Kazanmak İçin Mesut Bakkalı Getirdiler.

13 Ekim 2011

Karma Lig'e yeni katılan Basınspor, ilk karşılaşmasında şike skandalına yenik düştü. Gazetecilerle işadamları arasındaki maçta yabancı oyuncu oynatıldı. Basınspor maçı...

Karma Lig'e yeni katılan Basınspor, ilk karşılaşmasında şike skandalına yenik düştü. Gazetecilerle işadamları arasındaki maçta yabancı oyuncu oynatıldı. Basınspor maçı 5-3 kaybetti. Maçın son bölümlerine kadar sahada her şeyi yapan Basınspor yeni olmasına rağmen iyi bir futbol ortaya koydu.

 

Siyasiler, işadamları, bürokratlar ve antrenörlerin yer aldığı Karma Ligi'ne katılan Basınspor, daha ilk maçında şike skandalıyla karşılaştı. Uzun süren çalışmalar sonrası spor basını ve ulusal basın temsilcilerinden oluşan bir takım kuran gazeteciler, idmanlara başladı. Yaklaşık bir aylık sezon başı kampından sonra lige başlayan basın mensupları, ilk karşılaşmada şok oldu. Rakip uyanık işadamları olunca işler karıştı.

 

Gol perdesini basın açtı

 

Termal Otel sahasında oynanan karşılaşmaya Basınspor, sakatlıkların fazla olması nedeniyle 10 kişi başladı. Ancak fırsatı iyi değerlendiren işadamları, rakiplerini güçlü görünce 11 kişi sahaya çıktı. Dengesiz oyuncu sayısına itiraz etmeyen Basınspor, karşılaşmanın ilk dakikalarında Bülent Velioğlu'nun ayağından bulduğu golle öne geçti. Bu golden sonra işadamları daha tedbirli oynayarak savunmaya çekildi.

 

İşadamlarından şike!

 

Basınspor takımda yer alan oyuncuların spor basını ağırlıklı olması nedeniyle işadamları büyük bir şike yaptı. Ervani Alemdar önderliğindeki takım Ankara'dan tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal'ı acilen Bolu'ya çağırdı. Apar topar Bolu'ya gelen Bakkal, formasını giyerek Basınspor karşılaşmasında sahadaki yerini aldı. Bu yabancı oyuncu uygulaması, işadamlarının en büyük şikesi olarak tarihe geçti.  

 

Hakeme tam not

 

Cengiz Çavuşoğlu'nun düdük çaldığı karşılaşma oldukça sert geçti. Basınspor'lu oyuncular itirazlardan, işadamları ise sert faullerden dolayı sarı kart gördü. Birçok pozisyonda kararlarından taviz vermeyen Çavuşoğlu, FİFA kokartlı Cüneyt Çakır'a taş çıkarttı. Karşılıklı gollerin atıldığı karşılaşma 5-3 işadamlarının üstünlüğüyle sonuçlandı. Basınspor, ilk resmi karşılaşmasında yorgun düştü.

 

Koray Kalede Devleşti

 

Basınspor kadrosunda  yer Koray Yılmazdemir (DHA), muhabiri arkadaşımız kalede harikalar yarattı.Adeta kalesinde devleşen Yılmazdemir antrenmansız olmasına rağmen  kalesinde devleşirken tecrübeli Hoca Mesut Bakkalın şutlarına engel olamadı.İyi bir karşılaşma çıkaran Koray Yılmazdemir izleyenler tarafındanda büyük bir alkış aldı.

 

 

Basınspor'un kadrosunda şu isimler yer aldı

Koray Yılmazdemir (DHA), İsmail Yaşmum (Belediye Basın Yayın), Mustafa Özkan (Köroğlu TV), Fahri Gündüz (Takip Gazetesi),(Bolusporluyuz.com) Hamza Türdü (Olay Gazetesi), Murat Çelik (Şampiyon Gazetesi), Serkan Erkan (Bolu Gündem Gazetesi), Emin Gürbüz (Anadolu Ajansı), Bülent Velioğlu (İHA), Vedat Özkan (Spor 14)

 

 

 

Böyle şike görülmedi!
Böyle şike görülmedi!
Böyle şike görülmedi!
Böyle şike görülmedi!
Böyle şike görülmedi!
Böyle şike görülmedi!
Böyle şike görülmedi!
Böyle şike görülmedi!
Böyle şike görülmedi!
Böyle şike görülmedi!

 

2253 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • ÖMER UÇAR
    13 Ekim 2011 • 21:19
    Fahri Gündüz beyfendi iki gün önce *ayağımı kırıyodun ağrıdan yürüyemiyorum* diyordu bugün de basınspor adı altında futbol oynuyor. Bi insan bu kadar mı numaracı olur ? !!!!
  • sacit kilitci
    13 Ekim 2011 • 19:28
    hadi bakalım editör şimdi gerçekleri yazsana:))

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.057806015014648