Kurmayların Sıkı TAKİBİ

6 Ocak 2011

Kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci yarıya hazırlana Belek de devam ederken Boluspor'lu kurmaylarda kampı yakından takip ediyorlar.   Başkan Emin Semercioğlu Başkan yrd....

Kırmızı beyazlı ekibimiz ikinci yarıya hazırlana Belek de devam ederken Boluspor'lu kurmaylarda kampı yakından takip ediyorlar.

 

Başkan Emin Semercioğlu Başkan yrd. Osman Kayışoğlu  As Başkan Recep Aydoğanlı genel kaptan Tuncer Şengün Boluspor'u bir an olsun yalnız bırakmıyorlar. Tüm dikkatleri ile yapılan karşılaşmaları izlerlerken zaman zamanda bir birleri ile yaptıkları istişarelerle değerlendirme yaparak fikir alışverişinde bulunuyorlar. Yapılan kamp boyunca Boluspor'a ilgi alaka gösteren spor adamları yöneticilerle bir araya gelirken Boluspor üzerine sohbetler yapıyorlar.

 

 

Sefa Saçlarından Oldu

 

Boluspor'un genç kalecisi Sefa şaka yapayım derken ağabeylerinin gazabına uğradı. Geçtiğimiz günlerde kırmızı beyazlı ekibin defans oyuncularından Gencer'in doğum günüde yaptığı bir şaka sonrası saçlarını kaybetti takım halinde Brezilya usulü kutlanan yumurtalı unlu doğum gününde kutlamanın bitmesinin ardından elinde bulunan iki yumurtayı Gencer'in kafasına vurması sonrası cezalandırılan genç kaleci Sefa'nın saçları bir numaraya vuruldu. A takımından bazı oyuncularında saçlarının bir numaraya vurulması sonrasında Sefa'nın cezasını bizde çekiyoruz dediler.

 

 

 

 

Osman Özdemir Boluspor'u İzledi  

Adanaspor teknik direktörü Osman Özdemir Boluspor'u yakından takip ediyor. Ligin ikinci yarısında kırmızı beyazlı ekibimizle üçüncü hafta rakip olacak olan turuncu beyazlı ekibin hocası Boluspor'un maçlarını yakından takip ederek sık sık notlar tutması da dikitlerden kaçmadı. 

 

 

 

Ümit Demirtaş Takip'te 

Menajer Ümir Demirtaş Boluspor karşılaşmalarını yakından takip ederken Türkiye'nin belirli ünlü menajerleri ile de zaman zaman fikir alışverişlerinde bulundu. Ayrıca Boluspor A2 takım hocası Hakkı Öztabağ ise A takımı oyuncularını antrenmanlarda takip ederken oynanan bazı hazırlık karşılaşmalarında genç oyuncuları takibe aldı.

 

 

 

Şengün " İyi bir oyun ortaya oyduk"  

Tuncer Şengün maç sonu yaptığı açıklamada 'İyi bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarı için şimdiden iyi durumda olmasak bile yavaş yavaş ikinci yarıya hazırlanıyoruz. Oyuncularımızın çalışmalarından memnunuz. Pazar gününe kadar çalışmalarımız devam edecek' dedi.

 

 

 

Boluspor'un dün oynadığı karşılaşmada hatasız bir futbol ortaya koyarak dikkatleri üzerine çeken Caner Ağca ikinci yarı için iyi sinyaller verdi.

  

Ekol kampı ziyaret ederek arkadaşları ile haset giderdi.

 

 

 

 

 

2445 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.13846707344055