Köroğlu Gazetesi Açıklama Yaptı

5 Eylül 2013

Bu akşam üstü Boluspor kulübünde yaşananların ardından Köroğlu Gazetesi bir açıklama yaptı.Kendi sitelerinden yaptıkları açıklamanın ardından gazetelerinin spor muhabirine sahip çıkarak sert bir...

Bu akşam üstü Boluspor kulübünde yaşananların ardından Köroğlu Gazetesi bir açıklama yaptı.Kendi sitelerinden yaptıkları açıklamanın ardından gazetelerinin spor muhabirine sahip çıkarak sert bir tepki gösterdiler .

Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Köroğlu Televizyonu ve Köroğlu Gazetesi'ne yönelik saldırılarına devam ediyor. Dün Boluspor Tesisleri'nde gerçekleşen Fatih Gül ve Abdulkadir Kayalı'nın imza töreninde kameralarımızı dışarıya çıkarma saygısızlığında bulundu.

Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, Köroğlu Televizyonu ve Köroğlu Gazetesi'ne yönelik saldırılarına devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda düzenlediği basın toplantısında Köroğlu Televizyonu ve Gazetesi sahibi ve Müdürleri başta olmak üzere yayın politikasını eleştiren İnceayan, ikinci defa kuruluşlarımıza yönelik saygısızlığa imza attı.

Köroğlu Televizyonu kameramanı Burhan Yeşiltaş'ı, "Buranın patronu benim, Köroğlu Televizyonu'nu burada istemiyorum" diyerek dışarı çıkardı. Basın mensubuna karşı yapılan bu saygısızlığa karşı diğer basın mensupları da tavır alarak basın toplantısını terk etti.

İlimizde yıllardır yayın yapan Köroğlu Televizyonu ve Köroğlu Gazetesi, İzzet Baysal gibi Bolusporumuzu da her şeyin üzerinde tutmuş, yayın politikasında her zaman verilebilecek en büyük değerleri vermiştir. Köroğlu Televizyonu ve Gazetesi hiçbir zaman kurumlara karşı olmamış, yapılan yanlışlarda kişilerin karşısında olmuştur. Bu doğrultuda Sayın İnceayan'a, Yönetim Kurulu Başkanı seçildiği günden bugüne kadar hiç bir saldırı ve eleştiride bulunulmamıştır. Bu sebeple İnceayan'ın neden kuruluşlarımıza saldırıda bulunduğu bilinmemektedir. Ancak, Sayın İnceayan'ın aklının 2001 yılında yaşadığı sıkıntılarda kalmış olabileceğini düşünmekteyiz.

Kamuoyunun dikkatine; tekrar belirtmek isteriz ki; Boluspor bizim en önemli değerlerimizden bir tanesidir. Bolusporumuzun başarılı olması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da mevcut yayın politikamızda değişiklik yapmayacağız. Bolusporla ilgili her türlü haberi izleyicilerimize duyurmaya devam edeceğiz. Sayın İnceayan'ın da bize ihtiyacı olduğunu belirtmesi ve özür dilemesi halinde, İnceayan'ın da açıklamalarını ekranlara taşıyacağız.

 

 

1988 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10369920730591