Kıbrıscıkspor U18 Namağlup Yoluna Devam Ediyor

26 Aralık 2025

U18 Ligi üçüncü hafta karşılaşmasında Kıbrıscıkspor ile Geredespor karşı karşıya geldi. Lige iyi bir başlangıç yaparak ilk iki maçını kazanan Kıbrıscıkspor, Geredespor karşısında da üstün bir oyun ortaya koydu.

Karşılaşmaya etkili başlayan Kıbrıscıkspor, 7. dakikada Eymen Güzey’in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra oyunun kontrolünü tamamen eline alan Kıbrıscıkspor, rakip kalede üst üste pozisyonlar buldu. İlk golün sahibi Eymen Güzey, 12. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0.

Geredespor  oyuna denge getirmek istese de Kıbrıscıkspor’un baskılı oyunu devam etti. Taner Akça’nın golüyle skor 3-0’a gelirken, ilk yarıda son sözü yine günün yıldızı Eymen Güzey söyledi. 34. dakikada attığı golle skoru 4-0’a taşıyan Eymen, ilk yarının da sonucunu belirledi.

İkinci yarıda oyun temposunu kontrol altında tutan Kıbrıscıkspor, 55. dakikada İbrahim Ateş’in golüyle farkı beşe çıkardı: 5-0. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken, mücadele bu skorla sona erdi.

Bu galibiyetle Kıbrıscıkspor, U18 Ligi’nde üçüncü maçını da kazanarak puanını 9’a yükseltti ve liderlik koltuğunu bırakmadı.

175 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10181212425232