Kenan İle Dobra Dobra !

4 Mayıs 2012

Boluspor'un devre arasında Antalyaspor'dan transfer ettiği ve her geçen gün performansını artırarak kırmızı beyazlıların en önemli futbolcularından biri haline...

Boluspor'un devre arasında Antalyaspor'dan transfer ettiği ve her geçen gün performansını artırarak kırmızı beyazlıların en önemli futbolcularından biri haline gelen Kenan Özer'le çok özel bir röportaj gerçekleştirdik. Tecrübeli futbolcuyla, Boluspor'daki ortamı, play-off şansını, seneye kalıp-kalmayacağını ve çok daha özel konuları Hamza Türdü ve Harun Ceyhan konuştu.

'Güzel bir ortamımız var'

Süper Lig'le Bank Asya 1. Lig arasında çok fark olduğunu söyleyen Kenan, 'Lig olarak, kalite olarak, futbol olarak her şey çok farklı. Ama ortam olarak benim geldiğim kulüpten çok iyi bir ortama geldiğimi düşünüyorum. Kendimi çok iyi hissediyorum. Arkadaşlık , teknik heyet, buradaki çalışanlar... Boluspor'la alakası olan herkes çok iyi, cana yakın ve iyiliksever. O yüzden güzel bir ortamımız var. Burada her şey daha güzel' dedi.

 

'Agresif bir takım değiliz'

Çok kart gördüklerini ama agresif bir takım olmadıklarını belirten Özer, 'Yediğimiz kartların hepsi pozisyon gereği ya da başka şekilde oluyor. Onun dışında hakeme itirazdan birkaç tane oldu. Böyle rakibe kasti bir hareket yapıp, hakemle uğraşıp kart yediğimizi hatırlamıyorum ben. ' diye konuştu.

'Havalar düzelince performansımız arttı'

İyi oynadıkları karşılaşmalarda kaybedilen puanlara değinen başarılı futbolcu, 'Onu biz kendi aramızda çok konuştuk açıkçası. Özellikle Antep ve Göztepe maçlarını ben saha zeminine bağlıyorum. Çünkü sahalar düzeldikten sonra performansımızda artış oldu. Daha iyi oynamaya başladık. Bu mağlubiyetleri ben, saha zeminine bağlıyorum. İstediklerimizi yapamadık. Rakip de aynı sahada oynuyordu ama böyle sahalarda defans yapmak daha kolay. Rakip burada defans yapıp kontra ataktan gol attı bize. Kasımpaşa'ya 1- 0 öyle yenildik. Her takım öyle yaptı. Dediğim gibi Ferhat olsun, ben olayım, biz hep çabuk oyuncular olduğumuz için o sahada varlık gösteremedik' dedi.

'Kendi maçlarımı izlediğimde…'

Rakip açısından tehlikeli bir futbolcu olduğunu söylediğimiz Özer, 'Evet, yani başkalarının dediğine göre öyle. Ben de kendi maçlarımı izlediğimde, hiç durmuyorum gibi. Rakip oyuncuyu rahatsız eder şekilde, ben de fark ediyorum. Sahaya çıktığımda, ne kadar koşabilirsem, ne kadar takıma faydalı olabilirsem, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum.'dedi.

 'Boluspor'da kendimi buldum'

Performansını iyi bulduğunu söyleyen yıldız futbolcu, 'Daha da iyi olabilirim diye düşünüyorum o konuda. Yani inşallah iki maçımız kaldı. Boluspor bana gerçekten iyi geldi. Özellikle Antalya'da pek şans verilmedi bana. Ama buraya geldikten sonra kendimi buldum diye düşünüyorum' diye ifade etti.

Süper Lig'e çıkarsak kalmayı daha çok düşünürüm

Boluspor'a, bu ligde tek Süper Lig'e çıkacak takım olarak gördüğü için geldiğini ifade eden golcü futbolcu, 'Diğer takımlarda aradı ama ben Boluspor'u tercih ettim. Boluspor'un Süper Lig'e çıkması için de elimden geleni yapacağım diye geldim. İyi kötü bir şeyler yapıyoruz ama şu an ipler bizim elimizde değil. İnşallah bu 2 maçta bir sürpriz olur ve ilk 6 ya gireriz. İlk 6 ya girdikten sonra Süper Lig'e çıkacağımıza eminim. Süper Lig'e çıktıktan sonra burada kalmayı daha fazla düşünebilirim' dedi.

Hiç umudumu kaybetmedim

Kırmızı beyazlıların play-off'a  kalacağından umutlu olduğunu belirten Kenan, 'Çünkü bu ligde herkes herkesi yenebiliyor. Adana, Kartalspor'la bu hafta, son hafta da Denizli ile oynayacak. Denizli de çok iyi takım. Bir sürpriz olur diye düşünüyorum. Ben hiç umudumu kaybetmedim. İnşallah güzel şeyler olur' diye konuştu.

'Avantajı kendi elimizle verdik'

Tek hedeflerinin son 2 maçı alıp, rakiplerini beklemek olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, 'Bundan başka çaremiz yok. Çünkü avantajı kendi elimizle verdik. Denizli maçının 2-0'dan 3-2 olması, kime sorsanız hiç olacak bir şey değil. 2-0'dan maç verdik ama ben de anlam veremiyorum bazen. İçerde 2-0'dan 3-2 nasıl yeniliriz? Ben o maça hala inanamıyorum. Ama ben hiç umudumu kaybetmiş değilim. Adana puan kaybedecek diye düşünüyorum. Ama en önemlisi bizim Rize'yi yenmemiz. O da zor bir maç olacak. Rize'nin de çıkma şansı var. O yüzden biz, bu hafta elimizden ne geliyorsa çıkacağız ve sahada son damlasına kadar savaşacağız. Zaten son 2 maçımız kaldı. En önemli maçımız Rize. Hiçbir şey olmazsa bile, sezonun son maçını taraftarımız karşısında galibiyetle tamamlamak istiyoruz. Bu da bizim hedeflerimiz arasında. O yüzden elimizden geleni yapacağız' diye konuştu.

'Play-off'a kalırsak, Süper lig'e çıkarız'

Taraftarlardan geri kalan 2 haftada kendilerini desteklemelerini isteyen golcü futbolcu, 'Ondan sonra Adana'nın puan kaybetmesiyle play-off'a kalırsak, Süper Lig'e çıkarız diye düşünüyorum. Çünkü final maçlarını biz daha iyi oynuyoruz' dedi.

Ferhat, oynamadığında yalnız kalıyorum

Ferhat'la oynamanın avantaj olduğunu söyleyen tecrübeli futbolcu, 'Ferhat oynamadığında daha az top geliyor. Daha yalnız kalıyorum. Ama Ferhat'la oynamak keyifli ve daha yararlı' dedi.

Kırmızı-beyaz olmasının bir nedeni yok

Sağ bacağına yaptırdığı kırmızı beyaz dövme ile ilgili olarak, 'Boluspor'da çok güzel günler geçirdim. Antalya'dan ayrıldıktan sonra kendimi buldum. Yeniden transfer teklifleri falan… O yüzden, kırmızı beyaz bir takımı temsil etmiyor. Dövmeyi kırmızı beyaz düşündüm. Başka bir nedeni yok. Diğer dövmelere gelince, bir tanesi ailemle ilgili. Ailemin harfleri yazıyor. Diğerini de sevdiğim için yaptırdım' diyerek sözlerini tamamladı.


2672 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046930074691772