Kızıkspor Acımadı! 5-2

22 Aralık 2014

Bolu 1.Amatör Küme 7.hafta maçları hafta sonu oynanan maçlarla tamamladı. Günün üçüncü maçında Kızıkspor ile Yumrukayaspor karşı karşıya geldi. Her iki takımda genç kadrolarıyla mücadele ederken, Kızıkspor rakibi Yumrukayaspor’u 5-2 mağlup etti ve 3 puanın sahibi oldu.

B Grubunda genç kadrolarıyla mücadele eden iki takım ligin 7.haftasında karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başlarken, ligde henüz puanı bulunmayan Yumrukayaspor rakibi Kızıkspor karşısında fazla direnemeyince 90 dakika sonunda sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. Mücadelenin ilk 10 dakikası orta saha mücadelesi ile geçerken, oyunun ilerleyen bölümünde oyunun kontrolünü eline geçiren Kızıkspor oyunu istediği gibi yönlendirerek aradığı ve istediği golleri arka arkaya buldu. Maçın 23 ve 28 dakikasında bulduğu gollerle 2-0 öne geçen Kızıkspor, ilk devrenin son dakikasında bir gol daha bularak ilk yarısı 3-0 önde tamamladı.

DÖRT GOL DAHA İZLEDİK

İkinci yarıda Yumrukayaspor henüz 48.dakika bulduğu golle skoru 3-1’e getirdi. Golün ardından güzel oyununu devam ettiren Yumrukayaspor 53.dakika bir gol daha bularak aradaki farkı 1’e indirdi. Kalesinde arka arkaya gördüğü iki gol sonrası kendine gelen Kızıkspor rakibinden oyunun kontrolünü alarak sağlı sollu ataklarla Yumrukayaspor kalesine yüklendi. Girdiği pozisyonlarda meşin yuvarlığı bir türlü Yumrukayaspor kalesine gönderemeyen Kızıkspor rakip devamsın hatalarını değerlendirerek skoru 4-2’ye getirdi. Karşılaşmanın son 10 dakikasında tüm hatlarıyla yüklenen Kızıkspor kalecinin hatasını affetmeyerek skoru 5-2’ye getirdi ve bu golde karşılaşmanın skorunu tayin etti. Kızıkspor rakibi Yumrukayaspor’u 52 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

KIZIKSPOR: Doğukan Arduç, Emrah Turgut, Kaan Oruç (Nuri Uçar), Can Ata Perçin, İsmail Özdemir, Ercan Aytaban, Anıl Özmen, Dolunay Çolak, Erhan Çakır (Ömer Çolak), Ferdun Güneç, Ramazan Kaya (Aytaç Çamlı)

Yedekler: Fatih Kayrancıoğlu, Furkan Demir, Nuri Uçar, Aykut Çamlı, Aytaç Çamlı, Uğur Karaman, Ömer Çolak

Antrenör: Hasan ÇİÇEK

 

YUMRUKAYASPOR: Mehmet Arıcan, Umut Çamlı, İsmail Konuk, Mert Bol, Emirhan Göktemir, Yahya Yılmaz, Kaan Yılmaz, Feyyaz Demir, Naim Tezcan, Serkan Kutlu, İsmail Özdemir

Yedekler: Mert Çırpan, Mesut K, Zafer Çamlı, Mesut Kutlu, Ömer Karapolat

Antrenör: Yusuf ÖZBELLİ

2237 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.68025684356689