Lider Gençlerbirligini Tokatladı Puan Farkını Açtı

3 Kasım 2013

Coca-Cola  U15 liginde bir maçı eksik olan  lider Boluspor sahasında Gençlerbirliği le karşılaştı. Sıralamada Boluspor'un bir puan gerisinde olan Gençlerbirliği takımı Bolu'ya...

Coca-Cola  U15 liginde bir maçı eksik olan  lider Boluspor sahasında Gençlerbirliği le karşılaştı. Sıralamada Boluspor'un bir puan gerisinde olan Gençlerbirliği takımı Bolu'ya galibiyet için gelirken ikinci yarıda Boluspor U15 takımı iyi futbol ve 2 gole karşılaşmadan 3 puanı alıp aradaki farkı 4'e çıkardı.

Boluspor U15 takımı sahasında ligin gülcü ve zor ekiplerinden Gençlerbirliği ile karşılaştı. Ligde bir maçı eksik olan Boluspor U15 takımı maça hızlı başlayan taraf oldu. Boluspor ev sahibi olma avantajını ilk dakikalarda iyi kullanarak birkaç pozisyon buldu. Kutay ile mutlak golden yararlanamadı. Bu pozisyonun ardından her iki takımda oyunu kitlerken net pozisyonlar bir birlerine vermediler ve devre 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci yarıda sahada daha etkili ve topu kullanan bir Boluspor U15 takımı vardı ve oyunu da rakip alana yığarak pozisyonlar bulan taraf oldu. Sahada iyi mücadele etmenin morali ve öz güveni ile golü isteyen Boluspor U15 takımı maçın 50 dakikasında sol taraftan etkili geldi. Hakan topla birlikte yarı alana kadar girerek topu durdurmadan kafasını kaldırdı arka direğe doğru ortasını yaptı topu iyi takip eden Ahmet Kelebek takımını zorlu karşılaşmada arka direkte kendini unutturunca topun gelişine vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Gençlerbirliği ile zor bir karşılaşma oynayan ekibimiz golden sonra orta sahada oyunun tutarak rakibinin direncini artırmayıp yakaladığı skoru koruyarak kontrollü bir şekilde rakip alanda etkili olmaya çalıştı. Rakibi Gençlerbirliği takımı ise Boluspor U15 karşısında ikinci yarıda etkili olamasa da beraberlik sayısı için ataklarını doldur boşaltlar  ile yaparken maçın uzatma dakikalarında oyuna yeni giren Caner topla buluştuğu anda akıl dolusu pası ile arkadaşı Hazar'a akıl dolusu derinleme pası ile pozisyon hazırladı. Caner'in pası ile topla buluşan Hazar kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu düzgün vuruşla Gençlerbirliği ağlarına gönderdi ve skor'u 2-0 getirdi.

Karşılaşmada başka gol olmayınca ligin güçlü ekiplerinden Gençlerbirliği takımı net bir skorla yenip liderliğini devam ettirirken aradaki puan farkını da 4'e çıkardı.

2361 kez okundu.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorum yapan siz olun!

Yorum yazın

Yorum ekleyebilmek için üye girişi yapmanız gerekiyor
  • Yorumcuların Dikkatine...
  • İmlası çok bozuk,
  • Büyük harfle yazılan,
  • Habere değil yorumculara yönelik,
  • Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
  • Argo, küfür ve ırkçı ifadeler içeren,
  • Bir iki kelimelik, konuyu zenginleştirmeyen yorumlar
  • KESİNLİKLE YAYIMLANMAYACAKTIR.
  •  
  • Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.
0.090443134307861