Küçük Emrah Gibiyiz ' Boynu Bükük '

10 Kasım 2012

Boluspor mutlak üç puan için gittiği İzmir deplasmanın da Serdar Kulbilge , Engin Aktürk , Hakan Arslan , Mahmut Boz , Abdulaziz...

Boluspor mutlak üç puan için gittiği İzmir deplasmanın da Serdar Kulbilge , Engin Aktürk , Hakan Arslan , Mahmut Boz , Abdulaziz Solmaz , Cafercan Aksu , İskender Alın , Cihan Yılmaz , Vedat Budak , Cemil Vatansever  ve Alp Ergin onbiri ile sahada yer aldı.

Karşıyaka taraftarı karşılaşmanın başında her zamankinden farklı hiçbir tezahürat yapmayarak 10 Kasım Atatürk'ü anmak için 9 dakika 5 saniye susarak anlamlı bir tepki verdi.  10. Yıl marşı ile tezahüratlarına başlayan Karşıyaka taraftarları zaman zaman etkisi ile takımına güç oldu. 

Bolu'dan ve İzmir'de yaşayan taraftarlarımız ile 30 kadar Boluspor sevdalısı kendilerine ayrılan bölümde 90 dakika kırmızı beyazlıları destekledi.  Zorlu Karşıyaka karşılaşmasında bir çok Bolusporlu yönetici de yer alırken alırken takıma moral vermeye çalıştılar.

Boluspor ilk yarıda ortada bir oyun sergilerken zaman zaman bulduğu pozisyonları da değerlendiremedi.  İlk dakikalarda Serdar Kulbilge Karşıyaka ataklarında başarılı kurtarışlar yaparken takımada güven verdi. Geçen haftaların iyi oyuncularından Abdulaziz Solmaz Karşıyaka maçında da etkili oyun ortaya koyarken kanatlardan gelişen ataklarda pozisyon bulmaya çalıştı. Boluspor adına en net pozisyon 38. Dakikada geldi. Cafercan sağ açıktan kullandığı serbest atıştata içeri ortalarken Karşıyaka kalecisi Necatin'den döndü. Dönen topa İskender vurmaya çalışırken iki hamlede topu tuttu. İlk yarının sonlarına doğru Vedat Budal'ın baskısı sonrası kazandığımız topu caza sahasında İskender'e aktarırken kaleci ile karşı karşıya kalan İskender yerde kaldı. Boluspor mutlak bir pozisyonu daha değerlendiremedi.
ikinci yarıda Karşıyaka baskı kurmaya çalışırken Boluspor kontra ataklar ile gol aradı. Kaleci Serdar net 2 gol pozisyonunu önlerken defans hatalarını da kapatmış oldu. Boluspor ilk oyuncu değişikliğini 67. Dakikada yaptı. Alp Ergin oyundan çıkarken geçen sezon Karşıyaka formasını giyen Agbetu yuna dahil oldu.  Karşıyaka arka arkaya bulduğu pozisyonlar ile adeta golün habercisi oldu ve 74. Dakikada Bahanene takımın golünü kaydetti.  Boluspor ikinci oyuncu değişikliğini Kinsley'i oyuna alarak yaparken Abdulaziz Solmaz oyundan alınan isim oldu. İkinci yarıda en net pozisyonu Boluspor Cafercan'ın serbest vuruşu ile kazandı. Uzaktan çok sert vuran Cafercan'ın potu direk kaleye giderken Necati güçlükle kornere çeldi.  Boluspor son oyuncu değişikliğini Vedat Budak'ı oyun dışına alarak yaptı. 86. Dakikada Sergey oyuna dahil oldu. Son dakikalarda Boluspor beraberlik golü için yüklenirken kaleci Serdar korner atışlarında rakip sahaya kadar gitti ancak faydalı olamadı. Boluspor mutlak üç puan için geldiği İzmir deplasmanından yine boynu bükük ayrıldı.

 

STAT: Alsancak

 HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu ***, Hakan Eygü ***, Emin Yıldırım ***

 KARŞIYAKA: Necati ***, Sercan ***, Onur Akbay ***, Cemil ***, Orhan ***, Adnan ***, Dalmat **, Fatih ***, Ahmet ** (Dk. 77 Erdi *), Banahene *** (Dk. 79 Mehmet **), Emre * (Dk. 66 Makukula *)

BOLUSPOR: Serdar ***, Engin **, Mahmut **, Cemil **, Hakan ***, Alp * (Dk. 68 Agbetu *), Vedat * (Dk. 87 Djiehoua), Cihan **, Abdulaziz * (Dk. 81 Kingsley *), Cafercan *, İskender *

 GOL: Dk. 74 Banahene (Karşıyaka)

 SARI KARTLAR: Vedat, Kingsley (Boluspor)

 

 

2513 kez okundu.

1 yorum yapılmış
  • yılmaz çelik
    10 Kasım 2012 • 14:05
    iyi bak abdullah efendi bu takım senin ve serhatın eseri...bolu kümeye sayenizde bakı guru duyun!rezil insanlar topluluğu boluya dönmeyin bi zahmet...ama bolunun insanında iş yok nerde tepki .........

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.06657886505127