K.Ç İnşaat Fatma Hatun 4-0

30 Mayıs 2014

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün dördüncü maçında K.Ç İnşaat ile Fatma Hatun...

Bu sene 9’uncusu düzenlenen Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün dördüncü maçında K.Ç İnşaat ile Fatma Hatun Hastanesi karşı karşıya geldi. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan düşen Fatma Hatun, rakibi K.Ç İnşaat’a 4-0 mağlup oldu.

 

Veteranlar Turnuvası A Grubu maçları Perşembe akşamı oynandı. Günün ilk maçında Fatma Hatun Hastanesi ile K.Ç İnşaat karşı karşıya geldi. Mücadeleye her iki takımda kontrollü başladı. Maçın ilk 10 dakikalık bölümü orta saha mücadelesi ile çekerken, K.Ç İnşaat takımı daha atak oynayan taraf idi. Diğer maçlarda olduğu gibi bu maçta da kalesinde adeta devleşen İsmail Yaşmum, rakip takım oyuncularına kalesini gole kapadı. İlk 30 dakikalık bölümde zaman, zaman pozisyonlara girse de girdiği pozisyonları gole çeviremeyen Fatma Hatun Hastanesi geri dönmekte zorlanınca kalesinde pozisyonlar verdi. K.Ç İnşaat takımı da rakibi gibi girdiği pozisyonları gole çeviremeyin ilk 30 dakika 0-0 berabere sonuçlandı.

Mücadelenin ikinci yarısına hızlı ve kontrollü başlayan taraf K.Ç İnşaat takımı oldu. İlk yarıda geliştirdiği pozisyonlarda kaleci İsmail’i geçemeyen K.Ç İnşaat takımı maçın 45.dakikasında aradığı golü buldu ve rakibi karşısında 1-0 öne geçti. Kalesinde golü gördükten sonra oyundan düşen ve direnci kırılan Fatma Hatun Hastanesi golün ardından rakip kaleye gitmekte zorlanınca K.Ç İnşaat takımı 50.dakika ikinci golü buldu. İkinci golden sonra iyice rahatlayan K.Ç İnşaat 54 ve 57.dakika bulduğu goller farkı 4’e çıkarttı. İkinci yarıda bulduğu goller galibiyete çok yakın olan K.Ç İnşaat takımı geri kalan dakikalarda girdiği pozisyonlarda başarılı olan İsmail yaptığı kurtarışlarla farkı önlerken, 60 dakika sonunda K.Ç İnşaat sahadan 4-0 galip ayrıldı.   

1356 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.096441030502319