Köroğluspor liderliği devraldı! 6-1

22 Aralık 2014

Bolu 1.Amatör Küme 7.hafta maçları hafta sonu oynanan maçlarla tamamladı. Günün ilk maçında Özel İdare Köroğluspor ile Sandallarspor karşı karşıya geldi. Ligin güçlü ekiplerinden Özel İdare Köroğluspor rakibi Sandallarspor’u 6-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu.

Ligde güçlü bir kadroya sahip olan Özel İdare Köroğluspor ligin 7.haftasında Karaçayır Spor Kompleksinde Sandallarspor ile karşı karşıya geldi. Son haftalarda aldığı sonuçlarla liderliği kovalayan Özel İdare Köroğluspor rakibi Sandallarspor’u 6-1 mağlup ederek liderlik koltuğuna oturdu. Karşılaşmaya hızlı ve etkili başlayan Özel İdare Köroğluspor karşılaşmanın 13.dakikasında bulduğu golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından maçı bırakmayan Sandallarspor rakibinin kalesine yüklense de son vuruşlarda etkisiz olunca istediği golü ir türlü bulamadı. Karşılaşmanın 22.dakikasında kontra atak yakalayan Özel İdare Köroğluspor bu pozisyonda meşin yuvarlağı Sandallaspor ağlarına göndererek aradaki farkı 2’ye çıkarttı. Bulduğu iki golle rakibinin direncini kırmaya çalışan Özel İdare Köroğluspor geliştirdiği ataklarla oyunu istediği gibi yönlendirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmayınca Özel İdare Köroğluspor soyunma odasına 2-0 önde gitti.

ÖZEL İDARE’DEN DÖRT GOL DAHA

İkinci yarıya bu kez hızlı başlayan taraf Sandallarspor oldu. Henüz ikinci yarının 50.dakikasında bulduğu golle aradaki farkı 1’e indiren Sandallarspor arka arkaya ataklar geliştirse de Özel İdare Köroğluspor defansı gol izni vermedi. Golün ardından oyunun kontrolünü eline alan Özel İdare Köroğluspor arka arkaya geliştirdiği pozisyonları gole çevirerek 58 ve 68 dakika bulduğu gollerle aradaki farkı yeniden 3’e çıkarttı. Bulduğu gollerle rakibi Sandallarspor karşısında 4-1 öne geçen Özel İdare Köroğluspor maçın 79.dakikasında bulduğu golle 5-1 öne geçti. Kalesinde gördüğü golle sahada varlığı ile yokluğu belli olmayan Sandallarspor maçın son dakikalarında kalesinde gördüğü golle sahadan 6-1 mağlup ayrıldı. Sandallarspor’u 6-1 mağlup eden Özel İdare Köroğluspor haftalar sonra yeniden liderlik koltuğuna oturdu. 

1521 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.046798944473267