Lider Dolu Dizgin Boluspor U15 Ankaraspor U15 4-0

5 Ekim 2013

Coco Cola Akademi liginde Boluspor U15 takımı sahasında ligin güçlü ekiplerinden Ankaraspor'u konuk etti. Haftaya lider başlayan Boluspor U15 takımı gelecek hafta...

Coco Cola Akademi liginde Boluspor U15 takımı sahasında ligin güçlü ekiplerinden Ankaraspor'u konuk etti. Haftaya lider başlayan Boluspor U15 takımı gelecek hafta bay geçmesinden dolayı Ankaraspor maçından mutlak üç puan almak istiyordu ve bundan da farklı skor alarak başarılı oldu.

Boluspor U15 takımı Coco Cola Gelişim liginde yoluna uygun adımla devam ediyor. Cumartesi günü sahasında Ankaraspor'u konuk eden ekibimiz maçın hemen başlarında oyunun üstünlüğünü aline alarak misafir takımın etkili olmamasını sağladı ve oyunu da rakip alanda kurdu. Etkili oyunun başlarda göstermesi golünde habercisi oldu derinlemesine atılan pasta Ahmet kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda düzgün bir vuruşla Boluspor U15 takımını öne geçirdi. Golden sonra etkinliğini tamamen Ankaraspor karşısında kabul ettiren Boluspor U15 ikinci gol için arka arkaya pozisyonlar üretirken günün adamı Ahmet takipçiliğini iyi gösterip kendisine verilen pasta düzgün kontrol ve sert bir vuruşla topu Ankaraspor ağlarına gönderdi. 2-0

Boluspor ilk 20 dakikalık bölümde istediği sonucu bulurken ilk devrenin son bölümlerinde ayağa iyi top oynayıp Ankaraspor takımının kalesine gelmesi için mücadele ederken bundan da başarılı oldu soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İkinci yarının başlaması ile oyunun konsantrasyonu nu kaybetmeyen U15 Boluspor devrenin başlaması ile birlikte farkı artırmak için Ankaraspor kalesine yüklendi. Defansın arkasına atılan topu takip eden Hazal kaleci ile karşı karşıya kaldı aşırtma bir vuruşla topu kalecinin üstünden filelerle buluşturup farkı 3-0 getirdi. Gruptaki liderliğini güzel oyun ve farklı skorla sahaya yansıdan U15 Boluspor da Özgür maçın diğer bölümlerinde sahneye çıkan oyuncu oldu. Ayak hakimiyeti ve tekniği ile geçtiğimiz yıldan dikkatleri üzerine çeken Özgür takımı adına klas bir gol atarak farkı 4-0 getirdi. BolusporU15 karşılaşmada skoru bulsa da hata yapmamak için sahada bir dakika bile oyundan kopmazken kaleye ikinci yarıda gecen Efe ender gelişene Ankaraspor  ataklarındaki kurtarışları alkışı alan oyuncu oldu Boluspor U15 takımı akademi liginde İç Anadolu gurubunda 3 karşılaşmasını da alıp liderliği devam ettirdi.

Boluspor U15 Harun,(Efe)Özay,Hakan,Yasin,Emre,Onur,Hazar,Muhammet,Kutay,Özgür(Oğuzhan),(Samet)Ahmet,(Caner)

Ankaraspor U15 Kaan, M.Ege,Mustafa, M.Ayberk, Ali Eren, Şevket, Batuhan, Burak, Enes, Muhammet, Can


3615 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.14580202102661