Kupaya Veda

21 Ocak 2016

Boluspor, Ziraat Türkiye Kupası B gurubunun 5’inci maçında kendi sahasında Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı beyazlılar, zorlu karşılaşmanın ilk yarısını 0–0 berabere kapattığı karşılaşmada Eskişehirspor’a 2–0 mağlup olarak kupaya veda etti. Eskişehirspor’a galibiyeti getiren golleri 49’uncu dakikada Meye ve 90+3’üncü dakikada Kaan attı. Kırmızı beyazlılar aldığı bu mağlubiyetle 3 puanda kaldı.

Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş Eskişehirspor karşısına, Erdi Yokuşlu, Emrecan, Hasan Hatipoğlu, Özgür Özkaya, Fatih Turan, Cumali, Yusuf, Sebastian, Anco Jansen, Arif Şahin, Özgürcan on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların yedek kulübesinde ise, Melih, Luiz Henrique, Emrullah, Berkant, Oğuzhan Çimen, Senad Sancak, Tevfik Köse yer alan isimler oldu.

Misafir takım Eskişehirspor, Boluspor karşısına, Boffin, Mehmet Feyzi Yıldırım, Aytaç Öden, Jordi Figueras Montel, Anıl Karaer, Dorukhan Toköz, Kıvanç Karakaş, Vladyslav Kulach, Buğra temel, Tornike Okriashvili, Axel Meye Me Ndong on biri ile çıktı.

Kırmızı beyazlıların teknik direktörü Cüneyt Karakuş, Eskişehirspor karşısına yedek ve forma şansı az bulan oyunculara şans vererek başladı.

Karşılaşmaya Eskişehirspor’un vuruşu ile başlandı. Maça misafir takım Eskişehirspor hızlı başlayan taraf oldu. Süper lig temsilcisi ilk dakikalarda Boluspor kalesini ablukaya aldı. Karşılaşmanın ilk 15 dakikası golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın 31’inci dakikasında Eskişehirspor gole çok yaklaştı. Meye ceza sahasına girmeden çok sert vurdu, top yan direkten oyun alanına geri döndü. Pozisyonun devamında topu Bolusporlu oyuncular uzaklaştırdı. Maçın 35’inci dakikasında Boluspor’dan Arif Şahin sarı kart gördü. Karşılaşmanın 41’inci dakikasında Özgür Özkaya sarı kart gördü. İlk yarı itibariyle her iki takımda istediği oyunu sahaya yansıtmadı. Maçın 42’inci dakikasında Boluspor gole çok yaklaştı. Jansen, ceza sahasına topu ortaladı. Sebastian kafa ile topu ağlara göndermek istedi Kolombiyalı oyuncunun vuruşu az farkla auta çıktı. Boluspor ilk yarının son anlarında mutlak bir golden oldu. Maçın ilk yarısı 0–0 eşitlikle sona erdi.

Karşılaşmanın ikinci yarısına Boluspor’un vuruşu ile başlandı. Her iki takım ilk yarıdaki kadrolarla ikinci yarıya başladı. Maçın 49’un dakikasında Eskişehirspor golü buldu. Meye, ceza sahası içinde sert vurdu. Top yerden ağlarla buluştu. Bu golle Eskişehirspor, Boluspor karşısında 1–0 öne geçti. Karşılaşmanın 58’inci dakikasında Boluspor mutlak bir pozisyondan faydalanamadı. Jansen, ceza sahasına yerden ortaladı. Topa dokunamayan Sebastian, kırmızı beyazlıları mutlak bir golden etti. Boluspor teknik direktörü Cüneyt Karakuş, 59’uncu dakikada iki oyuncu değişikliğini birden gitti. Arif ve Sebastian oyundan çıktı. Tevfik ve Emrullah oyuna girdi. Karşılaşmanın 61’inci dakikasında Jansen, 65’inci dakikasında Fatih Nurullah sarı kart gördü. Boluspor son oyuncu değişikliğini 81’inci dakikada yaptı. Özgürcan oyundan çıktı, Berkant oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın sonuna 4 dakika süre ilave edildi. Maçın son anlarında Eskişehirspor Kaan ile 1 gol daha buldu. Son anlarda misafir takım 2–0 üstünlüğü yakaladı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor, kendi sahasında Eskişehirspor’a 2–0 mağlup oldu. Kırmızı beyazlılar aldığı bu sonucun ardından son maçlar öncesinde Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.

Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda
Kupaya Veda

2248 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.097347021102905