Kötü gidişat masaya yatırıldı !

14 Şubat 2012

İki haftada 5 puan kaybeden Boluspor da kötü gidişat masaya yatırıldı. Çok  sayıda yöneticinin katıldığı toplantıda tek tek söz alınarak değerlendirmeler yapıldı.Kötü gidişatın...

İki haftada 5 puan kaybeden Boluspor da kötü gidişat masaya yatırıldı. Çok  sayıda yöneticinin katıldığı toplantıda tek tek söz alınarak değerlendirmeler yapıldı.Kötü gidişatın konuşulduğu toplantıda alınan sonuçların ardından Özcan Kızıltan'la sıkı bir görüşme yapılacağı gelen bilgiler arasında.

Kırmızı beyazlı ekibimizin Akhisar Belediyespor ve sahasında Gaziantep Belediyespor karşılaşmalarında kaybedilen 5 puanın ardından zirvede büyük yara alması ile birlikte camiada umutlar karamsarlığa kapılırken yönetimin geride kalan haftalarda tekrar Boluspor'un zirveye ortak olması için bir takım radikal kararların alınacağı konuşulduğu toplantıda ilk olarak kırmızı beyazlı kadroda bulunan oyunculara ve Teknik Direktöre destek verilmesi yönünde karar çıktı.

Destek verilmesine rağmen kötü gidişatın neden olduğu ve sorunların neler olduğu araştırılması için kararlar  alındığı gelen bilgiler arasında .Yönetim kurulu ayrıca yapılan toplantı da genel menajer Kazım Kırcı toplantıya çağrılarak takım hakkında bilgi aldı.

Yönetim kurulu ayrıca hafta için teknik direktör Özcan Kızıltan dan bir araya gelip uyarılacağı gelen haberler arasında. Arka arkaya kaybedilen puanlar ve kötü futbolun nedenlerinin sorulacağı toplantıda Kızıltan'ın dikkati çekilecek. Kırmızı beyazlı ekibin toparlanması için bir an önce tekrar eski futbolunu sahaya yansıtıp arka arkaya alınacak seri galibiyetlerle tekrar zirveye ortak olması Kızıltan dan istenecek .

Pazartesi akşamı yapılan toplantıda çok sayıda yönetici söz alarak fikirlerini söyledikleri de gelen bilgiler arasında olurken herkesin kötü futboldan şikayetçi oldukları söyleniyor.

Sahasında kaybedilen Gaziantep Belediyespor maçının bir kaza olduğunu ve bundan sonraki haftalarda oynanacak olan karşılaşmalarda takımlarına güvendiklerini alacakları seri galibiyetlerle lige tekrar ortak olacakları ifade ettikleri söylendi.

 

Erdal Gören'den Moral Tatlısı

Boluspor'lu yöneticilerimizden Erdal Gören takıma ve teknik heyete moral vermek için tatlı ikram etti. Kötü giden gidişatın ardından Erdal Gören İdman'da tatlı ikram ederken " Ağzınız tatlansın çocuklar" dedi.

 


1994 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.064815998077393