Korukır Ne Dedi !

9 Mart 2014

Maçın geneline bakıldığında ilk yarıda Adanaspor’un daha düzenli ve iyi oynadığını vurguladı. İkinci devreye yaptıkları oyuncu değişiklikleriyle maça iyi başladığını...

Maçın geneline bakıldığında ilk yarıda Adanaspor’un daha düzenli ve iyi oynadığını vurguladı. İkinci devreye yaptıkları oyuncu değişiklikleriyle maça iyi başladığını dile getiren Korukır, “Maçın geneline bakıldığında iki takımda çok iyi mücadele etiti. Penaltıyı bilmiyorum. Çok değerli ve deneyimli bir hakem maçı yönetti. Eğer bu penaltıda yanlış düdük çaldıysa, bulunduğu yer itibariyle kritik bir durumdaki iki takımın aleyhine çalınan bir düdükse ona çok üzülürüm.” diye konuştu.

Maç sonrasında yaşanan ufak çaplı gerginlikle ilgili ise Engin Korukır, “İki takım sahada mücadele ediyor. Seyirci yok. Bayan kardeşlerimiz çok güzel tezahürat yaptı. Teşekkür ediyorum. Ama bir kulübün malzemecisi gelip bizim kulübün arkasından sahanın içine ağıza gelmeyecek laflar söylüyorsa bu çok büyük bir camia olan Adanaspor’un personeline yakışmaz. Eğer böyle bir personel o camiada duruyorsa, ben Adanaspor adına çok üzülürüm. Sonra malzemecinin sahanın içinde ne işi var?” açıklamasını yaptı. Verilen penaltıya yönelik soruyu ise Korukır, “Ben penaltıyı tam görmeden bir şey diyemiyorum. Gördüğüm yerden öyle penaltı olmaz. Çünkü bildiğim kadarıyla maçın hakemi çok düzgün ve namuslu birisidir.” şeklinde cevapladı.

ADANA CEPHESİ;

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, 1-0 kazandıkları Boluspor karşısında çok güzel bir oyun sergilediklerini ifade etti. 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda maç sonrası düzenlenen basın toplantısında Eriş, “Çocuklarımız müthiş bir oyun ortaya koydu. Maçın başından sonuna kadar kalecimiz Günay’ın yere yattığını görmedim. Dolayısı ile oyunun hakimi bizdik. Futbolcularımı tebrik ediyorum. Hem takım savunmasını hem hücum zenginliğini son derece iyi yapıyorlar. İyi bir takım olduk.” dedi.

Maçın sonunda yaşanan gerginliğe tanık olmadıklarını ifade eden Eriş, istenmeyen bu münferit olay dolaysı ile Boluspor camiasından özür diledi. Hakemin verdiği penaltı kararıyla ilgili Boluspor Teknik Direktöre Engin Korukır’un, “Gördüğüm kadarıyla net bir penaltı değildi.” eleştirisine yönelik bir soruyu Eriş, şöyle devam etti: “Futbol öyle bir oyundur ki; herkes ‘bana göre’ dediği zaman kim ne düşünüyorsa, lehine ne varsa onu söyler. Bende penaltı diyorum. Bizim o kadar çok penaltılarımız verilmedi ki.. Bir herhangi bir yorum yapmadık. Çünkü kara verecek olan hakemdir. Bu penaltıyı tereddütsüz verdiğine göre çok fazla tartışmaya gerek yok. Penaltı olup olmaması da çok önemli değil. Oyunun geneline baktığınız zaman Adanaspor lehine müthiş bir performans vardı. Oyuncularım onur mücadelesi yapıyor. Biz (takımı) buralara düşürdük, biz çıkaracağız. Bu girdaptan çıkmak öyle çok kolay değil. Bu haftaki sonuçlara baktığımız zaman kazanmamız elzemmiş. O yüzden de böyle bir galibiyetten dolayı çok mutluyum.”

1709 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.045490980148315