Kim Nasıl Oynadı

18 Eylül 2011

Boluspor ligin ikinci haftasında komşu il temsilcisi Sakaryaspor ile karşılaşırken son dakika golü ile sahadan 3 puan ile ayrıldı.  Bu...

Boluspor ligin ikinci haftasında komşu il temsilcisi Sakaryaspor ile karşılaşırken son dakika golü ile sahadan 3 puan ile ayrıldı.  Bu zorlu karşılaşmada ikinci yarı pek etkili olamayan Boluspor'da futbolcuların genel görünüşünü sizler için değerlendirdik.  

 

Atacan : Kalesinde güven veriyor. Duran toptan kalesinde golü gördü hatası vardı diyemeyiz. Gelişen Sakarya ataklarında kalesini gole kapayıp güvenle kalesini korudu.

 

Erkam:Çok iyi mücadele etti diyebiliriz ilk yarı oyunda etkili oldu topu ayağına aldığı anlarda rakip sahaya girerek ceza sahasına etkili ortalar yapmaya çalıştı.

 

Doğan:İlk yarıda iyi görünüm verdi. İkinci yarıda oyundan düştü rakip Sakaryaspor genellikle Doğan kulvarını kullandı.

 

Veli: Veli kendisine çok güveniyor. Kalitesini de burada gösteriyor oyun içinde kötü oynanan anlarda çok uyarılar yaptı. Duran topta yenilen golde arkadaşlarına arkayı almaları için çok uyardı. Galibiyet golünden sonra oh be dünyalar varmış demesi de hırsının göstergesiydi.

 

Gencer: Hatasız oynadı diyebiliriz. Giderek üzerine koyuyor geçen haftaki hatasını bu hafta affettirdi.

 

Onur Bektaş: Sakatlana kadar çok iyi mücadele etti. Kaliteli bir oyuncu kimliği var diyebiliriz. Sakatlığı oynamasına engeldi.

 

Caner : Caner ayağına topu aldığı anlarda etkili olmaya çalışıyor. Ferhat Kiraz'a alda at dercesine verdiği pas klasını gösterdi. Sahanın her yerinde mücadele etti diye biliriz.

 

Fatih Gül : Kim ne derse desin bence Fatih maçın en iyi oyuncusuydu ilk yarıda çok etkili oldu. Top ayağına yakıştı  eleştirilere rağmen iyi futbol oynadı .

 

Alp :  Geçen haftaki futbolunun üstüne koymuş çok kuvvetli göründü. Golünde gelmesinde çok büyük bir emeği var. Aakıl dolu pasıyla Farhat Kiraz'ın gol atmasını sağladı. ikinci yarı tüm takım gibi oda sahada fazla görünmedi diye biliriz.

 

Ümit:  İleriye doğru çok koşular yaptı. İstediği topları alamadı. Boş alanlar yarattı arkadaşları biraz besleseydi farklı bir maç olurdu .

 

Farhat Kiraz : Top ayağına çok yakışıyor.  Boluspor un en etkili silahı ilk yarıdaki futbolu alkış aldı.Bu sezonki ilk golüne kavuştu ilerleyen haftalar için moral oldu  ikinci yarıda oda duran oyuncular arasına girdi.

 

Sefa : Oyuna Onur Bektaş'ın yerine girdi. Oyuna girdiği andan itibaren çok koştu etkili oldu. Beklide galibiyeti o getirdi. Akıl dolusu ortası Veysel'i topla buluşturup golün olmasını sağladı.

 

Emre Toraman : İlk defa Kırmızı Beyazlı formayı giydi. İlerleyen haftalar için çok katkısı olacak saha içindeki uyarıları dikkat çekti.

 

Veysel Cihan : Kaliteli bir oyuncu yerinde bir transfer olduğunu gösterdi üç defa topla buluştu takımı galibiyete ulaştırdı.

 

 

2113 kez okundu.

2 yorum yapılmış
  • hasan kök
    18 Eylül 2011 • 22:01
    herseye ragmen 3 puan almak güzeldi,veysel kalitesini ortaya koydu ilk 11 in degismez ismi olacaga benziyor,erkam ve alp cok basarılıydı erkam cok yerinde transfer.alp hucumda cok etkili sag kanadımız cok güzel calısıyo gercekten,süper lig cok yakın :)
  • halit canbaz
    19 Eylül 2011 • 20:33
    erkam veli doğan maçta kendini gösteren oyunculardı.sistem değiştiği için ferhat ve caner etkisiz kaldı.emre toraman faydalı olacak.ama atacan ferrhat odabaşı gibi oyunda zamandan çalmasını beceremiyor.her maç 1-2 gol kesin yiyor.devre arası gitmeli

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.056172847747803