Kime Zarar Veriyoruz ?

20 Kasım 2010

Son zamanlarda Boluspor kulübünde yaşanan sıkıntılar sonrası her şey yoluna girdi ! Artık bizlere bir çıkış lazım ve kenetlenmeliyiz dediğimiz...

Son zamanlarda Boluspor kulübünde yaşanan sıkıntılar sonrası her şey yoluna girdi ! Artık bizlere bir çıkış lazım ve kenetlenmeliyiz dediğimiz ortamda kalemlerini sevdiğim ve her ikisine de saygı duyduğum Erhan Beykoz  ile Esra Yıldız büyüklerimin köşelerinde yazmış oldukları yazıları okuyunca şahsım adıma çok üzüldüğümü dile getirim.

Aslında bu yazıyı bayram arifesinde siz değerli okuyucularımız ile paylaşacaktım ama bayram tatlı geçsin dedim. Bu yazı ne Erhan abiye nede Esra ablaya  işini öğretmek değil ( haddimde olamaz ) ama beni kardeşleri olarak görürlerse düşüncelerimi bilmeleri ve bu düşünceleri de sizler ile paylaşmaktır.

 

Düşünün ki Boluspor son altı yıla bakıldığında yıllardır elde edemediği başarıları elde etmiş ve Süper Lig yolunda büyük adımlar atmış. Bu yıl ise büyük umutlarla yeni yönetim , yeni kadro ve yeni bir teknik ekiple ve Bank Asya liginin en iyi ekibi oluşturulmuş kadroya sahibiz. Bu kulüpte neler oldu neler yaşandı ancak bunlar kol kırılır yen içinde kalır dendi su üstüne fazla çıkartılmadı. Doğrumu yanlışmı onu hiç tartışmayacağım.  Geçen sezon son 10 haftaya bakıldığında yaşadıklarımız ortada bırakın ilk altı içine girmeyi küme düşecekmiyiz yoksa sıkıntısı bile doğmuştu. Şimdi her şeye sıfırdan başlıyoruz dedik ve camia olarak kenetlendik dedik kimilerine büyük bana göre küçük bir sorun sebebi ile tüm kent Boluspor'a neler oluyor dedi ve istifalar ardı ardına başladı. Bu dünyada kimse dört dörtlük değildir ! Kişilerin yazdıklarına , söylediklerine , davranışlarına çok takılırsak biz ne yaparsak yapalım bir arpa boyu ilerleyemeyiz. Bizleri de sevmeyenler var kabullenemeyenler var ama her zaman işimizi yaptık.

Burada yaşanan sıkıntıların içinde yaşanan bazı konuları bilip tam yükselmeye başladığım bir süreçte tekrar su üstüne çıkartmak kimseye yaramayacak diye düşünüyorum. Farkında iseniz her iki değerli yazarımızın yazdıkları kişisel bir çatışmaya dönüşmüş olup bu durumdan da camia zarar görmeye başlamıştır. Her gittiğim ortamda basının değerli kalemlerinin de olduğu ortamlarda olsun şu süreçte daha sakin olunması gerektiği ön plana çıkıyor. Bende aynı kanıyı savunduğum için buradan siz değerli büyüklerime sesleniyor ve artık dananın kuyruğunu bu sene kopartık koparttık yoksa 3. ligde bizi kopartırlar. Bu taraftarın yada camianın artık bir sene kadar daha bekleme lüksü yok ve bu ateşten gömleği giyen yönetim olsun , teknik heyet olsun hepsi farkında. Bizlere düşen sadece tam güven ve destek vermek diye düşünüyorum. Yanlış giden bir şeyler varsa tabiî ki bunların çözümü için hep birlikte devreye gireceğiz . Ancak bunu da yapmanın başka yolların olduğunu da sizlerde biliyorsunuz. Yoksa ters giden ve kulübün menfaatlerine uygun olmayan illegal işler olduğunda her Bolusporlu olduğu gibi sizlerinde hesap sormak hakkınız. Köşelerden birbirimize sataşmak yada Tv karşısında tartışmak amacımız olmamalı. Bizlerin ve değerli siz büyüklerimiz ile Boluspor'un her gün hedefine ulaşması için kenetlenmesi ve destek vermesi gerekir. İdeolojimiz ne olursa olsun ama tek ideolojimiz BOLUSPOR olsun.

Bizlere bu saatten sonra birbirimize sarılmamız ve olan biten her şeye sünger çekmemiz en yakışan hareket olacaktır.

Bundan sonra sorumluluk Sayın hocamız Levent Eriş'te ve değerli Semercioğlu ve ekibindedir. Bizler onlara inanmazsak bu iş içim mücadele etmeye zaten gerek yok. İnanmak başarmanın yarısıdır. Bizlerinde bildiği bir çok gerçek var ama bu gerçekleri paylaşmanın zamanı değildir. Buradan siz değerli ağabimin ve ablamın beni yanlış anlamayacağını düşünerek saygılarımı sunuyorum ve Boluspor'u çok sevdiğinizi biliyorum.

 

 

 

Alkışlı 'YORUM'

 

Evet ben en büyük alkışımı ve ellerim patlarcasına Tuncay Şengün için atıyorum. Neden mi az önce bahsettiğim birlik beraberlik mesajıma en büyük örneği uyguladığı için ve sizler ile paylaşmama yardımcı olduğu için. Yaşanan sıkıntılar sonrası Tuncay bey Boluspor yönetim kurulunun almış olduğu karar sonrası takımın başına Genel Kaptan olarak atanmış ve bu güne kadar büyük bir özveri ile görevini layıkı ile yapmıştır. Geldiği günden buyana takımı izlerken aynı zaman'da yedek kulübesinde de gözlerimi almıyor olan biteni takip ediyorum. Tuncay Şengün göreve geldikten sonra ilk iş olarak eski genel kaptanlarımızdan Osman Gürsoy'u ziyaret ederek onun tecrübelerinden yararlanmak için ziyareti bence alkışlanması en büyük olay. Tuncay bey Boluspor sevdalısı ve Boluspor için çekinmeden Osman Gürsoy'u ziyaret bile ediyor bizler ise neler yapıyoruz. Tuncay bey istese gitmeyebilirdi de . Ancak o en doğru hareketi yaptı ve ben bu işi iyi bilirim demeden altı yıl bu kulüpte genel kaptanlık yapmış arkadaşına giderek onunda engin tecrübelerinden bilgi almak için ziyarette bulundu.  Alkışlar bu hareketi gerçekleştirdiği için , Yedek kulübesinde ellerini kollarına bağlamayıp sevinçte olduğu gibi en ufak bir olayda oyuncularının yanına koşarak olaylara müdahale ettiği için ,  kısa bir sürede futbolcuların sevgisini kazandığı için ve kriz döneminde oyuncuların etkilenmemesi için mücadele ettiği için TUNCAY ŞENGÜN'e

 

Saygılarımla 

2230 kez okundu.

10 yorum yapılmış
  • RIZESPORLU
    20 Kasım 2010 • 22:51
    yarın aksam rızespor macından sonra tekrar sıkıntıya goreceksınız benden soylemesı
  • korhan ÖZTÜRK
    20 Kasım 2010 • 20:54
    ben boluspor kaybettiği zaman hayata küsüyorum,maçlara gitmek için can atıyorum evde ekmek parası yokken atkı bere formaya para veriyorum vatandaşlar ne peşinde,seninde dediğin gibi fatih ,HERŞEY BOLU İÇİN saygılar....kırmızı beyaz...
  • ismail ÖZCAN
    20 Kasım 2010 • 18:16
    Bu yazı için teşekküre derim Fatih bey Bizler birlik bereberlik derken birileri neyin peşinde anlamış değiliz. Artık birbiri ile dalaşan topluluk değil kenetlenen ve başarı için elini taşın altına koyan topluluk istiyoruz.
  • ali
    20 Kasım 2010 • 19:45
    Sizler elini taşın altına koyan topluluk değil koyunlardan oluşmuş bir topluluk istiyorsunuz.
  • esra yıldız
    21 Kasım 2010 • 06:34
    Fatih iki yetişkin insana akıl verme yada BOLUSPOR menfaatini koruma yazısı değil bu yazı.Ne biliyormusun NEDRET YILDIZ TUNCER SENGÜN gibi görevini yapsaydı bak böyle alkış alırdı,doğru yazmış ERHAN abi.Aba altından sopa göstererek eleştiri yapma
  • İsmail ÖZCAN
    21 Kasım 2010 • 14:53
    Esra hanım Fatih beyin yazısı gayet normal. Neden bu tür bir tepki veriyorsunuz. Eleştirilere tahamülünüz yokmu acaba. Kibarca dalaşmak yerine destek vermekten bahsetmiş. Siz bu yazıyı akıl verme olarak nitelendirdiyseniz Size ne diyelim artık.
  • İsmail ÖZCAN
    21 Kasım 2010 • 14:56
    Ayrıca küçük insanlardan akıl alınmayacak diye bir durum yok. Bende bir öğretin üyesi olarak bu yazının o kadar sorun edilecek bir yazı olmadığını düşünüyorum. Sizin bu çıkışınızdan baya rahatsız olduğunuz düşüncesindeyim. Saygılarımla
  • murat akay
    21 Kasım 2010 • 15:53
    esra yıldız sen kimsin?? bize ilk başta nasıl bolulu bolsporlu olduğunu anlat.. bu takım 3 ligdeyken 2 ligdeyken nerdeydin??şimdi eşinin ve kendinin reklamını yapmak için bolusporu kullanma ellerini çek üstümüzden rahat bırak bolusporu..
  • hj
    21 Kasım 2010 • 17:59
    yahu ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz lafını bilmiyor musunuz siz? takım bu yıl şampiyon ise alkışlar, olmazsa yerin dibine sokarsınız.şu an yapacak birşey yok ise ortalığı karıştırmayalım.
  • serhat eper
    21 Kasım 2010 • 19:55
    Arkadaşlar Esra hanıma 3.ligde 2.ligde neredeydiniz diye sormak haksız eleştiriBenim bildiğim kadarıyla Nedret bey 3.ligden bugüne gelen yönetim kadrosundaydı.Bir bayana çek ellerini kulüpten demek Fatih bey saygılı bir yorummu

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.052696943283081