KUPA, 'DİNAMİT LOKUMU' !...

20 Mart 2012

Büyük maça saatler kala Boluspor Beşiktaş tatlı rekabeti serüvenine devam ediyoruz. Bolusporluyuz.com arşivinin ince detaylarına kadar inceleyip İstanbul’ un Kara kartalları ile Köroğlu’nun...

Büyük maça saatler kala Boluspor Beşiktaş tatlı rekabeti serüvenine devam ediyoruz. Bolusporluyuz.com arşivinin ince detaylarına kadar inceleyip İstanbul’ un Kara kartalları ile Köroğlu’nun torunlarının geçmişini gün yüzüne çıkardık.

Boluspor tarihinin gazete arşivleri ile takip eden ve en kapsamlı ARŞİVİ elinde bulunduran Bolusporluyuz.com tarihin tozlu sayfaları arasında sizler için Beşiktaş Boluspor rekabetini gün yüzüne çıkartmaya devam ediyor.

Zaman gelmiş Boluspor güçlü rakibine zor anlar yaşatmış,  maç sonunda Türkiye'nin gündemine oturmuş. Zaman gelmiş rakibi Beşiktaş  karşısında hem şansızlık hem de hakem kararları ile mağlup olmuş.

Gurur verici geçmiş tarihinde Bolusporumuz Beşiktaş karşısında aldığı başarılar ULUSAL MEDYA da ünlü köşe yazarların övgü dolu sözleri ile gündeme otururken 47 yıllık tarihinde gururla mücadele etmiştir.

Arşiv olarak çok sayıda Boluspor Beşiktaş karşılaşması haberlerini sizlerle paylaşırken tarihin tozlu sayfalarında o güzel manşetleri sizlerle paylaşmanın gururunu yaşıyoruz.

Geriye baktığımız zaman içinde Boluspor için ulusal gazetelerde  atılan manşetler göğsümüzü kabartsa da yine yeniden o manşetlere girmek için beklide çok az bir zaman kaldı.

Yıllar sonra kendi sahamızda ve seyircimiz önünde 50.Türkiye Ziraat Kupasında Beşiktaş'ı misafir edecek futbolcularımız bize eski günlerde olduğu gibi neden bizlere yeni bir zafer yaşatmasın ve tarihe geçmesinler.

Haydi Bolu ! yeni zaferler için tarihe geçmek için hep bir ağızdan hep bir yürekten sadece Kırmızı Beyaz forma ve arma için 90 dakika takımımızın yanına ol. Haydi futbolcu kardeşler sizlerde tarihe geçmek için Beşiktaş galibiyeti ile zafere gidin yolunuz açık olsun sizlere güveniyoruz.

Bu kentin içinde alevlerde yansa da size olan GÜVENİ TAMDIR.

ARŞİVİMİZDEN BAZI GÖRÜNTÜLERİ SİZLER İLE PAYLAŞIYORUZ !

 


2906 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.061161994934082