Kebap Gibi Üç Puan

25 Nisan 2015

Boluspor, PTT 1'inci ligin 29'uncu haftasında kendi sahasında Adanaspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde götürdüğü karşılaşmada Adanaspor'u kendi sahasında 3-1 mağlup etti. Boluspor'un gollerini Murat Gürbüzerol, İsmail Haktan Odabaşı ve Javadov attı. Adanaspor'da 44'üncü dakikada Tevfik, kırmızı kart ile oyun dışında kaldı. Haftayı 3 puanla kapatan Boluspor puanını 35'e yükselterek derin bir nefes aldı.

Boluspor teknik direktörü Reha Erginer Adanaspor karşısına; Özkan, Deniz, Serkan, Kibong, Emre, İsmail Haktan, Henrique, Murat, Nurettin, İshak, Prijovic on biri ile çıktı.

Adanaspor ise Boluspor karşısına, Hayrullah, Selçuk, Yiğitcan, Mustafa, Cem, Murat, Nduka, Mehmet, Tevfik, Merthan, Fahri on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Reha Erginer, sakatlığı sona eren Prijovic'i ilk on bire dahil ederken, geçtiğimiz hafta kalesinde hatalı goller yiyen Erdi'nin yerine de Özkan'a formayı teslim etti. Genç teknik adam ayrıca, Nurettin'i zorlu karşılaşmada ilk on birde oynattı.

Karşılaşmaya Boluspor'un vuruşu ile başladı. İlk dakikalarda her iki takımda orta alanı kalabalık tutmaya özen gösterdi. dakikalar 15'i gösterdiğinde Boluspor golü buldu. İsmail' in yaptığı korner vuruşunu iyi takip eden Murat Gürbüzerol kırmızı beyazlıları 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra kırmızı beyazlıları oyunun kontrolünü tamamen eline aldı. Karşılaşmanın 23'üncü dakikasında Boluspor'dan Kibong sarı kart gördü. Boluspor, 27'inci dakikada  ikinci gole çok yaklaştı.  Emre Kılınç'ın kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Henrique kafayla topu ağlara göndermek istedi. Henrique'nin vuruşu az farkla auta çıktı.  Oyunun 40 dakikalık bölümü Boluspor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi. Kırmızı beyazlılar, bu dakikalarda kendi yarı sahasından çıkmakta güçlük çekti. Boluspor 44'üncü dakikada aradaki farkı ikiye çıkardı. Emre Kılınç, ceza sahasına girdikten sonra Adanasporlu defans oyuncularını çalımlayarak geçti. Genç oyuncunun ortasını iyi takip eden İsmail Haktan Boluspor'un 2'inci golünü attı. Kırmızı beyazlılar maçta 2-0 öne geçen taraf oldu. Adanaspor'dan Tevfik karşılaşmanın hakeminden ikinci sarı kartın ardından kırmızı kart görerek Adnaspor'u sahada 10 kişi bıraktı. İlk yarı Boluspor'un 2-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Adanaspor'un vuruşu ile başlandı. Boluspor'da ikinci yarıya oyuncu değişikliği ile başladı. Serkan Yalçın oyuna girerken, Ömer Alp oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 51'inci dakikasında Adanaspor aradaki farkı bire indirdi. Boluspor defansının arkasına atılan topu takip eden Nduka, Özkan'ın bacaklarının arasından topu ağlarla buluşturdu. Boluspor 59'uncu dakikada 3'üncü gole çok yaklaştı. Kazanılan serbest vuruşu kullanan İsmail Haktan'ın vuruşunu ilk pozisyonda kaleci tokatladı. Pozisyonun devamında yarım voleyle topu ağlara göndermek isteyen İshak'ın vuruşunu Adanaspor kalecisi Hayrullah kornere tokatladı. Boluspor 63'üncü dakikada ikinci oyuncu değişikliğini yaptı. Kibong oyundan çıkarken, Bilal oyuna dahil oldu. Boluspor'dan İshak 69'uncu dakikada sarı kart gördü. Boluspor bu dakikalarda oyunda tamamen üstünlüğü eline alarak, Adanaspor kalesinde tehlikeli pozisyonlar buldu. Kırmızı beyazlılar, İsmail Haktan, Murat Gürbüzerol ve Prijovic ile mutlak gol pozisyonlarından faydalanamadı. Boluspor 76'ıncı dakikada 3'üncü gole bir kez daha çok yaklaştı. Prijovic'in pasına hareketlenen Murat, Adanaspor defans oyuncularından sıyrılarak şutunu çekti ancak top kalecide kaldı. Boluspor teknik direktörü Reha Erginer karşılaşmada son oyuncu değişikliğini maçın 82'inci dakikada yaptı. İsmail Haktan oyundan çıkarken, Javadov oyuna dahil oldu. Oyunun sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Emre Kılınç, 90+3'üncü dakikada sarı kart gördü. Son dakikalarda Emre'nin pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Javadov skoru 3-1'e taşıyan golü kaydetti. Maçın son anlarında Nurettin sarı kart gördü. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor sahasında Adanaspor'u 3-1 mağlup etti. Kırmızı beyazlılar, puanını 35'e çıkardı. Boluspor, ligin 30'uncu haftasında 29 Nisan Çarşamba günü saat 17.00'da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. 

Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan
Kebap Gibi Üç Puan

1806 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.15563011169434