LEVENT ERİŞ

26 Nisan 2011

Boluspor'daki görevinden istifa eden Teknik Direktör Levent Eriş, Başkan Semercioğlu ile düzenlediği basın toplantısında 'Transferler benim bilgim dahilinde yapılmıştır. Hiç...

Boluspor'daki görevinden istifa eden Teknik Direktör Levent Eriş, Başkan Semercioğlu ile düzenlediği basın toplantısında 'Transferler benim bilgim dahilinde yapılmıştır. Hiç kimse tek başına burada birşeyleri yapmamıştır. Eğer bugün ortada bir başarısızlık varsa tamamiyle bana aittir. Kimse suçlu aramasın. Ne yönetim ne de futbolcularımın günahı yok. Herkes hakkını helal etsin' dedi.

 

Akhisar Belediyespor mağlubiyeti sonrası teknik direktörlük görevinden istifa eden Levent Eriş dün oyuncuları ve yönetim kuruluyla vedalaşmak için Bolu'ya geldi. Yönetim kurulu ve Teknik Direktör Levent Eriş ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Boluspor kulüp başkanı Emin Semercioğlu 'Hocamız geldiğinden buyana yönetim olarak aramızda herhangibi bir tatsızlık yada bir güvensizlik olmamıştır. Bu güne kadar layıkıyla görevini yapmıştır. Hocamız geldiğinden buyana takımımıza önemli katkılarda bulunmuştur. Hocamıza bu emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hocamız son üç maç kala kendi isteği doğrultusunda görevinden ayrılmak istemiştir. Bundan sonraki hayatında kendisine ve ekibine başarılar diliyorum' dedi.  

Levent Eriş, tesislere gelerek yöneticiler, kulüp çalışanları ve gazetecilerle vedalaştı. Başkan Emin Semercioğlu ve yöneticilerin katılımıyla basın toplantısı düzenleyen Eriş, 'Yönetim kurulumum ilk gün nasıl yanımızdaysa, bugünde yanımızda olmaları beni ve ekibimi son derece mutlu etti. Sezon başından bu yana büyük bir emek vermeye çalıştım. Büyük bir çaba sarf ettim. Gönlüm isterdi ki böyle bir ayrılık son bulmasın. En azından sonu böyle bitmesin isterdim. Geldiğimiz son durum ne Boluspor'a yakıştığını nede kendi şahsı adıma yakışmadığını düşünüyorum. Hakikaten bu sezon koyduğumuz hedef çok büyük bir hedefti. Ben bugün buradan gidiyorum ama Boluspor da çok sevdiğim insanlarda olacak. Boluspor'un da başarılı olmasını cani gönülden istediğimi de bilmenizi istiyorum. Nasıl her zaman başlangıçlar varsa sonlarda vardır. Sonuç belki bugün istediğimiz gibi olmadı kendi adıma ve Boluspor adına henüz bitmiş hiç birşey yok. Ben bugüne kadar oyuncularıma nasıl inandıysam bundan sonraki maçlarda da onlara güveniyor ve inanıyorum. Oyuncularım Boluspor'u hak ettiği yere taşıyacaklardır. Hedeflerimiz büyük olunca bazen herşey istendiği gibi olmuyor. Bu takımın kuruluşundan bu zamana kadar gelinen noktada hata varsa suçlusu benim. Transferinden ve şu güne kadar olan süreçteki herşey bana aittir. Transferler benim bilgim dahilinde yapılmıştır. Hiç kimse tek başına burada birşeyleri yapmamıştır. Eğer bugün ortada bir başarısızlık varsa tamamiyle bana aittir. Kimse suçlu aramasın. Ne yönetim ne de futbolcularımın günahı yok. Herkes hakkını helal etsin' dedi.

Boluspor yönetimine ve taraftara teşekkür eden Levent Eriş, 'Bolusporda çalışmaktan her zaman gurur duydum. Bu camia da iyi kötü günlerimiz geçti. Kimseye kırgın değilim. Boluspor inşallah bu 3 maçında da başarılı olacaktır. Tek temennin Boluspor'un daha iyi günler görmesidir' diye konuştu.

 

 

 

 

 

 

3842 kez okundu.

4 yorum yapılmış
  • murat boz
    26 Nisan 2011 • 19:42
    ben helal etmiyorum hoca, bizi çok kötü bir durumda bıraktın, palavralarınla sene boyu avuttun bizi kulübün içini karıştırdın, senin yüzünden Nedret Yıldız, Tuncay Alnıak, Muharrem Demirel gibi adamlar küstü bu kulübe, hakkım helal değildir sana
  • bolulu murat
    27 Nisan 2011 • 07:03
    hocam açıklamaların ve temennin için sagol.iyi niyetle çalıştıgını biliyorum hatta bazı maçları kazanmak için gereginden fazla risk aldın buda kritik maçları kaybetmemize neden oldu.seninde yolun açık olsun.
  • cengiz güleç
    27 Nisan 2011 • 05:18
    Hakımım sana helel etmiyorum hooca, kimse Boluspor taraftarına küfür edemez.
  • ömer
    27 Nisan 2011 • 07:29
    bu adami neden ugurlamaya giderlerki anlamiyorum bizim 3-5 lira borcumuz olsa tepemize cikarlar bu adam boluspor klubunu resmen sömürdu

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.069228887557983