Korkulacak Bir Durum Yok

20 Ekim 2011

Karşılaşmanın başında Kaleci Atacan ile ikinci yarının sonlarına doğru sakatlanan Ferhat Kiraz'ın durumları Cuma günü yapılacak kontrolden sonra belli olacak...

Karşılaşmanın başında Kaleci Atacan ile ikinci yarının sonlarına doğru sakatlanan Ferhat Kiraz'ın durumları Cuma günü yapılacak kontrolden sonra belli olacak .

 

Kırmızı Beyazlı ekibimizin karşılaşmayı 1-0 önde getirdiği anda talihsiz bir sakatlık geçirerek uzun süre yerde kalan tecrübeli eldiven Atacan maçı sakat sakat tamladı.  İkinci yarıda ise Boluspor atağın da koşu yapan Ferhat Kiraz'ın arka adalesin de çekme olunca oda maçı yarıda bırakmak zorunda kalmıştı.

 

Elazığspor maçında aldıkları darbe ile sakatlanan Atacan ile Ferhat'ın  durumlarının Cuma günü belli olması beklenirken iki oyuncumuzda  ilk tedavilerinde önemli bir sakatlık  tespit edilemediği belirtilirken, Cuma günü yapılacak muayenelerden sonra  durumlarının netleşmesi bekleniyor.

 

 

Orhan Yerinden Kalkamadı

Boluspor'un tecrübeli oyuncusu Orhan Ak Elazığspor karşılaşmasında alınan 2-2 beraberliğin ardından bir hayli üzüldü. Karşılaşmada iki defa öne geçilmesine rağmen kalesinde gördüğü iki gole maçı berabere bitiren ekibimizde maçı tribünden izleyen tecrübeli oyuncu Orhan Ak hakemin bitiş düdüğü ile birlik de adeta yerinde dondu kaldı. Bir süre yerinde oturan Orhan Ak alınan beraberliğe inanamadığı göründü.

 

Özkara Unutulmadı

 

Geçtiğimiz sezon Boluspor'da 3 maçlığına göreve gelen Elazığspor teknik direktörü Hüsnü Özkara'ya eski öğrencileri yoğun ilgi gösterdiler. 
 


Karşılaşma başlamadan önce Özkara'nın yanına giden eski oyuncuları başarı dileklerinde bulundular. Yine önceki yıllarda birlikte forma giyen oyuncular birbirlerine başarı dileyerek maç öncesi güzel görüntüler oluşturdular.

 

 Okullar Boşaldı 
 

Boluspor Elazığspor karşılamasının hafta içi oynanmasından dolayı seyirci sayısı merak ediliyordu. Kırmızı Beyazlı ekip, iç saha maçlarında büyük bir örgenci taraftar kitlesiyle destek alırken, örgenci taraftarlar Elazığspor maçında da Boluspor'u yalnız bırakmadılar. Hem çocuk tribünü hem de liseli taraftarlar öğleden sonra okula gitmeyip maça geldiler. 90 dakika takımlarını desteleyen öğrenciler kırmızı beyazlı ekibin berabere kalmasıyla evlerine üzgün döndüler.  

 

Dualarını Şehitlerimize Gönderdi
 

Geldiği günden bugüne kadar hemen hemen her kesimin taktirini saygısını kazanan Teknik Direktör Cihat Arslan Elazığspor karşılaşması öncesi şehitlerimize yapılan saygı duruşunda duygulu anlar yaşadı. Saygı duruşunun ardından dualarını bütün kalbiyle şehitlerimize gönderdi.

 

BGC Terörü Lanetledi

 

Boluspor Elazığspor karşılaşmasında şehitlerimiz adına

bir çok organizasyon yapılırken Bolu Gazeteciler Cemiyeti'de bu organizasyonlara yaptırdıkları pankart ile katıldı. Yaptırdıkları "24 ŞEHİT 70 MİLYON YARALI' pankartı ile protestolara katkı verdiler.

 

 

 

 

 

2149 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.047089815139771