Kıbrıscıkspor Direnemiyor ! 0-3

23 Şubat 2015

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta ilimizi temsil eden Kıbrıscıkspor, ligin 19.haftasında sahasında Kütahyaspor’u konuk etti. Maçın ilk yarısını 1-0 mağlup kapatan temsilcimiz, ikinci yarıda 10 kişi kalınca Kütahyaspor aradı farkı 3’e çıkartı ve karşılaşma 3-0 Kütahyspor’un galibiyetiyle sonuçlandı.

Bolu’yu Bölgesel Amatör Lig 10.Grupta temsil eden Kıbrıscıkspor, 3 puan parolasıyla çıktığı maçta güçlü rakibi Kütahyaspor’a 3-0 mağlup oldu. Ligin ikinci yarısında istediği sonuçları bir türlü alamayan ve grubunda ligin dibine demir atan Kıbrıscıkspor, çıkış maçı olarak gördüğü maçta istediği sonucu alamadı ve sahadan mağlup ayrıldı.

30 Dakika Dayana Bildiler

Temsilcimiz Kıbrıscıkspor, maça arzulu ve istekli başlarken maçın henüz 10.dakikasında girdiği %100’lük gol pozisyonunu gole çeviremedi. Ayağa yaptığı paslarla rakip kaleye giderek gol arayan temsilcimiz girdiği pozisyonları değerlendiremedi ve daha sonra oyunun kontrolünü kendi lehine geçiren Kütahyaspor uzun toplarla Kıbrıscıkspor kalesinde etkili olmaya çalıştı. Girdiği pozisyonlarda bir türlü kaleciyi geçemeyen Kütahyaspor maçın 35.dakikasında Umut Akpınar’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Golden sonra toparlanmaya çalışan Kıbrıscıkspor, ilk yarının geri kalan dakikalarında gol bulamayınca ilk yarı Kütahyaspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.  

Abdi’yi Tutamadılar

Karaçayır spor kompleksinde oynanan maçın ikinci yarısına etkili başlayan taraf yine Kıbrıscıkspor oldu. Temsilcimiz maçın 50.dakikasında güçlü rakibi karşısında 10 kişi kaldı. Kıbrıscıkspor’un 10 kişi kalması ile Kütahyaspor sahada 1 kişi fazla mücadele ederken, Misafir takımın tecrübeli oyuncusu Abdi takımını maestro gibi yönetirken etkisininide sahada tamamen hissettirdi .Maçın 53.dakikasında Derviş Hüseyin Güner’in golüyle farkı 2’ye çıkarttı. Kalesinde gördüğü ikinci golden sonra oyunu bırakmayan ve sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Kıbrıscıkspor, rakibinin defansını geçmekte zorlanırken, maçın 87.dakikasında kalesinde üçüncü golü gördü. Karşılaşmanın geri kalan dakikalarında başka gol olmayınca temsilcimiz Kıbrıscıkspor 90 dakika sonunda sahadan 3-0 mağlup ayrıldı.

Kıbrıscıkspor ligin 20.haftasında deplasmanda Serdivanspor ile karşı karşıya gelecek.

 

KIBRISCIKSPOR: Metahan, Oktay, Barış, Ramazan, Serdar, Erhan, Mutlu, Hakan, Serkan, Atakan, Burak

YEDEKLER: Ali, Serhat, Bilge, Onur, Engin, F.Hakan

ANTRENÖR: Turgut Arslan

 

KÜTAHYASPOR: Ahmet Ölçen, İlhan, Ahmet, Abdi, Umut, Osman, Ömer, Nazmi, Cihat, Yusuf, D.Hüseyin

YEDEKLER: Batuhan, Lütfü, Ahmet, Murat, Emre, Ersoy

ANTRENÖR: M.Fatih Ayhan

Kıbrıscıkspor Direnemiyor ! 0-3
Kıbrıscıkspor Direnemiyor ! 0-3
Kıbrıscıkspor Direnemiyor ! 0-3
Kıbrıscıkspor Direnemiyor ! 0-3
Kıbrıscıkspor Direnemiyor ! 0-3
Kıbrıscıkspor Direnemiyor ! 0-3
Kıbrıscıkspor Direnemiyor ! 0-3
Kıbrıscıkspor Direnemiyor ! 0-3

2351 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.089915037155151