KISACA URFA

27 Kasım 2012

Kötü geçen Manisaspor maçından sonra gelen Serhat Hocanın istifası ile acele işbaşı yaptırılan Osman Nuri Işılan ve Yılmaz Özen 2'lisi...

Kötü geçen Manisaspor maçından sonra gelen Serhat Hocanın istifası ile acele işbaşı yaptırılan Osman Nuri Işılan ve Yılmaz Özen 2'lisi ne verebilirlerdi?

Sezon başından beri merakla beklediğim bir maçtı.

Serhat Hoca hatalarını hep aynı hatalar olunca bu sürece bu ikili ne katkı yapabilirlerdi. Takımı geçen seneden çok iyi bilen Yılmaz Özen'i tecrübeli bir Osman Nuri Işılan maç başladığında Urfa'nın 4.4.2'sine takımımız 4.2.3.1. ile başladı.

Hemen dikkat çeken şey geçen sene beraber oynayan birbirini çok iyi tanıyan 5'li Savaş, Gencer, Cemil, Hakan, Eser önlerine Barbaros, Vedat kendini ispatlaması gereken Ali ve öndeki üçlü Alp, Abdülaziz, Djiehoua, Ali'nin varlığı pas trafiğinde bizi rahatlatmasına rağmen, hızlı pas deplasmanda bizi rakibi arkasına itmek için yapılması gerekirken, daha ağır kaldık.

Ama gelen gol bizi rahatlattı ve rakibin 10 kişi kalması deplasman maçında rahat bir ortam yarattı. 2. yarı daha geniş alanlar bulmamıza rağmen, Yiğit'in hatasını değerlendiren Ali ile 0-2 oldu. Fark gelince bir anda el freni çekilmiş arabaya döndük ve akabinde Ramazan'ın unutulması imkansız golünü yememize sebep oldu.

Osman Nuri Işılan ve Yılmaz Özen'in hamleleri ne olacak derken, Aziz, Mesut değişikliği iyi bir hamle olmadı. Mesut defansif bir oyuncu bizim artık. Çizgiye değil, içeriye direk koşular yapabilecek oyuncuya ihtiyacımız vardı. Kim olabilirdi; Emre Kılınç, Ağbetu, Ali yoruldu. Aydın yerine, Alp içeri çekilebilir. Emre Ağbetu olabilirdi.

Sergey, İskender değişikliği sonrası İskender'i kazanabileceğimiz bir maçtı, Osman ve Yılmaz Hoca bence burada hata yaptılar. Ama bu hafta takımımızın, hatta kulübümüzün kırılma noktasında kelle koltukta bu görevi yapmakta, yürekte ister. Yılmaz Özen cesur, atılgan bir kişilik Osman Nuri Işılan ise tam aksine sakin tecrübeli sanki kadro görüntüsü oyuncuların hırsı, istekleri Yılmaz Özen'in kişiliği, oyun anlayışı Osman Nuri Işılan'ın duruşunu hissettirdi. Oyuncularımızı ise bu zor maçtaki mücadele ve takım görüntülerinden dolayı kutlar, devam çocuklar demek istiyorum.

1812 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.29068398475647