Kızıltan Gönderiliyor mu ?

26 Şubat 2012

Sahasında aldığı şok yenilgi sonrası kırmızı beyazlı taraftarlar Başkan Necip Çarıkçı ve yönetim kurulunu istifaya davet ederlerken Başkan Necip Çarıkçı ve arkadaşları...

Sahasında aldığı şok yenilgi sonrası kırmızı beyazlı taraftarlar Başkan Necip Çarıkçı ve yönetim kurulunu istifaya davet ederlerken Başkan Necip Çarıkçı ve arkadaşları maç sonunda görevi bırakacaklarının kararını açıklamışlardı.

Açıklamaların ardından tesislere giderek bir durum değerlendirmesi yapan Başkan ve bazı yöneticiler Mayıs ayına kadar göreve devam edip daha sonra mayıs ayında yönetimi bırakacakları kararına vardılar.

Kızıltan İstifa Etmezse Görevden Alınacak !

Alınan başarısız sonuçların tek sorumlusu olarak camiada gösterilen Özcan Kızıltan'a görev bırak denildi. Maç sonunda yaptığı açıklamada istifa lafını ağzına almayıp ilerleyen haftaların hesabını yapan Kızıltan'a kulüp binasında biz görevi bırakıyoruz sende bırak dendi.  Bu sözlerin ardından açıklama yapmak da sessiz kalan Özcan Kızıltan'a kısa yolu istifa et mesajı verilirken teknik direktör Özcan Kızıltan'ın görevi bırakmazsa  yönetim kurulu kararı ile görevden alınacağı gelen bilgiler arsında.

Kırmızı beyazlı ekibimizde futbol takımı ile de mesafesinde uçurumlar olan Kızıltan'ın tamamen takım içinde hakimiyeti kaybettiği gün yüzüne çıkarken Özcan Kızıltan geçen haftalardaki raporları da daha iyi incelenecek. Yarın Kızıltan dan gelcek haberi dört gözle bekleyen camia eğer istifa etmezse görevden alındığı söylenecek.

Kırmızı beyazlı taraftarlarında çok tepkisini alan Teknik Direktör Özcan Kızıltan çok sayıda internet sitesinin ağır ithamlarına maruz kalırken Teknik direktör Özcan Kızıltan'a istifa etmezse Kırmızı beyazlı taraftarlar tarafından sözlü itamlar söyleneceği gelen haberler arasında.

Mayıs'a Kadar Devam


Boluspor yönetimi akşam saatlerinde acil toplanıp uzun bir değerlendirme yaparken maç sonunda yapılan eleştirilere cevap verip "görevi bırakıyoruz, istifa ediyoruz" sözleri ardından açıklamaları gündeme bomba etkisi yaratırken bazı yöneticiler tesislerde" şimdi bırakırsak kulüp büyük bir zarar görür" kongre kararı alalım, Mayıs ayında aday olmayalım" diye başkan Necip çarıkçı ya ilettiler. Yapılan ikili görüşmelerin ardından kongre kararı alınıp sezon sonunda Pay off dan şampiyon olunsa da kongrede yönetimi bırakacakları kararı çoğunluk oyla karar alındı.

Boluspor yönetim kurulu Pazartesi günü yapılacak yönetim toplantısında nihai kararı açıklamaları beklenirken bundan sonraki haftalarda takımın nasıl tekrar düzlüğe çıkması için bir takım çalışmalar yapılacak.

 


2740 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.30331897735596