Kıymet Bilmiyoruz !

21 Ocak 2015

Burak Öğür merdivenleri hızlı çıkıyor. 2010 yılının transfer döneminde zamanın kaleci antrenörü Fevzi Layic tarafından Boluspor‘a kazandırılan Burak Öğür Boluspor’dan gönderildikten sonra gösterdiği performansla bir çok takımın yeni sezonda transfer listesinde.

Kırmızı Beyazlı ekip de geçtiğimiz dönemlerde 3. kalecilik yapan Burak Öğür gittiği takımlarda yaşadığı şampiyonlukla merdivenleri bir bir çıkıyor. Boluspor’a 2010 yılında Sancaktepe Belediyespor’dan transfer edilerek o zaman kurulan kadroda 3. kaleci olan Burak Öğür  ile uzun bir sözleşme imzalanmıştı. 1 yıl 3. kalecilik yaptıktan sonra 2012 yılında Kahramanmaraş Belediyespor’a kiralık gönderilen Burak devre arasında şampiyonluğu düşünen Ümraniyespor kalesini  sağlam bir kaleciye teslim etmek isterken Burak Öğür’ü kadrosuna katıp sezon sonunda şampiyonluk yaşayan takım olmuştu.

2013 -2014 sezonunda  Boluspor da düşünülmeyen Burak Tuzlaspor’a transfer olmuş oradaki performansı ile ilk yarıyı lider tamlayan Tuzlaspor’da başarılı bir performans sonrası yarım dönem formasını giydiği Ümraniyespor da gelen transfer teklifini değerlendirip şampiyonluğa giden eski takımına transfer olmuş burada da sezon sonunda şampiyonluk sevincinde katkı yapan kaleci olmuştu.   Bal liginden yeni bir yapılanma ile 3 senede  üst liglere çıkan Ümraniyespor  PTT Birinci lig için şampiyonluğa oynayan bir kadro kurarken kalesini de Boluspor’un gönderdiği kaleciye tekrar emanet etti. 2 lig beyaz gurup da lider Ümraniyespor kalesini koruyan Burak Öğür kalesinde devleşirken liderlinde de büyük bir katkı yapmıştı. Lig de oynanan 20 karşılaşmada sadece 14 gol kalesinde gören Burak 2016 yılına kadar sözleşmesi olmasına rağmen şimdiden PTT birinci lig takımlarının transfer listesine girerken takımı Ümraniyespor da sezon sonunda mutlu sona ulaşarak PTT birinci lige çıkıp Burak Öğür’ü ellerinden kaçırmamak için ne gerekiyorsa yapacaklarını söylüyorlar.

3275 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064316987991333