Korner Köşesi

24 Ocak 2012

Saha şartlarının çok ağır olduğu maçta , Boluspor takımı geçen haftadan farklı olarak Onur Türk'ün yerine Caner , hasta...

Saha şartlarının çok ağır olduğu maçta , Boluspor takımı geçen haftadan farklı olarak Onur Türk'ün yerine Caner , hasta Orhan Ak'ın yerine Hakan ve geçen hafta takımın iyilerinden Fatih'in yerine Sercan ile başladı.

Dediğimiz gibi Caner'in Veysel'in arkasında onaması hücum gücümüzü ve pas trafiğini olumlu yönde etkiledi.

Hakan'ın hücuma çıkışlarının daha iyi olması, Sercan gibi defans yönü kuvvetli oyuncu ile başlaması mantıklı gözükse de! iki maçtır iyi oynayan Fatih'in kenara alınması adalet kavramı açısından ne kadar sağlıklı ? Bunu Özcan hocamıza sormak isterim.

Bunu Özcan hoca daha iyi bilir.

Orta sahada Onur ,Emre ikilisinin ve özellikle Onur'un Ferhat'ın arkasında emniyet sübabı olarak kullanılmasına rağmen ikili olarak oynayan ve hem top kullanmada hem de mücadele açısından temposu çok düşük olan , Giresunspor orta sahasına karşı, Emre'nin hücuma çıkışları ve ilk defa bu kadar az pas hatası yapması ve Caner'in iyi oyunu orta sahayı enine ve boyuna iyi kullamamızı sağladı.

Alp'in bu maçta orta saha olarak Onur , Emre ,Sercan'a dönüşlerde ve ters kademelerde ne kadar yardımcı olsa da Veysel ve Ferhat'ın hücum anlamında yeterli desteği veremedi.

Sahanın kaygan olması ve Caner'in Veysel'in arkasına girerek rakibe baskısı ve Volkan'ın ayağının kayması golü bulmamızı sağladı.

Ferhat'ın istekli oyunu rakibi zorlasa da  daha etkili olması bizi daha çabuk ulaştıracaktır.

Giresunspor hocası Bahri Kaya ikinci yarıda daha risk alarak Yunus'u ikili forvete yakın oynatması 4-1-3-2 ye dönmesinde bize orta sahanın daha geniş alan bıraktı.

2-0 yakalandıktan sonra Caner'in yerine takımın en iyisi olan önümüzdeki maçları da düşünerek oyundan alınarak topla rakibi etkileyebilen Fatih'in o bölgeye alınması, daha pozitif katkı yapabilirdi. Ve ya kontra atağa dönen oyunda Alp'in yerine bu kez geniş alanda etkili olabilecek Onur Türk değişikliği skor ve pozisyon üretme açsısından daha iyi olabilirdi.

Erman'ın oyuna girmesinden sonra istekli oyunu önümüzdeki maçlar için olumluydu.

Giresunspor karşılaşmasından dikkat çeken bir konu ise, Özcan hocanın oyunda hata yapan oyuncularına kulübeye dönerek sesli bir şekilde eleştirmesi kulübedeki oyuncuların bakış açısı ve seyircilerin duyabilme ihtimaline karşı iyi bir görüntü vermemektedir.

90 dakika sonunda alınan 3 puan ilerleyen haftalar için her şeye rağmen umut ışığı olmuştur.

Yeni transferlerin katkısı ile inşallah eksikliler gider ve özlenen tabloya ulaşırız.

Korner köşesinden izlenimlerim devam edecek...


2085 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.47330904006958