Maça iki takımda dengeli başladı. Karşılaşmanın ilk çeyreğinde ev sahibi ekibi baskı kurmak istesede kırmızı beyazlıların savunması lidere pozisyon vermedi. Boluspor ise zaman zaman kontra ataklarla pozisyon aramasına karşın bu zaman diliminde ekibimiz Kayseri kalesinde etkili olamadı.  

Kayseri 27'de golü buldu 

Lider Kayserispor maçın 27. dakikasında Okay ile öne geçti. Yandan gelen ortaya ön direkte topa kafa ile dokunan Okay Yokuşlu takımını 1-0 öne geçirdi.  

Lider farkı ikiye çıkardı

Kayserispor'un golünden sonra eşitliği sağlamaya çalışan Boluspor kalesinde 2. golü gördü. Yine sağ kanattan gelen ortaya Serkan ve Erdi yükselmesine karşın araya giren golcü oyuncu Bobo topu kafa ile filelerimize gönderdi.  

Dişe dokunur tek pozisyon

Bu devredeki en etkili atağımız son bölümlerde Emre'nin serbest vuruştan Kayseri kalesini yoklaması oldu.  Kayserispor soyunma odasına 2-0 üstün gitti.  

Kayseri'nin istediği oldu

Boluspor ilk yarısını 2-0 geride kapatuığı maçın 2. yarısında da fazla etkili olamadı. Bu devrede Prijovic, Murat Gürbüzerol ve Javadov'da oyuna girse de ekibimiz rakip kalede etkili olamadı. Kayserispor 2. devrede yine oyunu kontrolünde tutarken, son dakikalarda Bobo farkı üçe çıkaran isim oldu. Mücadele 3-0 Kayserispor'un üstünlüğü ile sona erdi.  

Rakipler sevindiriyor

Boluspor ligde son haftalarda aldığı mağlubiyetlerine bir yenisini eklerken bu haftayı da puansız kapatarak düşme hattının hemen üstünde yer aldı.  Ordu dışında ligde kalma mücadelesi veren Manisaspor, Bucaspor ve Denizli'ninde bu haftaları boş geçmesi camiaya derin bir "oh" çektirdi.  

1933 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • Ender Eryaman
    20 Nisan 2015 • 21:33
    Lütfen bu yorumu yayınlayın Bizim hocanın görevde kalması yönetimin bu işi bilmemesinden kaynaklanıyor. Şimdi bir analiz yapalım. Ligde 14. sıradayız. Altımızda 4 takım var. Bu 4 takım da borç batağı içinde yüzen, transfer yasağı olan, maçlara bile zahmetle çıkan takımlar. Mannisaspor can çekişiyor Denizli, Buca ve Orduspor zaten paraşütsüz düşüyor. Şimdi hocaya soruyorum. Bu takıma dünyanın parasını harcattın. A.Demir, Samsun, Alanya, Kar

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065922975540161