KİM NASIL OYNADI

12 Eylül 2011

2011-2012 sezonuna Giresunspor deplasmanıyla başlayan ekibimiz Boluspor, 90 dakikada Ümit Tütünci'nin kafayla attığı golle sahadan 1 puanla ayrıldı.   Geçtiğimiz sezon...

2011-2012 sezonuna Giresunspor deplasmanıyla başlayan ekibimiz Boluspor, 90 dakikada Ümit Tütünci'nin kafayla attığı golle sahadan 1 puanla ayrıldı.

 

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi sezonu Giresunspor deplasmanıyla açan Boluspor, Giresunspor deplasmanında puan yada puanlar aradı. Karşılaşmanın 29.dakikasında 1-0 geriye düşmesine rağmen Giresunspor kalesinde gol arayan Boluspor, 90.dakikada Ümit Tütünci'nin attığı son dakika golüyle 2011-2012 sezonuna 1 puanla başladı. Siz değerli okuyucularımız için Giresunspor-Boluspor karşılaşmasında oynayan oyuncularımızın performansını sizler için değerlendik.

 

İşte oynayan 14 oyuncumuzun performansı

 

Atacan Öztürk: Kalede gol görmesine rağmen Atacan Öztürk kalede güven verdi. Giresunspor ataklarında ve net gol pozisyonlar da başarılı olan kaleci Atacan başarılı bir karşılaşma çıkarttı. Topu eline aldığı anlarda topu oyuna erken sokan Atacan taraftardan alkış aldı diye biliriz.

 

Sercan Türkeri: İlk 45 dakikada Cihat Arslan ona sağ bek de görev verdi. Oyuncu yapıcılığı ile çok yönlü bir oyuncu olduğu bilinen Sercan, Giresunspor karşılaşmasında görev adamı olduğunu için verilen taktiği yerine getirmeye çalışsa da sağ taraftan gelişen ataklara fazla katılamadı. Sercan ikinci 45 dakikada sol bekte görev yaptı. İlk yarıya nazaran ikinci yarıda Sercan sol bek de görevini yaptı.

 

Hakan Arslan: Bank Asya 1.Liginde ilk maçına çıktı. İlk 45 dakika sahada kalan Hakan Arslan ikinci yarıda oyundan çıkarken oyunda kaldığı sürede heyecanlı olduğu göründü ve ilerleyen haftalar içinse iyi sinyal vermedi.

 

Veli Kızılkaya: Boluspor'un en etkili oyuncularındandı. Güçlü fiziği ve boy avantajını iyi kullanarak zaman zaman ileriye çıkarak gol aradı. Hırsı ve mücadelesiyle rakip Giresunspor'un oyuncularına adım attırmadı. Görevini fazlasıyla yaptı diyebiliriz.

 

Gençer Cansever: Maça iyi başlamıştı. Giresunspor atağında ceza sahasına yapılan ortayı uzaklaştıramayıp topa ıska geçince kalemizde görülen gol sonrası morali bozuldu.

 

Onur Bektaş: Onur'da sahanın en çalışkan oyuncularındandı. Çok koştu mücadelesi görünmeye değerdi. Maç kaybedilseydi mücadelesine yazık olacaktı. Güzel futbolunu golle süsleyemedi ve Cihat hocaya mesaj gönderircesine benim yerim burası der gibiydi.

 

Landry Matondo: Beklide Boluspor'a geldiği günden bugüne en kötü oyununu sergiledi diye biliriz. Orta sahada etkili görünmedi. İlk 45 dakika oyunda kaldı ve ikinci 45 dakikada yerini Alp'e bıraktı.

 

Caner Ağca: Orta sahada görevini yapmaya çalışan oyunculardan bir tanesiydi. Hazırlık maçlarına nazaran biraz tutuk göründü. Uzaktan çektiği sutlarla tehlikeli olurken, Koffi'ye attığı pasta alda at diyerek klâsını gösterdi.

 

Ferhat Kiraz: Herkes ondan çok şey bekliyor. Topu ayağına aldığı anlarda bir şeyler yapmaya çalıştı. Topsuz alanda saman alevi gibiydi. Kapalı Giresunspor savunmasında fazla öne çıkmadı.

 

Fatih Gül: Maça sağ kanat da başladı. Topu ayağına aldığı anlarda kanatları kullanamadı. İçeriye girmesi onun kanat oyununda etkili olmadığını gösterdi. İkinci yarıda orta sahaya geçerek elinden gelen gayreti gösterdi.

 

Koffi Kouame Eügene: Hep eleştirilen oyuncu, Giresunspor maçında ilk yarıda fazla etkili değildi. Caner Ağca'nın pasında %100'lük bir gol kaçırdı. Beraberlik golünde, asit yaparak beraberliğin mimarlarından oldu diye biliriz. Ama performansıyla gelecek haftalar için iyi sinyal vermedi.

 

Erkam Reşmen: Sahada olmayışı şaşkınlık yarattı diye biliriz. Sezon başının en formda oyuncularındandı. İkinci yarının başında Hakan Arslan'ın yerine oyuna dahil oldu. Oynadığı süre içersinde de ne kadar kaliteli olduğunu gösterdi. Sağ kanattan bindirmeler yaparak etkili olmaya çalıştı. Erkam Reşmen önünde oynayan Alp Ergin'le Giresunspor'un sol kanadını adeta kolüdor haline getirdiler.

 

Alp Ergin: Genç oyuncu ikinci yarı oyuna dahil olmasıyla birlik de Boluspor'a taze kan oldu. Erkam ile birlik de maça hareketlilik getirerek sağ kanattan etkili oldular. Oyunda kaldığı süre içersinde alkışı alan oyuncularımızdandı.

 

Ümit Tütüncü: Transferin son günlerinde gelmesinin ardından Giresunspor maçında oynayacak mı? oynamayacak mı? diye çok merak edildi. Teknik direktör Cihat Arslan son dakikaya kadar kadroya alıp almayacağı belli değildi. Oyunun son 10 dakikasında maça dahil olarak Boluspor'un beraberlik golünü atarken 1 puanın mimarlarından oldu.

 

 

 

 

 

 

2110 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.086996078491211