Kim Nasıldı ? Kimler Vardı !

23 Ocak 2011

Deli Ferhat Kalede   Sezon başından beri bir türlü formasına kavuşamayan Ferhat Odabaşı Giresunspor karşılaşmasında ilk defa kalesini korudu.    Uzun bir sakatlık...

Deli Ferhat Kalede

 

Sezon başından beri bir türlü formasına kavuşamayan Ferhat Odabaşı Giresunspor karşılaşmasında ilk defa kalesini korudu.

 

 Uzun bir sakatlık devresinin ardından 90 dakika kalesinde güven veren Ferhat oyuna zamanında müdahalelerle arkadaşlarına moral verdi. Ender gelişen Giresunspor ataklarında da tecrübesini konuşturan Ferhat ikinci yarının başlamasıyla da şuan kale bende diyerek büyük bir rekabetin içinde olduğunu göstermiş oldu.

 

 

 

Caner Örümcek Ağı Aldı

İkinci yarının başlamasıyla tüm gözler ondaydı. 

Kampın en çok çalışan oyuncularındandı. Hafta başında da antrenmanda şık goller atarak golün habercisi gibiydi. İikinci yarının ilk karşılaşması olan Giresunspor karşılaşmasının ilk dakikalarında yeşil beyazlı kaleyi sık sık gol için yoklarken ilk devrede net bir vuruşu az farkla dışarıya çıktı. Karşılaşmada  ikinci yarıya daha etkili başlayan Caner Ağca 62. dakikada  öyle bir gol attı ki adeta kelenin 90' nın da bulunan örümcek ağlarını aldı diyebiliriz. Taraftarını ve hocasını rahatlatan Caner attığı gol sonrası hocası Caner Ağca'yı alkışlattırmak için oyundan alarak kendisine de bir jest yapmış oldu.

 

 

Peev  ve Murat  Boluspor'lu Oldu

 

Boluspor'un iki yeni transferi Oliver Peev ve Murat  Önür karşılaşmada forma giyerek Boluspor'lu oldular .

Kırmızı beyazlı ekibimizin yeni transferi Makedon Oliver Peev 62'inci dakikada oyuna girerek müsabakada yer aldı. Oynadığı süre içerisinde elinden geleni yapmaya çalışan Peev topu aldığı anlarda arkadaşlarına paslar vererek oyuna katkı sağlarken tam olarak hazır olmadığı  göründü.  15 günlük aranın ardından Oliver Peev'in kırmızı beyazlı ekibimize daha çok katkı vermesi bekleniyor. Bir yeni transfer Murat Önür ise son 5 dakikada oyunda kalarak forması ile tanıştı. Oyuna girer girmez taraftarından büyük bir alkış alırken ilerleyen haftalar için formasına alışmış oldu.

  

 

Kaptan Burak Görevini Yaptı

Maçın etkili oyuncularından  olan Burak oyunda kaldığı sürede galibiyetin mimarlarındandı.

Oyunun da kaldığı sürece etkili olan Burak rakibe de zor anlar yaşatırken maçta 61. dakikada  Giresunspor'lu oyuncuyla girdiği ikili mücadele sonunda yerde kaldığı anda birde koluna basan Giresunspor'lu oyuncu Burak'ın sakatlanmasına sebep olunca başarılı kaptan ağrılar içinde oyundan çıkmak zorunda kaldı. Korkulacak bir durumun olmadığı söylense de başarılı oyuncu galibiyet sevincine  ağrılar içinde katıldı.

  

 

Yaser Çok Yoruldu  

Kırmızı beyazlı ekibin yıldız oyuncusu Yaser yine maçın en çok mücadele eden oyuncularındandı.

Karşılaşmada hemen hemen tüm hava toplarını alarak rakibe büyük bir darbe vuran Yaser Yıldız karşılaşmanın sonlarında doğruda yorgunluğunu belli edecek şekilde dikkat çekti. Orta sahanın bazen oyundan düştüğü anlarda tek kalan Yaser Yıldız gol atamasa da galibiyetin mimarlarındandı

 

 

Mesut Bakkal Maçtaydı

 

Teknik direktör Mesut Bakkal Boluspor Giresunspor karşılaşmasına gelerek karşılaşmayı izledi .

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş'in davetlisi olarak maça geldiğini ifade eden Mesut Bakkal devre arasında kısa bir açıklama yaptı.  'Levent Hoca uzun zamandır beni maça davet ediyordu. Bende bugünü seçerek maça geldim. İnşallah uğurlu gelirim şuanda maç 1-0 Boluspor önde yoksa maç kötü bir sonuçla sonuçlanırsa o zaman yandım. Levent geldin de sonuç böyle oldu diyerek başının etini yer. İnşallah arkadaşım bugün istediği sonucu alıp yoluna devam eder gönlüm onula' diyen Teknik Direktör Mesut Bakkal kendi hakkın dada 'şuan bekliyorum Süper lig son haftalarına girilirken piyasaya çıkarım bizler can simidiyiz çağırırlarsa gideriz' mesajını vererek  espriyle takılmayı da ihmal etmedi. 

 

 

Bir Öpücük ver hocam

Farklı duygular içinde maça çıkan Levent Eriş ve Ramazan Sal , Özgür Bayer eski takımlarına karşı forma giydiler.

Karşılaşmada ezici bir üstünlük ortaya koyan Boluspor da goller geldikçe Levent Eriş ve örgencilerinin de keyfine diyecek yoktu. İlk devrenin sonlarına doğru kazanılan penaltı atışı öncesi defansın tecrübeli oyuncusu Ramazan Sal hemen hocası Levent Eriş'e giderek yanaklarından öpmesi maça ne kadarda konsantre olduklarını gösterirken gecen yıl Giresunspor da oldukları içinde maça farklı bir duygular içinde çıkarlarken goller geldikçe Ramazan da hocasına giderek maç içinde gol sevincini yaşadılar.

 

 

Goller Geldi BGC Coştu

Boluspor Giresunspor karşısında farklı galip gelirken bu galibiyete en çok sevinenlerden birileride gazetecilerimiz oldu.  

Her hava koşuluna rağmen Boluspro'u takip eden ve taraftarlarımızı bilgilendiren Bolu Yerel Basını yerinde duramadı. Bolu Gazeteciler Cemiyeti yeni yaptırdıkları Kırımızı Beyaz montları ile şık bir görüntü ortaya koyarken atılan goller sonrası da yerlerinde duramadılar.

 

 

 

Bolusporluyuz.com

 

4029 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.049149990081787