Kimliklerini Ortaya Koydular

30 Nisan 2012

Korner köşesi haftalık değerlendirmesini yaparken yorumlarının sonunda kendisi içinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisini merak edilenlere gönderdiği mesajda neler söylemek istedi. Boluspor her zaman...

Korner köşesi haftalık değerlendirmesini yaparken yorumlarının sonunda kendisi içinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kendisini merak edilenlere gönderdiği mesajda neler söylemek istedi. Boluspor her zaman gönülden sevdiğini açıklarken hiçbir zaman bu takımı menfaat için sevmedim diyerek sert göndermelerde bulundu.

Geçen hafta kaybettiğimiz Denizlispor maçı ile bütün kozlarımızı geçen seneki teknik direktörümüzün çalıştığı Adanaspor'a vererek bizim kazanıp kaybetmesini bekleyeceğimiz son üç periyodun ilk maçı olan Karşıyaka maçına çıktık .

Veysel'in ve Orhan'ın sakatlığından sonra Bahri hocanın mecburen şans verdiği Fatih bu kadar uzun zaman oynamamasına rağmen Bahri Kaya'ya beni unuttun ama ben futbolu unutmadım dercesine ön plana çıktığı bir maçtı.

Veysel'in yokluğundan ötürü mecburi 4-3-3 e dönülmesi ile orta sahada daha çok topa sahip olan fakat iki takımda kontrollü oynayayım hesabı ile pozisyonsuz bir ilk yarı izledik.

Ayrıca Adanaspor' un deplasmanda 2-0 öne geçmesi Bahri Kaya'yı ofansif bir anlayışa zorladı. Karşılaşmada Fatih ve Hakan'ın daha öne çıkması ayrıca Onur Bektaş' da oyundan alması çok büyük bir hata idi. Onur Bektaş' ın olmadığı her maçta Boluspor göbek den 2'ye 1'lerde ve şutlarla gol yemiştir.

Hocam ama sen geçmiş maçların gollerini senin ve diğer hocaların olduğu zamanı izlesen Pazar yaptığını bir daha yapmazsın 4-4-2 dönersin bu hücum sistemidir. Risk alacaksan 4-1-3-2 de hücum sistemidir, buna da dönebilirdin.

Fark ettiğin yanlışı Vedat'ı oyuna alarak devreye soktun ama gol yenmişti zaten. Bu maçta top bu kez bizi sevdi. Aydın'ın golünde topu orta yapmasına rağmen kalecinin de büyük hatası ile atılan gol umut ışığı oldu.

Sonuçta bence oyunculardan çoğu herkes den çok kendi kimliklerini ortaya koyarak sonuca itiraz edip maçı kazandılar. Karşılaşma genelinde Kenan Özer'i biraz daha öne alarak tüm oyuncuları kutlamak gerekir .

Ama Bahri hocam şu Caner'e uyguladığın Denizlispor maçının faturasını Karşıyaka karşısında oynatmayarak kestin Caner'e uyguladığını Omar Wade'ye ne zaman uygulayacaksın çok merek ediyorum. Bunuda bir not alarak aklında olsun .

Ligin bitimine son iki maç girdiğimiz de şu periyot da rakibimizin Levent Eriş'li Adanaspor takımı , Levent Eriş' inde rakibinin Boluspor olması takımını ayrı bir motivasyonla maçlara çıkacağı için şans mıdır değimmidir göreceğiz.

ŞİMDİ GELELİM BANA

Evet şimdide birazda benim bu köşede yazdığım yorumlardan sonra beni merak edip araştıran bazı kişilere kendimle ilgili ip ucu vereyim. Her şeye meraklı olan bu abilerimiz acaba beni öğrenirlerse ödüllendirilecekler mi.

Ben kendimde küçük yaş da çok sevdiğim Boluspor formasını alt yapıda kısa süre giymiş ,ama bunu da yazarken hiçbir alt yapı hocasına da suç bulmuyorum yetersiz olduğumu söylemiş ve gönderilmiş daha sonrada bunun okulunu okumuş okulunu da okuyarak futbolunu da iyi kötü oynayarak ve birazda bilgimiz üzerine analiz yapma yeteneğine sahip biriyim.

Ben birileri gibi ekmeğini hazır ola geçerek işte gelsin bir işte ona buluruz, denilerek bedava denilecek şekilde kazanan doğruyu yazarak veya söyleyerek evet bu adam burada doğru yazmış veya söylemiş denilen kişilerin işte atıldığı ticaret yapan , ondan alış veriş yapmayın denildiği veya selam verilmediği bir topluluk da yaşadığım için yani ev geçindirdiğimiz için bu şekilde yorum yapıyorum. Yoksa kimseden korktuğuma değil.

Ben burada hiçbir zaman kişilerin karakterlerini değil ,Boluspor kulübündeki ve sahadaki bilgimiz şekildeki kadarıyla kamu oyunu bilgilendirmeyi amaçladık.

Boluspor kulübünde görev aldığı zaman seven değil tribünde,fabrikada,  çarşıda,televizyon başında menfaatsiz Boluspor 'u seven onun için kavga ettiğimiz bir sevgi ile sevdik.

Bizim için kişiler değil,Boluspor önemli bunun için sahada doğru futbolcu ve futbol ve hoca olmalı, içerde de gerçek Bolusporlular,çalışmalıdır. Kendi için değil,Boluspor için olmalıdır.

Başkan ve yönetim kurulunun Boluspor'u Alibeyköy,Mecidiyeköyler den , Rize, Konya,Denizli,Kasımpaşa,Adana gibi şehirlerin takımlarını izlettirdiği bir lig için teşekkür etmesini de biliriz.

Ama buradan bir üst lig de uzak değildir.

Saygılarımla.

      

             


1869 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.059877157211304