Korner Köşe

16 Ocak 2012

Çarşamba oynanan mükemmel oyun ve mücadeleden sonra Lig sonuncusu Güngören takımıyla oynamak avantajmı dez avantajmı iyi sorgulamak lazım   Avantajı kupa...

Çarşamba oynanan mükemmel oyun ve mücadeleden sonra Lig sonuncusu Güngören takımıyla oynamak avantajmı dez avantajmı iyi sorgulamak lazım

 

Avantajı kupa maçının verdiği moral ve rahatlık dez avantaj ise bu tip takımlara karşı golü erken bulamanın verdiği sıkıntı  rakibin direncini üst seviyelere çıkarır.

 

Bu tip takımları daha iyi analiz etmek lazım  Güngörenspor gücünde olan takımlara en büyük silah defansın arkasına organize atak olarak oynamaktır.

 

Boluspor Çarşambadan farklı olarak Omar ın yerine Veysel in arkasına Alp sağ öne ise Onur Türk 'ü koyarak başlamasıydı.

 

Hatamı hata rakibin kesinlikle çıkmayacağı belli idi. Topla daha iyi olan dar alanda Alp in yanına hem ileride hem de topsuz  Veysel in yanına gire bilecek olan Caner Ağca tercihi daha sağlıklı olurdu.

 

Karşılaşmada ilk yarıda son 5 dakika hariç  rakibe baskı kurmayan ve pozisyon bulamayan bir takımımız vardı.

 

İkinci yarı değişikliklerinde Emre Toraman çıka bilir ama Landry tercihi yanlıştı hocamızın Landry yerine Caner tercihi ola bilirdi. İlk yarıda  devamlı arayan üretmeye çalışan tek oyuncusu Alp Ergin'in oyundan çıkması başka bir hataydı.Güngören takımının kenar yönetimi Boluspor oyun sisteminde neye dönerse ona göre hamleler oyun alanında yapması da dikkatlerden kaçmadı.

 

Güngörenspor teknik heyeti Boluspor' un 4,2,3,1 oynarken oynarda aynı sistemi oynadılar Boluspor 4,4,2 oynarken karşılığı da 4,4,2 oldu.

 

Şu bir gercekki hocamız Özcan Kızıltan defans güvenliğini de hiç elden bırakmadığı gözlendi. En azından rakip son 15 dakikayı 10 kişi kalırken rakibin ileride 3 oyuncusu yorgunluk dan adeta yürüyecek halleri yok ken biz 2 kenar bek oyuncumuzu 3 bölgeye gönderemedik.

 

Veli yi oraya gönderdik bu kez de Veysel , Ferhat ın önüne ceza alanında bizim oyuncuları yine kafa kafaya bıraktı.Rakibin eksik olması Aydın,Veysel in kenarlara girmesiyle yine rakibin ekmeğine yağ sürmüş olduk.

 

Bu tip takımlara karşı Veysel,Aydın, ile oynuyorsan kenarlara inmen lazım inemezsen içeride daha sıkışır bir görüntü verirsin Bunu da yapamıyorsan 2'ye 1 ler ile arkadan sürpriz oyuncular çıkarmamız lazımdı.Omar oyunda yok onun yanı sıra Caner veya Alp buraya sarkan oyuncular Ferhat,Onur Türk ile oynuyorsan bunlar defansın arkasına sarka bilir onun içinde bunu tek yapa bilecek kişide   Erman Ergin biz bunların hiç birini son 15 dakikada yapamadık ve ligin son sırasındaki takımı Güngörenspor'a bir puan vererek büyük bir yara aldık .

 

 

 

 

 

 

 

 

2217 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.50295090675354