Kim Bu Yıldız

2 Eylül 2010

Transferin bitimine iki gün kala Boluspor da araştırmalar devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz bugün veya transferin son günü iki yıldız...

Transferin bitimine iki gün kala Boluspor da araştırmalar devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekibimiz bugün veya transferin son günü iki yıldız oyuncuya imza attırmak için çalışmalarına gizlilik içersinde devam ediyor.

Boluspor da transfer çalışmalarına devam ediyor bolusporluyuz.com olarak yaptığımız araştırmalar sonrasında kırmızı beyazlı ekibimize forvet bölgesine bir yıldız oyuncuyu kazandırmak için çalışmalarına devam ederken, teknik direktörü Levent Eriş in Boluspor a geldiği günden buya ısrarla istediği oyuncu Ramazan Sal için Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'ın son karını vermesi bekleniyor. Ertuğrul Sağlam ise Beşiktaş dan almak istediği bir oyuncuyu kadrosuna katarsa Ramazan Sal a transfer izni verecek.  Sağlamı bekleyen transfer komitesi bir taraftan da forvet bölgesine alacağı oyuncunun görüşmelerine devam ederken, Bursa dan gelecek habere göre aynı bölgede oynayan diğer yıldızı da forvet oyuncusu ile birlikde  beklemeye aldı.

 

Tribünleri ayağa kaldırır

 

Adeta sahada basmadık koşmadık yer bırakmıyor, formasında da  kuru yer kalmıyor Boluspor da bu oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Bolusporluyuz.com olarak yakın dostluklar çerçevesindeki futbol adamlarından aldığımız duyumlar sonrası kırmızı beyazlı ekibimizin transfer komitesi forvet ve sağ kanat da oynayan bir yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalar yaptığını örgenmiş bulunuyoruz, transferin son günlerine girilirken yıldız oyuncunun gizlilik içerinde görüşmeler devam ediyor. Boluspor 'un menfaatleri doğrultusunda ismini açıklayamadığımız oyuncuya, başka takımların devreye girmemesi ve transferde küçük pürüzlerin olduğu için ismini gizli tutuyoruz. Siz taraftarlarımız için haberciliğimizde gelişmelerin takipçisi olup ara ara  Boluspor taraftarlarına gelişmeleri bugün sitemizden duyurmaya çalışacağız.

 

 

 

1650 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.058172941207886