Kulisler Yapıldı

22 Aralık 2013

Hafta içinde alınan kongre karırının ardından Boluspor yeni başkanını ararken Fethiyespor maçında da gözler tribündeydi. Bolu kamuoyunda kimin başkan olacağı...

Hafta içinde alınan kongre karırının ardından Boluspor yeni başkanını ararken Fethiyespor maçında da gözler tribündeydi. Bolu kamuoyunda kimin başkan olacağı çok tartışılırken Fethiyespor maçına eski başkanlar karşılaşma için yerlerini aldılar. Maç öncesi ve devre arasında kongre rüzgarı eserken bu konuşmalarda Boluspor başkanını aradı.

Alınan başarısız sonuçların ardından yönetimin görevi bırakması yönünde tepkiler oluşunca geçtiğimiz hafta mevcut yönetim kongre kararı almıştı. Kongre kararının ardından kimin başkanlık için adaylığını açıklayacağı merak konusu olurken Fethiyespor maçında gözlerde eski başkalardaydı. Birçok eski yönetici ve mevcut yönetim kurulu üyesinin maça ilgisi olurken maç öncesi de sık sık Boluspor kongresi tribünlerde konuşulması dikkat çekti.

Eski başkanlardan Emin Semercioğlu ile Necip Çarıkçı maç öncesi kendi aralarında sohbet ederken bir diğer eski başkan Abdullah Abat ise maçı her zamanki yerinden izledi. Kamu oyunda başkanlık için ismi geçen başkan vekili Savaş Abak ise şeref tribününden maçı izledi. Mevcut Başkan Mehmet İnceayan’ın da maça gelmediği görünürken hem maç öncesi hem maçın devre arasında sık sık kulislerde önümüzdeki ay yapılacak Boluspor kongresinin konuşulduğu da dikkatlerden kaçmadı.

Adaylık için ismi gündemde geçen başkan adayları resmi bir açıklama yapmazken nabız yokladıkları da gelen haberler arasında. Başkan Mehmet İnceayan karşılaşmaya gelmemesi dikkat çekerken hafta içinde yaptığı konuşmalarda aday olmak isteyen gelsin biz hazırız sözlerinin ardından bir çok kişinin görevi bıraksın Boluspor sahipsiz kalmaz konuşmaları da gündeme oturmuştu. Hem Necip Çarıkçı hem de Abdullah Abat başkanlık için sinyal vermezlerken sessiz kaldıkları görünüyor. Camianın önde gelen simleri bu ikilinin adaylık için verecekleri kararı  merak ederken kulübün bulunduğu maddi durumda gizli kapılar ardında sıkça telaffuz ediliyor   Hem Çarıkçı hem de Abat’ın aday olmaması durumunda mevcut yönetimde başkan Vekilliği yapan Savaş Abak’ın yapacağı güçlü bir liste ile aday olacağı konuşulurken Abak hem Necip Çarıkçı’dan hem de Abdullah Abat’dan gelecek habere göre karar vereceği söyleniyor.

2291 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.063359022140503