Kırmızı Beyazlılar Tempo Artırdı

8 Kasım 2011

Bayram iznin ardından çalışmalara Pazartesi günü başlayan Boluspor da çalışmalar Salı günüde devam etti. Saat 11:00 de yapılan antrenmanda teknik...

Bayram iznin ardından çalışmalara Pazartesi günü başlayan Boluspor da çalışmalar Salı günüde devam etti. Saat 11:00 de yapılan antrenmanda teknik direktör Cihat Arslan oyuncularına yorucu bir çalışma yaptırdı.

 

Deplasmanda Cumartesi günü oynanacak olan Tki Tavşanlı Linyitspor maçı antrenmanlarına devam eden Boluspor Salı günü yorucu bir çalışma yaparak zorlu maçın çalışmalarını hızlandırdı. İzinli olan Vedat Budak çalışmaya katılmazken genç oyuncunun Çarşamba günkü antrenmana katılacağı söylendi.Teknik direktör Cihat Arslan nezaretinde antrenmana başlayan Boluspor'lu oyuncuların moralli oldukları gözlendi.

 

Hafif tempolu yapılan ısınma koşularının ardından 5`e 2 ile devam etti. Bu çalışmaya giren Cihat Arslan zaman zaman ortaya geçerek oyuncularından top kapmaya çalıştı. Antrenmanda daha sonra teknik direktör Cihat Arslan günün çalışmasında dayanıklığa önem verdi.

 

Boluspor'da ikiye ayrılan oyuncular bir gurup büyük kalelerde dar alanda kuvvete dayanıklı çift kale gibi maç yaptı. Diğer  gurup ise aynı çalışmayı diğer yarı alanda minyatür kalelerde yaparken Tavşanlı Linyitspor maçı hazırlıklarına devam etti. Her iki gurup 20 dakikanın ardından sahaları değiştirerek antrenmanın temposunu giderek artırıldı. Saat 11:00 de başlayan antrenmanda kırmızı beyazlı oyuncuların istekli arzulu görünmeleri dikkat çekerken dar alanda yapılan kuvvete dayanıklı çift kalede tek tek oyuncularına 400 metre koşu yaptırılarak dayanıklı kuvvet çalışması temposunu giderek artırıldı.

 

Dayanıklık çalışması olmasına rağmen kırmızı beyazlı oyuncuların forma hırsı dikkat çekti. Kıran kırana yapılan dar alan kaleli maçta adeta forma hırsı oyuncuların üzerinde gözle göründü.Kıyasıya yapılan mücadeleler forma kapma mücadelesi vardı.

 

 

 

 

1699 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.065413951873779