Kongre Cumartesi Yapılacak

1 Haziran 2012

01.06.2012Boluspor da beklene kongreye bir gün kaldı. Abdullah Abat'ın şuana kadar tek aday olduğu görünürken kongrenin de  2  Haziran Cumartesi...

01.06.2012
Boluspor da beklene kongreye bir gün kaldı. Abdullah Abat'ın şuana kadar tek aday olduğu görünürken kongrenin de  2  Haziran Cumartesi günü yapılması isteniyor.

Aylardır Boluspor da kim başkan olacak diye kamuoyunu sık sık meşgul ederken  kongreye de adeta saatler kaldı. Bir çok kesimin büyük desteğini alarak şuana kadar tek listeyle kongreye girmeye hazırlanan Abdullah Abat son hazırlıklarını yapıyor.

Kongre sürecinde zaman kaybetmek istemeyen Başkan adayı Abdullah Abat 2 Haziran  Cumartesi günü seçimin yapılması yönünde çalışmalar yapıyor. Bir taraftan Cumartesi günü kongre üyelerinin  seçime gelmelerini ve Cumartesi günü bu işin bitmesini söylerken bir taraftan da yoğun olarak kendisine gelen yönetim talepleri için durum değerlendirmesi de yaptığı gelen haberler arasında.

Fatih  Yamaner yönetime giriyor  

Geçtiğimiz dönem Basketbol şubesinin başkanlığını yapan Fatih Yamaner bu dönemde resmi yönetici  olmaya hazırlanıyor. Basketbol da yaptığı çalışmalarla başarılı olup isminden çok söz ettiren Fatih Yamaner  Başkan Adayı Abdullah Abat ile yaptığı görüşmeden olumlu  gelişmeler oldu.  Abdullah Abat  yeni yönetimde Fatih Yamaner'e gel beraber çalışalım diye teklif edince ikili kendi aralarında yaptıkları toplantıda mutabakat' a  vardılar. Fatih Yamaner ile birlik de basketbol şubesinde bulunan birkaç yönetici arkadaşının da Abdullah Abat'ın yanında olacakları söyleniyor .

Abdullah  Abat ın tek aday olacağı genel kurulda da şu anki mevcut yönetimde çok az kişinin de olacağı söyleniyor. Yaptığımız araştırmalar neticesinde eski yönetimde Osman Gürsoy, Nadi Okur, Dursun Kayman,Metin Kumaş, Nevzat Güler, Ahmet Ufuk  Güler'i n yeni yönetime gireceği bilgisine ulaştık.

Başkan adayı Abdullah Abat bugün saat 10:302da basın mensupları ile bir araya gelerek kongre öncesi son gelişmeler hakkında bilgi verecek.

 


1786 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.090629100799561