'Kızıltan Umutlu gidiyor '

3 Şubat 2012

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Akhisar Belediyespor'la oynayacakları karşılaşma öncesi en büyük hedeflerinin puan ya da puanlarla dönmek olduğunu söyledi.   Bank...

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, Akhisar Belediyespor'la oynayacakları karşılaşma öncesi en büyük hedeflerinin puan ya da puanlarla dönmek olduğunu söyledi.

 

Bank Asya 1. Lig'in 20. haftasında deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak olan Boluspor'da, bu maç öncesi yapılan son antrenmanda teknik direktör Özcan Kızıltan, Akhisar Belediyespor maçının  zor bir karşılaşma olacağını belirterek, hedeflerinin puan ya da puanlarla dönmek olduğunu söyledi.

Zorlu Akhisar Belediyespor karşılaşmasına çıkacaklarını belirten Kızıltan, 'Bu maçla birlikte kalan 15 maçımız kolay geçmeyecek. Hepsi ayrı birer final niteliğinde olacak. Bu hafta oynayacağımız Akhisar da üst sıralarda, aynı puanda olduğumuz bir takım. Zor bir deplasmana gidiyoruz. Ama biz de iyi durumdayız. Yani takım olarak biraz daha özgüvenimiz yerinde. Geleceğe güvenle bakabilen, başarabileceğine inanan bir oyuncu grubu oluştu. Tabi ki en büyük hedefimiz, puan ya da puanlarla dönmek.' dedi.

 

'Sercan'ın dışında eksik yok'

Sercan'ın tedavisine devam edildiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, 'Transferin son gününde Savaş'ı Samsunspor'dan aldık. Senegal'den Emmanuel Gomis'i aldık. Transfer de bitti. Burada şans bulamayan veya gelişme sağlaması için, Orhun'u Konya Şekerspor'a gönderdik. Onur, Körfez'e gitti. Erman, Kartalspor'a gitti. Şu anda Sercan'ın dışında da tam kadro hazırlanıyoruz. Bugün de en son antrenmanımızı yapıp Akhisar'a hareket edeceğiz. Moral olarak iyiyiz Sercan'ın dışında başka bir eksik sporcumuz yok. Tabi ki 3 puanla dönmek istiyoruz. Kolay olmamakla birlikte, başarabilecek gücümüz, kalitemiz var.' dedi.

 

'Puan Ve Puanlar Avataj Sağlar'

Akhisar Belediyespor'a karşı oynanacak maçı kaybetmemenin avantaj olacağını belirten Özcan Hoca, 'Ama 3 puan çok güzeldir, harikadır. Bize ileriki haftalar adına önemli avantaj sağlayacaktır. Ama kaybetmemek de avantaj olacaktır. Çünkü ligin sonunda ikili averajlar da hesaba girerse en azından, ilk maç Bolu'da kazanılmış, ikinci maçı da orada kaybetmediğimiz zaman, Akhisar'a karşı ikili averajda da üstünlük sağlamış oluyoruz. O da önemlidir tabi.' dedi.

 

'Rekabet de Bnim Degil Oyuncuların İşi zor '

Devre arasında yapılan transferle takımın kalitesinin daha arttığının ve oyuncu seçimi konusunda zorluk yaşayabileceğinin sorulması üzerine, Kızıltan, 'Bizim o anlamda işimizin zorlaşması önemli değil ama, Boluspor'un bu zorlu yarışta kaliteli bir kadroya sahip olması önemli. Bu takıma önemli bir rekabet getirecektir. Forma rekabeti getirecektir. Bu rekabet bizim takım performansımızı artıracaktır. Bu yarışta bize önemli bir katkı sağlayacaktır. Ben öyle düşünüyorum. Her maçın farklı bir stratejisi, rakibe göre farklı oyun anlayışı belirlemesi olabilir. Ona göre biz de değerlendirmelerimizi yaparak, bu kaliteli kadro içerisinden görevlendirmeler yapacağız.' dedi.  

 

2237 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.47240495681763