Kupa Haram Oldu (2-1)

22 Eylül 2010

Boluspor Ziraat Türkiye kupasında Ankara temsilcisi Hacettepespor'a 2-1 yenilerek kupaya veda ederken kupalardaki geleneğini de sürdürmüş oldu. Türkiye kupasında tur arayan...

Boluspor Ziraat Türkiye kupasında Ankara temsilcisi Hacettepespor'a 2-1 yenilerek kupaya veda ederken kupalardaki geleneğini de sürdürmüş oldu.

Türkiye kupasında tur arayan Boluspor Hacettepespor karşılaşmasına tur için çıktı. Sıcak havada oynanan karşılaşmada kırmızı beyazlı ekibimiz karşılaşmaların ilk dakikalarında üstünlük kurmak isterken istediği futbolu sahaya yansıtamadı karşılaşmanın ilk 7 dakikasında kalesinde golü gören Boluspor sahadaki futbolu ile hayal kırıklığı yaratıyordu. Kupa karşılaşmasında geriye düşen Boluspor beraberlik gollünü 15 dakikada Yaser Yıldız ile kazandı. İlk yarı 1-1 berabere sonuçlanırken karşılaşmanın ikinci devresinde kırmızı beyazlı ekibimiz rakibi karşısında gol bulmak için oyuna ortak olmak isterken oynanan futbolda göze hoş gelmiyordu. Brezilyalı oyuncu fabiano'nun şahsi becerileri ile girilen posizyonlarda gol bulamaz ken Fabiano'nun bir topuda üst direk den döndü. Ziraat Türkiye kupasında berabere giden Hacettepe Boluspor karşılaşması uzatmalara gitmesi beklenirken orta sahada kaptırılan top sonrasında 90 dakikada Mustafa Kaya kaleci Atacan ile karşı karşıya kaldığı posizyonda sert şut çekerek Boluspor'un kupa hayallerine son vermiş oldu.

 

 

Yakışmadı

 

Bank Asya'da hedefini süper lig olarak belirleyen ekibimiz Ziraat Türkiye kupasında da yoluna devam etmek istiyordu. Futbolun içinde galip gelmek varken tabiî ki de yenilgilerde olur. Bizlerde üzüldük ve bizlerde eleştiririz ama hiç bir zaman Boluspor'a edilen küfür'ü yakıştıramayız. Ankara'da ikametgah eden Boluspor'a destek olan taraftarlarımıza da maç sonunda yaşananları yakıştıramadık. Sonuç ne olursa olsun bu takım hepimizin. Bolu'da küfür'e son verilirken aynı şeylerle karşı karşıya kalmak üzüyor.

 

Yıkıldılar

 

Boluspor'u deplasmanlarda yalnız bırakmayan yöneticilerimiz turun kaybedilmesine inanamadılar. Kırmızı beyazlı ekibimizi her deplasmanda destekleyen Osman Kayışoğlu adeta yenilgi sonrası üzüntüden yerinden kalkamayarak skora inanmak istemedi.

 

Yıldız Şoka Girdi

 

Nedret Yıldız şoka girdi. Kırmızı beyazlı oyuncularla yakından ilgilenen Nedret Yıldız yenilgi sonrası şoka girdi. Karşılaşma sonunda kaybedilen tur sonrası adeta ağzını bıçak açmayan Yıldız derin bir düşünceye girerken her defasında kaliteli bir kadro kurulduğunu ve hem lig de hem de kupada oyuncularına çok güvendiğini yaptığı açıklamalarla duyururken kaybedilen maç sonrası şaşkınlık yaşadı.

  

Fabiano Elinden Geleni Yaptı

 

Fabiano elinden geleni yaptı. Direği geçemedi ! kaybedilen tur sonrası akıllarda kalan bir tek olay Brezilyalı oyuncunun futbolu dikkat çekerken bir şutu da direkten döndü

 

Başkan Çok Üzgün

 

Boluspor başkanı Emin Semercioğlu kaybedilen maç sonrası oyuncularının arkasından böyle baktı.Her defasında oyuncularına çok güvendiğini belirten başkan Semercioğlu kaybedilen maç sonrası adeta hayal kırıklığı yaşarken hem turu hem de Boluspor kasasına girecek maddiyattan olunduğu için çok üzüldü.

İnanmak !

 

Hem ligde hem kupaya edepte olmaya çalışan kırmızı beyazlı oyuncular bugün oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yaşattılar. Levent Eriş'in uzun zamandır ilk 11 de şans verilmesi beklenen oyuncular hocalarının verdikleri şansları iyi değerlendiremezlerken hem de oynadıkları futbolla hayal kırıklığı yaşattılar. Maç öncesi de saha ortasına bir araya gelerek maça motive olmak için yaptıkları konuşmanın hiç fayda getirmeyerek maçı motive olmadıkları ve rakibi küçük gördüklerini alınan yenilgi sonrası görmüş olduk

 

NOTLAR 

 

- Alp ilk defa bir karşılaşmada ilk 11'de çıkarken ikinci yarıdaki oyunu ile dikkat çekerek güzel bir futbol sergiledi. 

 

- Yaser bir gol atarken etkisiz görünmesi de dikkatlerden kaçmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısında oyundan alındı.

 

- Karşılaşmayı çok sayıda yönetici ve spor adamı da izledi. Boluspor başkanı Emin semercioğlu Gençlerbirliği başkanı İlhan Cavcav Ankara'da yaşayan Boluspor yöneticilerinden Kadri Özersin ,İrfan Bayar , Boluspor eski başkanı Necip Çarıkçı ve çok sayıda Boluspor yöneticisi karşılaşmayı izledi.

  

- Boluspor eski teknik direktörlerinden ve şuanda hiçbir takım çalıştırmayan Serhat Güller karşılaşmayı takip edenler arasındaydı.

 

 

 

 

Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)
Kupa Haram Oldu (2-1)

1895 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.10750389099121