Leopar Darbesi 2-3

6 Ekim 2013

Boluspor Bucaspor mağlubiyeti sonrası sahasında ligden kopmamak için Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Teknik patron Ali Beykoz kadroda birkaç değişiklikle üç puan...

Boluspor Bucaspor mağlubiyeti sonrası sahasında ligden kopmamak için Ankaraspor ile karşı karşıya geldi. Teknik patron Ali Beykoz kadroda birkaç değişiklikle üç puan aradı. Bol gollü karşılaşmada Boluspor girdiği pozisyonlardan gol çıkartamayınca sahasında Ankaraspor’a 2-3 mağlup oldu.

Boluspor teknik direktörü Ali Beykoz ilk on birde Atacan Öztürk , Abdulkadir Kayalı , Daniel Zlatkov , Fatih Şen , Cemil Vatansever , İskender Alın , Hakan Arslan , Emrah Metoğlu,  Emre Kılınç , Sercan Türkeri  ve Alp Ergin ile sahada yer alırken Cüneyt , Çağrı , İlyas,Dixon,Alican, Fatih Gül ve Orhun 18 kişilik kadroda yer alan diğer oyuncular oldu.

Konuk ekip Ankaraspor İsmail , Burak Galip , Abdullah , Bilal Lokman , Emrullah Dilaver , Serdar , Göksu , Hanni onbiri ile sahada yer aldı.

Tribünler geçmiş haftalara göre boş kalırken taraftar grupları haricinde karşılaşmaya pek ilgi gösterilmedi.

Boluspor karşılaşmaya hızlı başlarken ilk tehlikeli atağı ise 2. Dakikada sağ kanattan gelişen pozisyonla oldu. İçeriye yapılan ortaya Emrah yarım vole vururken top az farkla dışarı çıktı. İlk on dakikada orta alanda geçen bir oyun olurken zaman zaman orta alanda özellikle Emre Kılınç ile derinlemesine atılan paslarla Boluspor pozisyon aradı. Dakika 12’de Boluspor Ankaraspor kalesine ardı ardına yüklenirken verkaçlarla ceza sahasına girdiler. Sol kanattan içeriye yapılan ortaya defans güçlükle uzaklaştırırken dönen top Alp Ergin’in önünde kaldı. Uzaktan sert vuran Alp’in şutu ağlar ile buluşurken Boluspor 1-0 öne geçti. Santranın ardından Ankaraspor atağında Boluspor defansı topu uzaklaştıramayınca defanstan dönen topa yapılan müdahale ile Ankaraspor durumu eşitledi ve durum 1-1 oldu. Ankaraspor golden sonra Boluspor sahasında top çevirirken faul kazandı. Kazanılan serbest atışta Ankaraspor’dan Bilal Aziz kullandığı frikik atışını ağlarla buluşturdu ve takımını öne geçirdi. Bu golle Ankaraspor 17’inci dakikada 2-1 öne geçti.  Boluspor Ankaraspor’un arka arkaya bulduğu goller sonrası biraz toparlanırken rakip kalede pozisyonlar bulmaya başladı.  26’ıncı dakikada Zlatkov iki kez arka arkaya topa vururken defans topu güçlükle uzaklaştırdı ve Boluspor mutlak gol pozisyonunu değerlendiremedi. İlk yarının son bölümlerinde Boluspor gol ararken ark arkaya ceza sahasında pozisyon buldu. Sol kanattan gelişen ataklarda içeriye sık sık orta yapılırken vurulan her topa Ankaraspor defansı çıkarttı. Dönen toplara gelişine vuran Boluspor’un tüm şutları defanstan dönerken Boluspor baskısı gol getirmedi.  Ankaraspor’dan Göksu yapılan ortaya güzel bir vuruş yaparken herkesin gol bu dediği pozisyonda Atacan mükemmel bir kurtarışla gole izin vermedi.

İkinci yarıda Boluspor gol ve goller bulmak için oyuna hızlı başlarken orta alanda uzunlamasına atılan toplarla pozisyon bulmaya çalıştı. Oyunda daha atak bir görüntü veren Boluspor 60’ıncı dakikada ilk oyuncu değişikliğine giderken Orhun Öztürk oyuna dahil olurken İskender Alın oyundan çıkan oyuncu oldu. İlk kez oyuna giren Abdulkadir Kayalı 65’inci dakikada oyundan alınırken yerine Fatih Gül dahil oldu.  Boluspor ikinci gol bulmak için her türlü çalışmayı yaparken özellikle arka arkaya ceza sahası içerisinde bulduğu pozisyonlarla golün habercisi gibiydi. Sağ kanattan Emre Kılınç içeriye güzel bir atak yaparken içeriye yaptığı ortaya Ankaraspor defansı uzaklaştıramayınca Lokman kendi kalesine golü atınca durum 2-2 eşitlendi.  Boluspor ilk yarıda yaşadığı olayın bir kopyasını ikinci yarıda da yaşarken golden hemen sonra Ankaraspor atağında Göksu’nun golüne engel olmadı ve Ankaraspor 3-2 öne geçti. Bu gol sonrası güzel oyuna karşı hemen ardından gol gelmesi şaşkınlık yaratırken kırmızı beyazlı ekipte morallerde bozuldu. Boluspor son oyuncu değişikliğini 88’inci dakikada yaparken Fatih Şen’in yerine Alican Karadağ oyuna dahil oldu. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Boluspor sahasında Ankaraspor’a 2-3 mağlup oldu.


2075 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.054547071456909